untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Cami sar'mana de raspuns. Si cum il folosesti respectiv il pastrezi??Adica este crema ca atare sau mai trebuie combinat cu ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

va urmaresc de ceva timp si m-ati facut curioasa. mi-am comandat si eu shea butter de pe "sheabuttercottage".

cine a mai comandat de aici? in afara de taxele de transport, mai platesc ceva la posta cand ridic coletul?

Multumesc

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Azi am ridicat de la posta coletelul cu untul de shea. Nici nu ma asteptam sa ajunga asa repede, marti am primit mailul ca a fost livrat si azi deja a ajuns!

Taxe de transport am platit 8 lire si ceva, nu mai retin exact, insa sunt in functie de greutatea comenzii, nu e o suma fixa cred. Poti simula o comanda si vezi exact care sunt taxele de transport in functie de ce ai in cos.

La posta nu am platit nimic, doar am semnat o hartie si am luat coletul. Venind din spatiul UE nu se mai plateste TVA sau taxe vamale, ceea ce ma bucura foarte tare

Edit: am uitat sa te intreb Camelia, ti-a venit comanda de la Akamuti? As vrea sa mai comand cate ceva si de acolo, insa am asteptat sa primesc comanda de la SBC intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

inseamna ca o sa primesc si eu curand comanda. deja au livrat-o. eu am comandat de 17 lire si am platit transportul 12 lire :)

cum e untul?

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Untul e alb-galbui, sau mai degraba un galben fff deschis, adica nu alb, ca sa zic asa. Are si miros, ceva in genul uleiului de masline sau poate a uleiului de nuca (sau cel putin asa mi se pare mie).

Oricum nu e ceva neplacut si cel putin pare "the real thing", adica nerafinat, natural, asa cum am vrut.

Partea amuzanta e ca s-a scurs putin din sticluta cu esenta parfumata in cutia de carton in care erau toate celelate uleiuri si untul (ambalat si el) si acum pe ce pun mana miroase de te ia ameteala

Trebuie sa ma apuc sa le spal pe toate cu apa, ca vad ca stersul cu servetelul n-a rezolvat problema. Deja al meu sot vrea sa le exileze pe balcon cu cutie cu tot si parca mi-e mila de ele, mititelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oliviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Asta chiar o fi nerafinat? http://www.olivo.ro/product.php?id_product=44

E galbui si miroase a nuci, deci banuiesc ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

M-ati convins:mi-am luat s eu, dar unul mititel sa vad daca merita sau nu.
25 g , 15$, scrie pe el ca e nerafinat, 100% organic.
E alb, nu are miros.
E insa mai dens si mai tare ca cimentul, drept ptr crae nu mai apuc sa-l intind pe nicaieri, iau o cant mica cu degetul si il framant intai intre degete pana devine cremos, apoi...nu merge sa-l intind, e prea ...nu stiu, gras, dens, asa ca...se bucura de el cuticulele unghiile,ca-i zona cea mai apropiata, si buzele...

nu mi se pare atat de minunat cum spuneti voi, dar perseverez, vad eu cum il intind.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Vio, nu mi-a sosit comanda de la Akammuti inca ... ciudat! Le-am si scris treaba asta dar n-au raspuns!

Nikole, si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu intinsul untului, insa pentru anumite zone eu sunt foarte multumita - maini, in special zona dintre degete unde pielea era foarte uscata si crapata din cauza detergentului , buze, coate si zone cu iritatii. E destul de solid, si mi-e greu sa "rup" din bucata, insa ma descurc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika12 spune:

Nikole, pentru ca untul tau e "mai tare ca cimentul", dupa parerea mea, ai putea incerca si asa : sa iei o cantitate mai mica si sa il incalzesti mai mult de zece minute, pana devine uleios, (nu cremos!) si sa il aplici pe pielea umeda. S-ar parea ca se poate sa il lasi si pe calorifer inainte de a-l folosi, dar ma intreb daca aceasta este chiar o solutie buna, caci pe cutia mea scrie ca trebuie ferit de lumina, caldura si umiditate.

Ai dreptatate sa perseverezi, caci acest unt este o puternica arma impotriva imbatrinirii pielei. Printre altele, contine vitamina A care regenereaza si repara pielea, previne formarea ridurilor ; vitamina E, vitamina anti-imbatrinire prin excelenta.

Si nu in ultimul rand, poate fi folosit cu incredere si de ... barbati (crema de fata, crema dupa ras sau crema de masaj inainte si dupa exercitii sportive ), un motiv in plus, asadar pentru a-l folosi in familie si a nu mai starnii invidii barbatesti in fiecare seara!

De ce sa nu aiba si consortii nostri un iz de unt de shea la fiecare lasat de seara? De ce sa nu fie si ei tot asa de frumosi ... ca noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna ziua la toata lumea! Mi-ati starnit si mie interesul cu privire la aceasta minunatie.....eu am cautat pe la farmacii naturiste, plafar la mine in oras....dar toata lumea se uita mirata la mine...nici nu auzise de untul de shea...asa ca o sa comand de pe internet...
In schmib am gasit body butter cu shea , asta din poza http://www.magazine-online.ro/magazine/poza.php?produs=213764_1 , iar mirosul este cum l-ati descris voi...aduce a nuca.Nu cred ca e natural, mai ales ca pretul e de 8 ron, dar poate contine shea intr-un procent mai mic....

Mergi la inceput