Colectia de toamna - iarna 2005 (228)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_80 spune:
buna seara!
ne-am adunat si noi de pe drumuri, ce mult ati scris!
maria_alexia, frumos traseu, mi-au placut mult pozele si atmosfera. prin partea aia de tara n-am ajuns niciodata, se potriveste cu decorul imaginat de mine al unor carti. mai, copiii tai par foarte calmi, eu nu te cred ca alergi dupa ei
. cristi mai ales are o figura ganditoare si relaxata, mi-l imaginez analizand indelung cate o jucarie (sa zicem trenulet :) ce-a zis pediatra de dimensiunile Anei? sunteti sub medie sau sub minim?
lavi,
Nati cu revenitul aplombului. si eu am fost sora cea mica, o inteleg perfect. ba mai bine pinguin, io zic ca ai progresat.
anda, ce vesti ai? m-am gandit de mai multe ori la tine, sper ca totul e ok.
bb_alinus, gand la gand cu bucurie, de cand vreau sa ma plang pe aici de halul de axasperare la care m-a adus jocul de roluri. la noi tot asa, vanzatoare, profesoara, mama si multe altele. azi de ex am luat-o la cumparaturi in carrefour, a luat cu ea un ursulet, ea era mama lui, eu papa lui, il tineam fiecare de o manuta si eu trebuia sa il instruiesc cum sa se poarte (repetam dupa Maya). am fost cu el de 3 ori la baie sa faca 2xpipi si 1xcaca (daca nu acceptam era jale), l-am spalat pe maini, uscat la uscator.....nu mai zic ca scot abur pe nari...in masina spre casa ursuletul zbiera la mine ca nu am oprit la stop (stopul era pt aia din dreapta, dar ce stie el)...eu trebuia sa ii raspund, explic si apoi sa vorbesc pe nas pt el ca a inteles...Din cand in cand adormea si nu aveam voie sa mai zic nimic.
cool Amalia...ne-o iau inainte copiii astia acus-acus.
Ina, frumos ti le intoarce Rachel. asta in romana sau engleza? ce zapada alba si frumoasa in pozele tale! se vede ca se inteleg bine cei mici, poza din cosul de rufe e bestiala...la anul probabil ca nu mai inca
mandy, eu acum va vad prima oara. cu tine seamana Kriszti. e dragut foc la serbare, cum se sprijina el in bat :)
alinus si bic , in sudul turistic nu e niciodata vant, la noi, pe latura de est a insulei, vara sunt si 40 de noduri, cam 3 luni. am ales in cunostinta de cauza, la 10 km de noi e cel mai bun loc de windsurf din lume, se organizeaza aici si campionatul
mondial. nu sunt eu surferul din familie, insa. bic, gugaleste pozo izquierdo si zi-mi cand va luati bilete
. tu esti avansata tare?
mara, ce haioasa e poza asta:
http://picasaweb.google.com/flavianicoleta/FlaviSiAndrei#slideshow/5301242781142991538. si cea in care andrei si-a tuguiat buzele inspre flavia, s-o pupe parca, hihi
de avion, noi tot zburam incoace si incolo de cand avea Maya 4 luni. n-am patit nimic, suntem bine sanatosi. nici eu nu car medicamente dupa mine, numai nurofen sirop, daca e sa fie cumpar. am citit mai demult o regula pentru o vacanta reusita : din ce ti-ai planificat initial, ia cu tine numai jumatate din lucruri si dublul banilor![]()
lavi02 spune:
Hai ca am terminat treaba, mai bag un ochi si ma bucur ca au postat Ioana si Mihaela.
Ioana la multi ani lui George, sa fie sanatos si sa fiti in contnuare aceeasi super-familie!
Am uitat sa zic ca am admirat si eu pozele trimise de Ina & Mandy?
Miha eu am fost sora mai mare. 
Apropo de dusul ursuletului la toaleta in Carrefour si coboratul scarilor la gradi timp de 2 ore, am luat si noi aceeasi teapa cu Silvia pe vremea cand avea 3 ani si voia sa le faca pe toate numai ea, cum vrea ea. Ajunsesem sa incuiem usa la loc (dupa ce o descuiasem ca sa intram in casa) numai ca sa o descuie Silvia. Si alte 100 de concesii de-astea, ca sa nu faca scandal. Doar ca deveneau din ce in ce mai mari iar amenintarea scandalului ramanea constanta. 
Intr-o zi am spus stop amandoi si am ramas fermi pe pozitie: nu mai executam gesturi absurde numai ca sa facem un moft copilului, sa nu faca scandal. Am suportat bineinteles scandalul datorat schimbarii dar apoi s-a obisnuit cu noua "ordine" si gata.
Nu zic DF ca voi faceti rau, dar trebuie sa va stabiliti o limita a acceptabilului pentru voi si sa va tineti de ea. Daca faci concesii de teama scandalului pruncesc - esti mancat!
Noki_Lara spune:
Yuuuuuhuuuu...am orar nou tra-la-la-la-la-la!
La facultate, zic.
Si ghiciti care va fi semestrul asta materia mea preferata? De data asta chiar ca m-au nimerit....turism international.

Ioana- spor la pregatiri si asteptam droaie de poze!
Mihaela_80- ce figura sunt fetitele astea cu atatia prieteni imaginari. Si Sarah ma punea in seara asta sa ma fac ca ma joc cu laptopul ei - ramas fara baterie, si ca butonez la el, ca pun DVD etc... si eu eram cu pliantul de Croatia/Turcia in brate, deci va dati seama ce chef aveam de asemenea jocuri.![]()
Catuta- bine ca ai scapat de ghips.
Cu doctorii din Tg. Mures, in cazul meu s-au aratat de o icompetenta crasa cand am avut fractura de humerus la 11 ani.
Mi-au pus in ghips in mod gresit mana si am avut un mare noroc cu un doctor de treaba si bun din Bistrita care m-a trimis urgent la Bucuresti, ca nu mai era de stat. (Era fix inainte de Revelion)
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Hi hi hi, Lavi, ne-ai mai povestit odata exemplul asta cu usa incuiata special ca s-o descuie Silviuk-habauk.E clar ca te-a marcat si pe buna dreptate.
Io stiu din experienta.![]()
Si-s perfect de acord cu tine: fara absurditati si in cazul meu fara prea multe chestii de imaginatie extreeem de bogata.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
mihaela_80 spune:
tania, sa dea DD sa fie totul bine pentru voi! Si eu stiu ca la tg mures sunt medici foarte buni, va doresc multa sanatate si putere. Nu stiu cat e de grav, dar daca e nevoie de mers in afara tarii, spune-ne, poate te putem ajuta.
pischi, bravo pentru bb miscacios si pentru test, sarcina usoara in continuare!
catutza, sanatate multa pentru toti trei!
lavi, da, ai dreptate cu facutul concesiilor. si aici vinovatul principal e taica-su, nu eu, el ii canta in struna de nu se poate, merge din 2 in 2 minute sa cumpere de la magazinul ei, vorbind ce si cum vrea ea. pe mine m-au lasat nervii demult, cu mine nici nu mai incearca, pe el insa il freaca de nu se poate. el e insa calm, cica "sunt si lucruri mai rele", si o ia de la capat.
Da, suna cunoscut ce spui cu reinchis usa ca sa o deschida ea, etc, si a fost bine ca la voi ati fost amandoi solidari. La noi nu e asa, limitele rasfatului le vedem foarte diferit, iar eu am renuntat sa ma cert, ma dau 3 pasi in spate si fac exercitii de respiratie.
Sa se alinte cat vrea, dar pe spinarea lui. fata e desteapta si stie f bine ce ii merge si ce nu cu fiecare dintre noi, cu mine nici nu mai cere, de ex, in brate dupa 5 minute de plimbare, o alerg cu bicicleta si cate o ora jumate fara sa zica nici pas. Papa cel Viteaz ajunge insa transpirat acasa cu copilul in carca si bicicleta sub brat..fiecare cum isi asterne, deh.
Astazi cu ursuletul eram eu intr-o stare calma, nu era nici lume multa, voiam sa ma mai uit si la reduceri (mama, si ce reduceri, v-am zis ca aici tva-ul e de 3%)? f bune preturi.
Noki,
cu laptopul. Dar ceai inexistent din cana imaginara ai baut?
Noki_Lara spune:
Aoleu, Mihaelo, mi-ai clonat fata! Si se pare ca si barbatul, ca prea-s leiti. Daca-mi zici si ca tu esti leu, ma duc si ma culc.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Sau mai bine vin la un schimb de experienta si o ceasca de lapte imaginara.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Stati, stati, stati!
Una e sa te joci cu copilul, sa bei ceai imaginar din cana, mie asta nu mi se pare absurd. Stii si adult si copil ca e o conventie, un joc. Dar asta cand ai timp si chef. De ex asa ne-am asigurat noi tolaneala pe plaja cand Nati avea sub 2 ani si Silvia 5. Am mancat la sarmale si am baut la cafele de nisip...
Si cu totul alta e sa stai cu plasele de la piata in mana in fata usii, dupa ce ai reincuiat usa, sa o descuie copilul. 
Sau sa pui ceva ce trebuia luat la loc ca sa ia copilul singur samd.
Cu dusul in brate v-am povestit eu drumurile de acum un an spre gradi, cand zicea Nati ca pe mine ma latra catelul (ca nu voiam sa o duc in brate). Acum stie ca numai tata o poate duce si numai pe umeri. Si asa recurgem la asta f rar.
Noki stiu ca am mai povestit, dar de multe ori nu se citeste tot, asa ca uneori repetitia nu strica.
Da, Miha80 e tot leoaica
, a declarat asta din primele posturi ![]()
Noki_Lara spune:
Lavi, deci trebe' sa ma duc sa ma culc.
Cred ca m-am decis definitiv si irevocabil sa nu ma duc in Croatia anul asta, ci eventual la anul cand bufnita va fi mai mare, mai cuminte si va intelege altfel lucrurile.Deci merg pe combinatia Marmaris+Rodos.Zic io ca e gigea.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
meems spune:
Tania, mii de ganduri bune si o imbratisare calda! 
Ioana, ce bine ca ai postat! Am vrut sa "te trag de maneca" pe mess sa te intreb cum mai sunteti, dar nu am apucat. Sa-ti traiasca barbatelul si sa te trateze in continuare ca o imparateasa! 
Catutza, bietii de voi, fiecare cu cate o boala. Nu pot sa cred ca lui Mihai iar i-au scos unghia! Eu il compatimesc ca am trecut prin asa ceva, dar la mine s-a rezolvat... definitiv, se pare.
Ina, m-am bucurat tare de mesajul tau, si am retinut faza cu sticluta si ciocolata
Noi am scapat de bibe de mai bine de 2 ani, dar ne luptam inca cu pampersii. Fiecare cu batalia lui... Ma duc imediat in contul comun sa va vad pozele.
Feli, cum mai stai cu insomniile? Pe mine iar m-au apucat, ma bucurasem prea repede. N-am mai avut niciodata o perioada atat de lunga in care sa ma lupt cu ele, dar pe de alta parte stiu ce ma tine treaza...
Anda, iesi de sub carapace si spune-ne cum esti 
Salisa, cred ca Iulia de Miha2006 poarta ochelari, insa si mama ei da pe la noi cam la fel de rar ca tine
Noi nu socializam cu personaje imaginare, in schimb Rianna e si ea la faza in care vrea sa faca ea tot, cand vrea ea, cum vrea ea. Avem limite destul de scurte si suntem amandoi cam pe aceeasi pozitie, asa ca nu prea are succes fata.
Sanatate bolnaviorilor – inclusiv Rianna mea.