America (147)
Raspunsuri - Pagina 14
neda spune:
Delia-bine ca l-ati gasit.Nu mi s-a intimplat niciodata sa-i pierd ,dar asta e frica mea cea mare sa nu ii pierd sau sa ii fure cineva.Doamne fereste!
Cami-te gindesti sa iti aduci parintii aici? Cred ca un ajutor nu ti-ar strica nici tie. Copiii sunt bine.Mihai merge la o noua gradinita si ii place.Nicole a implinit luna trecuta un an, face citiva pasi.Daca Mihai e in preajma nu am probleme cu Nicole.E fericita, se joaca ...Dar daca raman doar cu ea, apoi e nemultumita toata ziua.Asa ca imi mi-e mai usor cu amindoi decit doar cu unul.![]()
citeva poze:http://good-times.webshots.com/album/569471778aPFyMZ
Vad ca vorbiti de slabit.Sa va spun eu cum am reusit sa revin la kg de dinainte de sarcina.Foame si sport.Mancare usoara in cursul zilei si seara cam o jumate de ora de bicigleta.
neda
philip spune:
delia, nu te mai invinoovati, la o adica nu l-ai pierdut tu, ci bunica :)nici mie nu mi s-a intamplat sa-l pierd pe philip, dar cred ca bunicii i s-ar putea intampla :)) ce mare si frumos a crescut rudy
am vazut si blondutii lui neda, super, ce bine ca vine bunica
bunica noastra pleaca duminica si philip e ingrijorat ca nu va avea cine dormi in patul ala, i-am zis ca poate vine cealalta bunica in vara. mama se va duce dupa viza la consulat in milano, sper sa aiba mai multa bafta ca prima oara la bucuresti unde i-au refuzat viza (in 200 cand l-am nascut pe philip).
sunt racita bocna, copilului i s-a inrautatit eczema, basca a racut si el si are un pink eye. is treaza de la 5. poate mai revin...
philip
23weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Delia, Aidan a disparut 5 minute de langa mine la ToysRus inainte de craciun. Am simtit ca sunt 5 ani pana am dat de el, langa un raft nu departe de mine, se uita la un robot...Am crezut ca fac infarct, era plin de lume ce umbla in toate partile dupa cadouri...tare nasol e, asa cum spui ei nici nu isi dau seama.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
LucasMom spune:
Adriana, m-am uitat pe site-ul ala, nu-l stiam dar ma intreb, la bijuterii se face un fel de escrow sau cum stii ca nu iei teapa, mai ales la bijuteriile mai scumpe? Ce garantii ai daca vrei sa returnezi, ca primesti banii inapoi?
Alina
bAly spune:
Cine ma poate ajuta si pe mine sa aleg un aspirator bun. Ce avem noi acum nu e cine stie ce, si m-ar interesa unul care sa-mi aspire praful de pe covoare nu sa-l ridice in sus caum face asta de-l am acum.
Ca si pret ma gindesc sa nu depaseasca 250.
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
Ramona J spune:
Eu am Dyson, nu-i rau. Cu un pic de noroc cred ca-l gasesti sub $300, dar nu mai stiu exact ca eu l-am luat de ceva timp.
Pe mine vor sa ma cheme la Jury Duty. Oare ma lasa in pace daca vad ca n-am cu cine sa las copiii?
bAly spune:
Ramona, nu stiu sigur daca te lasa in pace din cauza copiilor, dar pe soacra mea au lasat-o in pace spunind ca ea nu stie engleza f bine.
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
LucasMom spune:
Eu il am pe asta
http://www.amazon.com/gp/product/B00008UI0R
trage bine insa recipientul de praf si mizerie trebuie golit uneori de doua ori cand aspir intreaga casa. Nu pt ca am multa mizerie in casa ci pt ca e mic conteinerul.
Inainte am avut alte doua modele care erau upright dar nu aspirau la fel de bine.
Ramona, pe motive de copii nu te absolva. pe motive de limba, da; asa am auzit pe aici. sau pe motive de rasism, sau pe motive de reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentm, chestii din astea cand declari ca nu poti sa fii impartiala.
Alina
edit sa precizez ca acolo unde ei au scris "reclama ilegala" eu am scris f. e. m. i. n. i. s. m. Oare de ce au astfel de cuvinte taboo??
ciuf spune:
Fetelor, cum traduc in engleza: Reprezentanti ai organismelor de inspectie si /sau reglementare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Mai am o problema si anume faptul ca eu nu cred ca sint in stare sa conduc pina acolo, e departe de mine locul asta.
In orice caz, daca nu ma scuza pe motiv de copii eu o iau pe Ana cu mine. Sa vad cum le place!![]()