untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

mi-am cumparat ulei de migdale dulci si nu prea stiu cum as putea sa il folosesc.

Am si shea butter, de care sunt multumita.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Mi-am luat si eu unt de shea de aici http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/60/fair_trade_unrefined_shea_butter_refill_pillow_packs .Mie mi se pare ca seamana ca aspect cu branza de burduf, iar mirosul mi se pare asemanator cu cel al curmalelor. Pentru ca mi se parea greu de intins, l-am amestecat cu o lingurita timp de 20 minute si s-a facut foarte cremos. Nu am mai pus nimic in el si mi se pare ok asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Mi-am luat si eu unt de shea de aici http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/60/fair_trade_unrefined_shea_butter_refill_pillow_packs .Mie mi se pare ca seamana ca aspect cu branza de burduf, iar mirosul mi se pare asemanator cu cel al curmalelor. Pentru ca mi se parea greu de intins, l-am amestecat cu o lingurita timp de 20 minute si s-a facut foarte cremos. Nu am mai pus nimic in el si mi se pare ok asa.

Transportul cat este? In cat timp a ajuns comanda?

nepotica mea

Mergi la inceput

Am comandat 150 g unt shea 2,80 lire si 100 g sapun negru african 2,99 lire, transportul 2,99 lire. Am facut comanda pe data de 16, au livrat-o pe data de 18 si a ajuns pe 26.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Am comandat 150 g unt shea 2,80 lire si 100 g sapun negru african 2,99 lire, transportul 2,99 lire. Am facut comanda pe data de 16, au livrat-o pe data de 18 si a ajuns pe 26.

livreaza in Romania?( n-am vazut la tarile UE)

merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Unique, multumesc pentru informatii!
Daca livreaza in Romania, am sa fac si eu o comanda tot la ei.

nepotica mea

Mergi la inceput

Eu mi-am facut obiceiul sa intreb pe siteurile de unde nu reiese clar daca livreaza in Romania. Sigur livreaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Unique, cum e sapunul negru african? Ezit intre sapunul negru magrebian + manusa kassa de aici http://www.capcosmetics.com/mag/fr/product-1043466.htm si asta + puful Salux, la care am citit evaluari foarte bune. http://cgi.ebay.co.uk/Salux-Japanese-Exfoliating-Stimulating-Body-Wash-Cloth_W0QQitemZ110337383793QQcmdZViewItemQQptZBath_Towels_Washcloths?hash=item110337383793&_trksid=p3286.m63.l1177

Mergi la inceput

E urat. Miroase ca sapunul de casa facut de bunica.Iar aspectul e infiorator .Dar se pare ca e bun. Eu am probleme cu tenul.Imi apar niste pete rosiatice pe fata ca o iritatie, mi se usuca foarte tare pielea si e aspra. Am incercat tot soiul de creme, dar cea mai buna mi s-a parut pana acum crema ordinara de galbenele. Cand m-am spalat cu sapunul am observat ca se exfolia pielea foarte usor cand frecam cu degetele. Mi-am dat apoi cu untul de shea pe fata umeda, si dupa 2 zile sunt deja rezultate vizibile. Fata mea e fina si a disparut iritatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Fetelor, am tot citit topicul asta si mi-am comandat si eu shea butter acum 3 saptamani. Pachetul a sosit alaltaieri, 8 dolari plus 7 shipping-ul. Al meu e cam galbui, asta inseamna ca e cam vechi, nu? Oricum, sunt multumita, l-am incercat pe fata seara si chiar si dupa 15-16 ore aveam tenul foarte fin. Aseara am amestecat untul cu vit. E uleioasa si o lingurita de gel de aloe si l-am folosit ca si masca de par. Amestecul intra instant, asa de insetat mi-era parul. Sunt multumita de rezultat, dimineata parul meu, care e de obicei extrem de greu de coafat, a stat toata ziua cum trebuie.
La ce alte intrebuintari v-ati mai gandit in afara de crema de fata, lotiune sau masca de par?

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput