Cat cantareste sufletul?
Am auzit ceva despre un experiment care ar arata ca in momentul mortii devenim cu 21 grame (?) mai usori.
E ceva adevarat sau sunt filme prea mediatizate? Am cautat pe net dar nu prea m-am lamurit.
Raspunsuri
ruscus spune:
si eu am vazut un documentar despre un doctor care facea un experiment, cantarea pacentii unui azil in momentul mortii, si a constatat ca sufletul este de... grame, nu stiu cifra exacta dar era de ordinul gramelor
ce stiu eu, poate atat o fi cantarind sufletul
b.nica spune:
Mie mi se pare ciudat ca din aceste "experimente" reiese ca sufletul apare ca o cantitate fixa ;adica toti avem sufletul cu aceeasi greutate?
gabirus spune:
Si toti aveau fix 21 grame de aer in plamani?
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
gabirus spune:
Uite aici gasesti info despre experiment, e destul de veche povestea:
http://en.wikipedia.org/wiki/Duncan_MacDougall_(doctor)
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Morgano spune:
Oare de ce nu-l cantareste nimeni inainte de moarte?????
Ce o fi cu gramajul asta? Parca pe la credinta se vorbeste empiric, metaforic nu "cantaribil"
Al meu, dc e dupa kilograme, o fi de vo 7kg 282 de grame.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ripley Oare de ce nu-l cantareste nimeni inainte de moarte????? Ce o fi cu gramajul asta? Parca pe la credinta se vorbeste empiric, metaforic nu "cantaribil" Al meu, dc e dupa kilograme, o fi de vo 7kg 282 de grame. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
sufletul e spirit, nu poate fi cantarit. ma rog, din "vagile" mele cunostinte. intre timp, poate ca s-a gasit modalitatea sa se afle si acest lucru....acum depinde de cate pacate face fiecare...la unii cantareste mai greu, la altii....nu stiu
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
fdoina spune:
citat din mesajul lui kariguld acum depinde de cate pacate face fiecare...la unii cantareste mai greu, la altii....nu stiu |
Morgano spune:
Ei, asta e buba, dc trece peste 21 de grame e de bai, daca are 20 de grame e sub nivel...
Uite, ma declar posesoare de suflet de 1 gram, cine ma ajuta cu restu de 20?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat
misha71 spune:
citat din mesajul lui Ripley Ei, asta e buba, dc trece peste 21 de grame e de bai, daca are 20 de grame e sub nivel... Uite, ma declar posesoare de suflet de 1 gram, cine ma ajuta cu restu de 20? Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
tu te plingi ca ai 1g de sufletel? Da' ce sa mai zic de cei cu 1/2 neuron si ala franjurat
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)