Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Neatza!!!
Declar z3

http://tt.lilypie.com/mqmep2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu declar ca ma impusc

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Ce ai Moni???!!!!

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Neata dragelor.Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine.Sunt destul de noua printre voi si, desi nu scriu des ca nu am ce sa zic mereu(vorba lui Crisa, nu pot sa ma bag si eu ca chilotu ) va citesc zilnic si ma hranesc cu speranta alaturi de voi.
E ciudat, sa simti ca ai aproape niste persoane pe care nu le-ai vazut niciodata, nu le cunosti personal si totusi sa simti ca imparti aceleasi tristeti , bucurii si emotii de toate felurile.Acest site a ajuns ca un "drog" pentru sufletul meu.Nu vreau sa fiu filozoafa la ora asta, desi am o stare cam depresiva in ultimul timp, insa va multumesc din suflet ca existati.
Eu declar o Z1 plina de suferinta fizica, am niste dureri infioratoare chiar si dupa 2 NoSpa.
Cat despre parte psihica e mult sub nivelul permis si deja din luna in luna imi dispare cheful de viata.
Cand am simtit semnele ciclului, imi venea sa imi iau la bataie sotul, desi el ma tot incurajeaza, am inceput sa obosesc deja sa sper, sa ma amagesc, sa caut semne si sa ma verific zilnic.
Poate par agresiva si gresesc, dar ma intrebam dimineata de ce nu se indura Dumnezeu si de mine, sa imi trimita un copilas, ca nu cer nici masini, nici case si nici alte averi!Dar poate ca platesc pentru anii in care nu stiam cum sa ma feresc si cum sa fac sa nu raman insarcinata.
Haideti ca ma opresc, am scris si asa prea mult si....le aveti si voi pe ale voastre sa va mai fac si eu capul mare....Imi cer scuze dar starea pe care o am ma face sa fiu asa, iar aici stiu ca , din spatele unor ecrane sunt cateva suflete care imi inteleg trairile.
Cu drag Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iza ai scris exact ce am trait eu nu in urma cu mult timp si ma rugam ptr copilas din tot sufletul meu ,am pierdut 2 sarcini inainte de Maria si imi cam pierdusem speranta dar Dumnezeu iti da cand nu te astepti asa ca sper in continuare desi stiu ca este f greu ,noi suntem aici sa te sustinem

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma oftic pentru ca declarati z 1, 2, 3... si nu declara niciuna II

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Iza, apropos de batut sot, nu vrei sa ti-l dau si pe al meu sa-i tragi vreo doua scaltoace???!!! Ca al tau macar te incurajeaza pe cand al meu zice ca-s nebuna, ce atata graba cu acest copil!!! Ca doar avem "20 de ani"...

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Moni, la cum stau lucrurile in familionul meu s-ar putea sa declar in curand doar un divort...

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gaby ai doar 20 de ani?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Stiam ca voi imi sunteti alaturi si va multumesc din tot sufletul meu pacatos!
OOOFFFFF!!! imi vine sa imi bat sotul pentru ca in cazul nostru el are probleme, insa stiu ca sunt nedreapta, ca nu este el de vina si ca daca eu eram in locul lui nu mi-ar fi convenit sa imi zica el ceva, numai ca eu am un sot asa....optimist, visator, vesel.Enervant de optimist!!!
Mie imi fugise pamantul de sub picioare cand am citit rezultatul spermogramei: Astenotetratoospermie, iar el imi spunea calm ca el e sigur ca va fi bine, ca nu trebuie sa imi fac griji.
E adevarat ca a luat tratamentul naturist pe care i l-am administrat, fara sa cracneasca, dar la un medic nu s-a dus sa discute.In schimb eu deja m-am saturat de cate analize si controale mi-am facut si m-am dus singura, ca nu am 3 ani sa merg cu el de manuta.Dimineta cand m-au apucat pandaliile si l-am mai si auzit ca sa merg cu el la doctor, i-am zis sa sa duca ca nu e putoi de 3ani!Nu stiu cateodata simt ca incep sa ma autodistrug si pe mine si ce ma inconjoara.Eu nu sunt o pesimista, insa asteptarea asta de la o luna la alta incep sa imi distruga tot echilibrul, tot cheful de viata si bunadispozitie!

Mergi la inceput