ceau

ceau | Autor: fdelia

Link direct la acest mesaj

ceau fetele!astazi scriu si eu ptr prima oara aici si sper sa primesc si un raspuns.am urmarit forumul de cateva saptamani.as vrea sa stiu niste pareri despre doctorul olaru din timisoara, ptr ca in 20 luna asta sunt programata la consultatie.am citit diferite pareri despre dansul si nu stiu m`a cuprins frica.eu sunt din resita si pe aici am mai trecut pe la diferiti medici si tot degeaba.si am auzit ca olaru ar fi bun si m`am programat la el.voi ce spuneti?cum este?ma asculta sa`i povestesc sau este la fel ca ceilalti repede te consulta iti da o reteta si "pa"?sper sa ma puteti ajuta.va multumesc mult ptr intelegere.va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

ciao, delia! bine ai venit printre noi... sper sa te simti cat mai bine aici pe DC. Din pacate nu stiu despre ce medi vorbesti... si sincer nici nu prea as dori sa am de aface cu ei prea curand... se stie ca sistemul medical la noi este asa cum este, desigur nu generalizez... mai sunt si medici de treaba. un mic sfat as dori sa iti dau: cand scrii un subiect nou, incearca sa pui un titlu care mai explicit, ca de exepmlu in cazul asta: am nevoie de informatii despre dr olaru timisoara... cu siguranta se vor uita mai multe persoane pe subiect, si mai ales cele care au si raspunsuri.

uite in speranta ca te ajuta, am dat un search in forum si am gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93212 si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87101 unde vorbesc fetele despre dr olaru... sper sa fie acelasi de care zici tu, caci numele de olaru este destul de comun pentru alte cautari poti folosi din meniul din stanga Cautare sau tabul de sus cautare in forum...

te pup, si iti tin pumnii pe 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

fdelia,poate vei primi raspunsuri mai pertinente decat al meu...insa tot ce iti pot spune este ca eu am mers anul trecut la Dr.Olaru si in ciuda zvornurilor pe care si eu le auzisem,eu am o parere buna despre el.
Am mers la el pentru control...eu am zis ca e ceva de rutina,se pare ca nu a fost si s-a impus conizatie...Sincer mi-a fost frica,nu stiam despre ce este vorba si mi-a placut,mai ales,pentru faptul ca am putut sa discut cu dumnealui la modul cel mai direct si mi-a explicat ce trebuia sa inteleg,plus ca mi-a suportat intrebarile de necunoscatoare.Mi s-a parut un medic apropiat,deschis catre comunicare si cred ca si faptul ca este foarte aglomerat la cabinet inseamna ceva.
Nu iti zic "Da,e cel mai bun,ti-l recomand,la el sa mergi",ci iti spun impresia mea.Eu una am fost multumita si nu imi pare rau ca am fost la el sau de banii dati.
Succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

...Parerea mea...

este doct. meu ginecolog de 10 ani. am toata increderea si respectul. cu el am nascut, el m-a scos din pragul septicemiei dupa ce am pierdut o sarcina, el mi-a cauterizat o rana acu 6 ani dupa care nici umbra n-a mai ramas, etc etc.
m-a scos din multe belele pina in ziua de azi, este maaare om din punctul meu de vedere.
ti-l recomand cu toata increderea.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput