Salutare
Se pricepe cineva la centrale termice, in mod special la cele electrice? Sau are cineva instalata centrala electrica?
Noi avem una pe gaz, si consumul ne-a dat peste cap. E adevarat ca a fost o iarna foarte rece, dar totusi 5000 RON cheltuiti din septembrie pana acum mi se pare cam mult.
Ne-am gandit initial la centrala pe lemne, dar e dificil de instalat, si in plus intretinerea pe urma e mai dificila. Iar acum tot mai multi ne spun ca centrala electrica e o varianta foarte buna- cand am cumparat noi centrala, eu ma gandisem sa luam una electrica, dar toata lumea ne-a descurajat si ne-a spus ca am plati de 3 ori mai mult decat gazul.
Multumesc.
Citat: |
citat din mesajul lui gangurici_licurici Salutare Se pricepe cineva la centrale termice, in mod special la cele electrice? Sau are cineva instalata centrala electrica? Noi avem una pe gaz, si consumul ne-a dat peste cap. E adevarat ca a fost o iarna foarte rece, dar totusi 5000 RON cheltuiti din septembrie pana acum mi se pare cam mult. Ne-am gandit initial la centrala pe lemne, dar e dificil de instalat, si in plus intretinerea pe urma e mai dificila. Iar acum tot mai multi ne spun ca centrala electrica e o varianta foarte buna- cand am cumparat noi centrala, eu ma gandisem sa luam una electrica, dar toata lumea ne-a descurajat si ne-a spus ca am plati de 3 ori mai mult decat gazul. Multumesc. Ganguriciul |
Eu stau la bloc si in toamna am facut izolatia termica pe dinafara.De unde plateam cam 1 mil/luna de iarna,acum,dupa termoizolare am platit cate 40 lei/luna factura de gaz.Si e vorba de apartament cu 4 camere.Oricum la casa ,fiind toti peretii in afara,pierderile sunt mai mari.