untul de shea (shea butter)
Raspunsuri - Pagina 8
carolinah spune:
Bulinuta, l-am luat aseara din magazinul Occitane din Carrefour Feeria (Baneasa). A fost 112 RON.
moana spune:
Eu de aici l-am luat
http://www.akamuti.co.uk/?home_brand_url=0
a ajuns in 3 zile. Cumparand 3 calupuri de 450 g, a costat cam 67 lei calupul, inclusiv transport.
Sunt foarte incantata de el. Hidrateaza extraordinar.
bulinuta27 spune:
multumesc frumos! 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moana Eu de aici l-am luat http://www.akamuti.co.uk/?home_brand_url=0 a ajuns in 3 zile. Cumparand 3 calupuri de 450 g, a costat cam 67 lei calupul, inclusiv transport. Sunt foarte incantata de el. Hidrateaza extraordinar. |
Moana, amintrat la "exotic butters", trebuia sa intru in alta parte???
Ai platit cu card sau paypal???
Edit - Gata! Am gasit "virgin shea butter" ... am si facut cont!

Apropo' am vazut ca ai optiunea de a introduce vreun cod de oferta - ai avut asa ceva? Eu ma gandeam sa iau 900 gr cu 20 lire (pare ok) si mi-as mai lua o bucata de black soap.
Si ce ti-ai mai luat de la ei si ne mai poti recomanda???
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
moana spune:
Camelia....nu mi-am mai luat nimic. Vezi ca 900 g e o cantitate foarte mare. Eu am impartit calupul meu cu o prietena si jumatatea care mi-a ramas tot mi se pare mare.
Am platit cu debit card - visa electron. M-am mirat si eu ca mers.
Nu am avut niciun cod pentru oferta.
moana spune:
Carolinah...ei zic "virgin" shea butter. Inteleg ca respectivii copaci nu sunt cultivati in Africa, ei crescand in doaga lor. Crezi ca in acest caz folosesc substante chimice de sinteza pentru cresterea lor? Oare nu e organic? Practic e de la mama lui. Sursa pare a fi similara cu cea de la Coastal Scents.
uta_ciun spune:
mi-a venit in sfarsit untul de pe amazon.com
am luat o bucata mare, mare de 1 lb (454 g)
sotului nu-i place cum miroase (e nerafinat, raw, galbui, are consistenta branzii de burduf) asa ca am amestecat cu ulei de masline, ulei de vitamine E si ceva ulei frumos mirositor....sunt niste retete cateva pagini mai in urma
bine, sotului nici acum nu-i place mirosul, dar eu sunt ok
am observat ceva ciudat....mi se pare ca mi se usuca pielea mai repede, cu cat ma dau mai mult
la cateva ore deja trebuie sa ma dau din nou, voi ati patit asa ceva?
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carolinah Atentie, pretul este intr-adevar mai atractiv la Akamuti, dar nu este organic! Caro |
Caro, de ce zici ca nu este organic??? Acolo scrie "virgin shea butter" si scrie ca e neprocesat... Stii tu mai multe despre ei si produsele lor? Daca da, spune-ne si noua!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
dooku3 spune:
Din cate stiu eu,un produs organic poate sa fie si virgin si non.Adica si rafinat,si nerafinat.Definitia de organic nu se refera la procesarea produsului(presat la rece,etc)ci la conditiile cultivarii.S-ar putea sa gresesc,corectati-ma daca e asa.Evident ca orice produs,cu cat ramane mai aproape de forma naturala,cu atat isi va pastra mai bine proprietatile.
Hehehe Uta_ciun,la fel zice si al meu-bleah!Da' cu ce l-ai amestecat tu acolo,mai rau "pute",nu i-ai luat din miros,i-ai adaugat:-)Chestia cu uscatul pielii eu am observat-o la cel rafinat(ala alb)pe care il luam de la Occitane inainte sa-l descopar pe asta raw.