Trio balamuc

Trio balamuc | Autor: anuscha2009

Link direct la acest mesaj

Am vazut de cateva zile la metrou un concurs initiat de unul dintr radiorile bucurestene numit Trio balamuc.

Acest concurs propune doritorilor, pentru suma de 15 mii de euro, ca un cuplu actual sa petreaca o saptamana intr-un pat asezat in BANEASA CENTER alaturi de fostul sau fosta iubita.

Pe mine m-a socat de-a dreptul subiectul acestui concurs si promiscuitatea pe care o promoveaza printre tineri, ca in general ei sunt cei care sunt atrasi de astfel de concursuri.
Eu sincera sa fiu nu mi-ar conveni ca fata mea sa participe la un astfel de concurs.

Oare sunt eu demodata???? Oare nu mai am simtul umorului, stau si ma tot intreb de cand am vazut afisiul.

Voi ce spuneti

Anna mami de Mara!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aruna spune:

NU esti demodata, pur si simplu lumea o ia razna.Nu trebuie sa te mire absolut nimic.Si nu cei care realizeaza acest show sunt de condamnat, pentru ca ei produc ce se vinde cel mai bine....asta vrea romanul asta primeste.Tot ce conteaza e sa ramaii asa <demodata> si sa dea Domnul sa mai fie alaturi de tine multi.....

Andreea mami de ingeras Arunel siMara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Pai da...e plin de emisiuni aiuristice gen "Nora pentru mama", "Fa-mi un copil"...ce sa mai zicem...nu conteaza educatia, conteaza audienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Am vazut o singura data un pic din emisiunea ,,fa-mi un copil,, si tind sa cred ca e o bascalie.
La nora pentru mama se uita si mama mea. M-am uitat si eu decateva ori si parca nu e chiar asa de toxica ca trio balamuc etc.

Eu am o prietena care lucreaza la Kanal D si mi-a zis ca toate casatoriile incheiate in emisiuni de ale lor s-au destramat.

Oare CNA ul nu zice nimic, nimic???

Ana mami de Mara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dar ce ziceti de reclama cu "fundasele"??
Penibil ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Mie mi se pare de a dreptul fara mila ca in situatia grea de criza prin care din paacate trece si Romania, televiziunile sa incerce sa scoata bani si din asta.
Am vazut un promo la o noua emisiune inspirata din nefericirea altora - Bancher sau somer!
Mesajul de promovare al acestei emisiuni este: daca ai datorii vino marturiseste-le public, umileste-te si daca castigi...........(vei vedea tu si milioanele de someri care se uita la tine ) cat de bine iti va merge!!!
JENANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nu prea ma uit la TV. Si din ce citesc aici se pare ca fac bine. Chiar nu stiam ca sunt astfel de emisiuni.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Se pare ca unele posturi TV se intrec in promo-uri jenante. Ieri am vazut un promo de m-am crucit (nu mai stiu pe ce canal), ceva despre "ochiul soacrei" sau asa, nu m-am lamurit daca era vorba despre o emisiune sau despre un film, totusi. Pentru ca daca era vorba de o emisiune mi se pare de-a dreptul trist. Parca asa se si intitula, "ochiul soacrei" unde soacra mai era numita si "diavolul in capot". M-am crucit la propriu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput