*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (204)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, acomodarea copilului dureaza 2, maxim 3 saptamani. Unii nici n-au treaba cu parintii (asa e David), dar altii n-ar sta fara mama. Dupa cum am vazut-o eu pe Iulia va sta fara probleme, deci nu vad ce s-ar intampla rau daca ar figura inscrisa in martie si Naty ar incepe in aprilie... Nu sunt eu aia care sa incalce legi, dar in cazul asta chiar nu vad niio problema...

Bubu, ma omori!!! Zoze, ssshhhhhttttttt!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, maine fac poze, da!

Elara, asa "se zice". La fete se rupe turta pana intr-un an si la baieti se taie motul intre 1 an si 3 ani! timp in care nu-i voie sa-i tunzi . Asta cu tunsul am tinut-o si eu, la amandoi, pana la 1 an, cand le-am luat motul ca sa scap si sa-i tund...dar sa stau pana la 3 ani cu copilul netuns Si iar o chestie ca cica sa-i tunzi la zero dupa mot sa-i creasca parul "maciuca" dupa-aia (adica bogat)...ma rog...tot felul de chestii din popor...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana...ce s afac mai mami...cand esti prin zona te invit musai pe la mine!

Vali, eu nu dormeam ,fata! trebuia sa ma suni, ca nu te-am mai vazut de-un car...de luni

Mai...sa ma duc si eu sa depun dosarul ala pt. indemnizatie...ca am uitat de el ...poate maine...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aaaa, faza cu tunsul e tot din popor, de-ale babelor. Ma refer la interzisul tunsului pana la 1 an sau pana ii iei motul. M-au tot batut nasii la cap cu asta, pt ca ei sunt de la tara. Dar eu oricum l-am tuns dupa botez si l-am uniformizat. Dar asta cu tunsul ca sa-i creasca bogat e adevarat, dar nu e musai sa fie pe piele. Tin minte ca nepotelul meu avea niste plete moi inainte de 1 an, si dupa ce l-au tuns i s-a indesit si i s-a ingrosat firul.

Mie mi-e ca dupa ce-l voi tunde nu o sa-i mai creasca tot ondulat...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Elara, despre cum e cu propria raspundere si falsul in Romania, sa-ti zic eu...am o colega cu copil de aproape 2 ani, dupa 9 luni de stat acasa s-a intors la munca si n-a gasit de cuviinta sa anunte pe nimeni...si ia si salariu si indemnizatie....a trecut peste 1 an de cand se intampla asta!Si sunt convinsa ca nu e singura din tara!

Nici eu nu as risca, deja ma gandesc cum sa ma duc iar la sector si sa le zic ca ies din indemnizatie si intru in stimulent....sper sa pot face asta fara a-mi face un nou dosar, cu adeverinte si declaratii....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Brrrr...aici e si fals in declaratii si inselaciune....Eu m-as c*ca pe mine, pardon..de expresie...

edit: si daca o dibuiesc cand cu fisa fiscala? ca daca e salariata plateste impozite, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,cam asa cred si eu,nu stiu cine sta sa verifice daca ai inceput lucrul sau ai inscris copilul la cresa?Dar mie mi-ar fi frik totusi.Iar ca directorul sa fie de acord e mai greu,ca nu stiu daca ar da o adeverinta in care sa scrie alta data de reluare a contractului decat cea reala...cel putin, directorul meu nu mi-ar da.Poate doar in cazul problemei cresei as calca stramb o luna,ca nu o fi foc...cum zice Ioana de Naty.

Iar treaba cu parul devenit bogat dupa ce-l tunzi eu consider ca e un mit, clar,Ioana..Si-ti spun eu,care am fost tunsa si la zero cand eram mica si daca a fost sa am acelasi fir de par moale ca tata,par rar si vai de el,pai asa am ramas..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Dar asta cu tunsul ca sa-i creasca bogat e adevarat, dar nu e musai sa fie pe piele. Tin minte ca nepotelul meu avea niste plete moi inainte de 1 an, si dupa ce l-au tuns i s-a indesit si i s-a ingrosat firul.

Mie mi-e ca dupa ce-l voi tunde nu o sa-i mai creasca tot ondulat...

aaaa...pai daca e asa chiar ca nu o rad in cap...
mie imi place de mor perisorul ei pufooos si carliontzat
si asa eram ipotriva cand imi zicea soacra..dar acum...mai am un motiv

parul daca e ondulat......asa ramane.

e dat de tipul de par: cel care e mai ca o pamblica (in sectiune perpendiculara la microscop) se onduleaza.
cel ca un cerc e drept.
cel al africanilor arata ca un triunghi...
cred ca la criminalistica am invatat asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

De cand vreau sa va intreb: mai fierbe si raceste cineva apa plata?Eu inca o fierb pt baut si pt lapte,ca am auzit demult niste chestii naspa despre procesul prin care trece apa plata pana la ambalare in romanik...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

eu nu am fiert niciodata...nimic...nici macar biberoane...dar eu i-am dat exclusv san pana la 6 luni asa ca abia dupa mi-au trebuit biberoane pt supica..sucuri...dar tot nu le-am fiert
Apa..nici atat!

aa..ba da..suzeta cand am incercat sa ii dau prima data..am fiert-o ca asa scria pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela ce bine ca ai fost la control..eu zic ca fac asta de cateva luni..si nu am ajuns inca, dar ar trebui..felicitari ptr somnul linistit,bun si minunat!!!eu nu fierb ca inca ii dau apa de bebe si nu necesita..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput