De Ce Nu? Femeile Care Inseala

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

. stam asa in scaunelele noastre de la calculator, arde focul in soba sau circula aerul conditionat, e placut, e caldut, e armonie, normal ca avem principii!

COOORECT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

http://www.pianobleu.com/actuel/img/fonseca.jpg

de asta m-am "indragostit" eu cand aveam acasa kupil de 2 ani, m-am "indragostit" de el cu barbata-miu langa mine la concertul unde l-am vazut impreuna.
asa mult mi-a placut de el ca m-a trimis in perioada nebuna plina de idoli ai adolescentei, astfel incat am scris in jurnalul care devenise jurnal de bebeu, ca as fugi cu el in lume daca mi-ar
cere-o.

anul asta a venit iar in bucuresti, singur de data asta, si m-a intrebat barbata-miu daca vreau sa-mi ia bilet

noh aici m-am blocat ca nu mai stiu ce vroiam sa spun ca ma copleseste sentimentul de gratitudine fata de un sot asa de intelegator si deschis la creieri...

adica el a citit ce scrisesem eu, dar nu a facut mare caz de asta. eu nu am stiut ca a citit, bineinteles uitasem episodul, uitasem si de jurnal (chiar ma duc acum sa il deschis sa recitesc episodul...).
da, intr-adevar nu era o amenintare o super vedeta la mii de km departare, dar oare cum te simti cand citesti ca partenerul ar fugi cu altul/alta?

el a inteles ca ochii vad inima cere, chiar daca esti casatorit cu duzina de copii lamga tine. pentru ca dorinta si pasiunea ne deosebesc de animale (rog infocatele iubitoare de animale sa se abtina, this is not the issue )

nu stiu daca vreodata ma voi indragosti de altcineva sau nu (desi in momentul in care va scriu stiu 1000000% ca nu). si nu bag mana in foc nici pentru el.
dar stiu ca atunci cand se va intampla ii voi spune. si stiu ca si el im va spune. pentru asta bag mana in foc.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

lalilu, imi permiti niste intrebari?

De 6-7 luni esti intr-o relatie extraconjugala. La cat timp i-ai spus sotului tau despre? Ce reactie a avut? Si pentru ca nu am inteles eu exact, care este pozitia lui vis-a-vis de situatie? Vrea sa va despartiti sau insista sa te faca sa renunti la amant si sa te reintorci la el? Cu el mai ai relatii sexuale?

In cazul in care ajungeti la divort, cum vezi tu toata treaba asta raportat la viitorul copiilor? Te simti in vre-un fel vinovata fata de sot sau de copii?

Multumesc anticipat in cazul in care doresti sa-mi raspunzi.

Eu sunt dintre cei care condamna amantia, ca idee, din spatele monitorului, insa as aprecia enorm raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Draga Noideea,

In primul rand as prefera sa-l numesc "iubit" pe celalalt..amant suna si vulgar si...in masura in care relatia mea cu el nu este inca de natura fizica, nu stiu daca ar fi chiar potrivit.

Sotul meu...incearca sa ma faca sa renunt la celalalt...Vinovata fata de el, culmea/paradoxal, imoral, cum vrei...nu ma simt..Da, ma simt vinovata/sau mai mult rusinata fata de copii-mai ales fata de fata, care e mare si intelege mai multe...

Acestea sunt singurele intrebari la care vreau sa raspund in acest moment..

PS- Ai pus un anume gen de intrebari asa...iscoditoare...am simtit ca ai incercat sa-mi diseci viata...Hai sa nu...stricam si subiectul asta..asta pentru eventualele raspunsuri care..provoaca la razboi...

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Laliu

Oricum ar fi intr-un final sa dea Domnul sa fie bine!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilique spune:

Citat:

de asta m-am "indragostit" eu cand aveam acasa kupil de 2 ani, m-am "indragostit" de el cu barbata-miu langa mine la concertul unde l-am vazut impreuna.

hihi, asta imi aminteste de cand am fost si io cu barbatu la un concert de pian si ne-am indragostit amandoi de pianist, care cantase absolut genialo-fenomenal.

m-am dus sa ii cer autograf si l-am intrebat unde mai canta in viitor, si mi-a scris pe un prospect numele localitatii unde era posibil sa mearga in toamna...

si sotzu a zis ca "du-te, draga, si simtiti-va bine, ca acuma esti tanara! " (cum zice de obicei), dar bineinteles ca nici respectivul nu a mai dat concert in apropierea mea, nici io nu l-as fi inselat pe sotz... doar psihic, in armonii divine!! (se pune si asta, tre sa ma spovedesc...)

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilique spune:

stau prea mult pe forum in seara asta....

ar fi vreo doi indivizi din tineretzile mele cu care n-a fost sa fie nimic, nici fizic, doar convorbiri... si aluzii... pe care i-as revedea cu mare drag si acum.

tot ca sa vorbim, ce altceva?

din pacate am impresia ca barbatii o iau mai personal, nu m-ai vrut, ce pisici mai vrei de la mine?

adevarul e ca, daca as fi in pielea nevestelor / prietenelor actuale, nici mie nu mi-ar conveni sa apara o mimoza din tinerete si sa inceapa sa "vorbeasca" cu partenerul meu.

deci... ne abtinem. ce tie nu-ti place, nici altuia nu-i face.
asta e valabil si cu inselatul sotului.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

lalilu, imi cer scuze daca am fost indiscreta. Sunt de fel foarte curioasa. Exact astea au fost intrebarile care mi-au trecut prin minte cand am citit ce ai scris, fara nici un fel de intentii rautacioase. Adevarul este ca suratele noastre mai mari care iubesc extraconjugal nu au curaj sa spuna lucrurilor pe nume, tocmai datorita felului in care automat sunt judecate.

Mi-e mila de sotul tau. Cred ca se chinuie enorm. Dar nu ma pot abtine sa nu spun ca oi avea motivele tale sa-l inseli si numai tu stii ce-i in sufletul tau. Fiecare percepe viata in felul lui.

Eu nu sunt de acord cu ceea ce faci, dar asta nu ma opreste sa ma intreb.... "Oare cum o fi?, ce-o simti?, cum or percepe cei de langa ea toata treaba?, cum reactioneaza vis-a vis de asta?". E simpla curiozitate vis-a-vis de acel interzis.
Eu refuz sa traiesc astfel de experiente, desi mi s-a dat ocazia, dar nu m-as suparat sa-mi povesteasca altii.

Sper sa nu te fi enervat prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

eu am avut un ,,amant ,, pe actualul sot pentru 2 zile
daera o relatie de kko ,da fostul nu ma respecta,da toata lumea imi impuiase capul sa ma casatoresc ,si eu mica si fraiera ajunsesem sa cred ca dupa nunta o sa fie super (aveam al mom alal vreo 21 de ani )

asa ca plecand la shopping dupa rochia de mireasa m a invitat EL la o cafea
cafeaua am baut o la EL acasa timp de vreo 24 de ore
apoi frumusel mi am luat boccelutza si i am explicat viitorului mire ca taman a devenit ex

nu imi parwerau consider ca a primit ce a meritat si sunt super fericita ca alal a fost momentul de rebeliune din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Stockholm, bravo pentru curajul pe care l-ai avut atunci la 21 de ani !

Mergi la inceput