De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 14
miruna82 spune:
Lalilu, bine ai revenit!
Dar cum au primit vestea sotul si copiii tai?
Eu prefer sa nu judec pe nimeni, iar atata timp cat omul alege o solutie care sa nu faca mai mult rau decat este deja celor dragi, cred ca nu este o fapta condamnabila!
De multe ori si o despartire trebuie facuta cu mult tact si cap...o spun din experienta mea de viata...sunt divortata de fostul sot de 2 luni, dar cred modul in care s-a produs ruptura dintre noi a fost execrabil!
Asadar, lalilu, mare grija la cei dragi!! Ai langa tine suflete nevinovate care in mod sigur au aripile frante!
irinabobe spune:
Cred ca aici nu se face o diferenta intre femeile care fac din a insela un sport, din a fi amanta pentru...bani, sau alte avantaje si cele care chiar se indragostesc.
nu zic ca e corect sau moral sa te indragostesti de altul insurat dar nu stiu cat de calculat poti fi in a-ti inabusi sentimentele...
lalilu spune:
Irina, daca e vorba despre mine, eu sunt cea maritata, nu el este insurat. El nu este. Si nici copii n-are.
Miruna...sotul meu a primit vestea..rau, adica si acum inca spera ca nu ne vom..rupe...Am avut/avem discutii interminabile...unele chiar aiurea..a facut chestii pe care nu ma asteptam sa le faca vreodata...pe care eu nu le-as fi facut in veci..Copiii nu stiu inca nimic...
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
irinabobe spune:
lalilu nu era vorba de tine era in general...ma intreb cat de usor ii poti dicta inimii sa ia o pauza, sa nu simta si altceva decat ceea ce e corect.
lasand la o parte pipitele care fac un sport din a a avea un amant pentru diverse avantaje financiare sunt convinsa ca sunt multe persoane indiferent de sex care chiar se indragostec de cine nu trebuie si atunci e mai greu sa mai fi atat de radical si rational si sa gandesti ca la carte...
Miramar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe lalilu nu era vorba de tine era in general...ma intreb cat de usor ii poti dicta inimii sa ia o pauza, sa nu simta si altceva decat ceea ce e corect. lasand la o parte pipitele care fac un sport din a a avea un amant pentru diverse avantaje financiare sunt convinsa ca sunt multe persoane indiferent de sex care chiar se indragostec de cine nu trebuie si atunci e mai greu sa mai fi atat de radical si rational si sa gandesti ca la carte... |
Da lucruri ca astea se intampla. Ca persoana sociala asa cum o descrie Simali, oricat ti-ai impune acel cod al onoarei slabiciunea umana e covarsitoare, riscul de a nutri sentimente ce nu ti le-ai dorit de fapt exista la tot pasul. Si o data ce ajungi acolo deja e tarziu.
Astfel raspunsul devine evident - nu poti sa dictezi inimii sa nu simta, oricat ai vrea. Si din cauza asta nu intotdeauna poti face doar ceea ce este corect. Criza unui astfel de suflet chinuit e ingrozitoare. Sa iesi din asa ceva trebuie sa fie cu adevarat o victorie.
Despre pipitze si diverse interese nu ma intereseaza sa discut. Nu merita atentia nimanui dar justifica toate cuvintele amare la adresa amantelor care s-au scris pe acest forum.
6+
simali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miramar
Astfel raspunsul devine evident - nu poti sa dictezi inimii sa nu simta, oricat ai vrea. Si din cauza asta nu intotdeauna poti face doar ceea ce este corect. Criza unui astfel de suflet chinuit e ingrozitoare. Sa iesi din asa ceva trebuie sa fie cu adevarat o victorie. 6+ |
Tocmai pentru ca este atat de greu sa lupti cu tine bucuria si mandria pe care le ai dupa ce ai reusit sa te invingi merita tot efortul. Simti de acolo incolo ca poti face orice, ca orice este in puterea ta. Este o stare prin care trebuie sa treci pentru ca nu poate fi descrisa.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
conchita spune:
citat din mesajul lui flaviutza Unii suntem mai fideli in general decat altii, unii suntem mai aventurosi decat altii, asta tot la modul general, ca nu tuturor ne place sa sarim cu parasuta, unii nu simt ca traiesc decat daca risca incontinuu,pe toate planurile si cu cat riscul e mai mare cu atat satisfactia e mai mare. |
aia care se cred fideli din fire sunt si mai incercati de ispita, pe principiile enumerate de murphy. cine zice "eu niciodata", exact ala o ia in barba frumos de tot, a la ironia soartei, sa se invete minte a doua oara. stam asa in scaunelele noastre de la calculator, arde focul in soba sau circula aerul conditionat, e placut, e caldut, e armonie, normal ca avem principii!
Insa daca va hotarati sa o faceti totusi, asigurati-va ca intr-adevar e alegerea corecta, ca nu e vraja endorfinei, sa nu va treziti brusc din vis si sa realizati ca voi de fapt va iubiti barbatul de acasa. |
vraja endorfinei este exact ce-a definit si relatia cu cel de-acasa, la inceput. nu vad nimic rau in asta. schimbul de feromoni e drumul sigur catre cupleala. cu acte sau adulterine, astea-s amanunte.
conchita spune:
citat din mesajul lui simali Tocmai pentru ca este atat de greu sa lupti cu tine bucuria si mandria pe care le ai dupa ce ai reusit sa te invingi merita tot efortul. Simti de acolo incolo ca poti face orice, ca orice este in puterea ta. Este o stare prin care trebuie sa treci pentru ca nu poate fi descrisa. "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice |
io creca daca e nevoie sa lupti cu tine atat de muuult si de greu, e clar ca nu-l iubesti pe-ala de-acasa, altfel n-ar fi nevoie sa lupti contra inimii care ti-l arata pe vecinu, colegu, etc. ci doar ai un simt al datoriei si-al onoarei bine dezvoltate. nu tu, simali, ci "tu la general.