Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adra,si Stefania adoarme pe pieptul meu sau se cuibareste in bratele mele. Asa o gasesc si dimineata, desi peste noapte se mai intoarce pe toate partile, se mai aseaza si perpendicular pe mine...ea nu mai dorme in patutul ei de la Craciun, cand am fost la tara si nu mi-a placut sa o las in patutul pliant..
Oricum,o prietena f. buna va naste in curand si vreau sa i-l imprumut ei, este bine pastrat si nu are nicio defectiune tehnica ; ii place si ei.Mai scap fac si eu spatiu in camera copiilor , ca patutul este destul de mare...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

BB,nu te mai chinui te rog!!! ce-ai facut este facut, nu are rost sa te chinui.Asteapta rezultatul, stiu ca este usor de spus...Sigur o sa-ti iasa bine,am inteles ca este cel mai bun doctor de acolo pentru operatii de acest fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

BB eu cred ca iti faci griji degeaba, ti-ar fi zis cineva de la clinica daca e ceva in neregula. O sa fie asa cum ti-ai dorit ai sa vezi. Cred ca esti foarte nerabdatore.
Anacami, si noi ne impiedicam de patutul Evei dar i se poate da grilajul jos si folosi ca pat pentru copilas mai mare. Din primavara am de gand o sa mai incerc la patut, de data asta fara grilaj. Poate o culeg numai dupa jos dimineata
Adina, si Eva e cu hartia igienica sau prosoapele de bucatarie, face numai bucatele de hartie peste tot, dar eu sunt multumita ca ma lasa macar 5 minute, chiar daca am si mai mult de strans dupa aia

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra,noua ne ocupa mare spatiu din camera (are rotile si il trag peste tot, dar tot ma incomodeaza in conditiile in care nu il mai folosesc). Patul in care dormim acum este pt. copii, asa ca eu ocup locul nepotrivit ,nu ea..Mai dormim totusi o perioada, mai ales ca nu mai avem al treilea dormitor si nu vreau sa sacrific (inca) sufrageria pana ne vom muta (deocamdata proiect amanat).
Am putea sa ii lasam pe amadoi in camera (le schimbam doar patul cu unul supraetajat), dar totusi este prea mica Stefania, se mai trezeste si foieste peste noapte, iar Sebastian trebuie sa fie odihnit pt. gradinita.
Cand vor fi mai mari ne vom muta si in sufragerie, daca nu reusim sa ne schimbam casa cu una mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

BUNA FETELOR
nu am mai scris demult ,pentru ca nu am avut timp,dar v-am citit

in legatura cu sotii.al meu nu stiu daca sta 5 minute sa se joace cu ei,dar ma mai scoate ca il duce pe matei la tenis,pictura,il mai i la cumparaturi
asta e ,e mai sigur sa nu-l las cu ei ca-l gasesc nervos si imi strica ziua.ultima datacand am facut imprudenta de a-l lasa, am gasit amandoi copii plangand el nervos si pisica isi facuse nevoile in patutul aniei,am crezut ca innebunesc.

Miha, daca asta te mai linisteste sa stii ca si matei a avut o perioada in care nu a mai mancat ca inainte acum parca si-a mai revenit dar are preferinte, nu mai mananca orice.

ania,e o smechera,a inceput sa se bata cu matei,ii da in cap cu cana,cu ce are la indemana,ce are el vrea si ea,seara cand vin acasa e prima la usa si incepe pe limba ei sa-l spuna pe matei si arata spre el.
daca inainte impartea mancarea (biscuiti,piscoturi) cu cainele,acum a trecut la papagali.avem doi papagali agaponis si ania e singura persoana la care vin.sta ligna coilivia lor si le da printre gratii ce are: biscuiti morcov....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offff eu incep sa trec de la extaz la depresie.....acu;' mie frica ca o sa imi iasa nasu' stramb si cu cocoloase.... atatea am citit pe net (de operatii esuate) ca ma luat cu frica.....si imaginatia mea o ia razna....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

stai linistita si nu-ti mai face ganduri negre! Rezultatele vor fi cele asteptate,sunt sigura!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Ank , sa-ti traiasca gargarita,sa fiti sanatosi si sa te bucuri de ei.
creem,ce ai mai facut cu infdectiile urinare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, am retinut tot ce ai povestit, cine stie cand o sa am nevoie. :)) Ce curs de pictura ati gasit ? Inteleg ca e alta situatie la voi cu patutul, dar daca ajuta pe cineva, la noi trecerea la patut s-a facut in momentul in care am dat o laterala jos si l-am lipit de al nostru. I s-a parut asa de frumos ca numai acolo a vrut sa doarma, rar mai vine langa mine. E frumos si cu ea in patul nostru, dar e bine si asa. Dimineata vine langa mine si imi canta nani-nani.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Adra,felicitari Evei pentru prajiturica!

Ancuta,eu nu o pot vedea pe Maria....nu se deschide filmuletul..mai incerc ,poate merge

Andreea

Ellisssss???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi mult fetelor pt. raspunsurile voastre

deci asa sta treaba cu tatii .... si al meu ne ajuta la baita si se joaca cu el dar destul de putin tot 30min- 1 ora maxim - el vine pe la 7 acasa...(desi el a vrut copil mai mult decat mine ; eu inainte nu credeam ca e un sentiment asa minunat sa ai un copil ) si da vina pe mine ca din cauza mea nu se joaca singur ca am stat eu prea mult cu el la joaca de cand era mic...
in schimb petrece mult timp in fata calculatorului cu jocuri de strategie si altele

amy of, sper sa gasesti un leac cat mai repede pt tusea micutului tau

adra pupici pe vanataia fetiteti sa i treaca repejor!

pussi andrei nu prea bea atatea lichide:doar 460 lapte, 100 supa, 150 apa...e cam putin cred ...sper sa nu ii dauneze; eu tot incerc sa ii maresc cantitatea dar slabe sanse...Dar 600 ml ceai pe zi nu e prea mult? am citit undeva ca nu e bine sa bei atata ceai nu mai stiu exact de ce

pussi si ancad pai daca fetele voastre beau 200 ml supa felul 2, piureul cate grame are???

miha ce-mi mai plac replicile baietelului taucele frumoase nu cele din incapatanare

anacami ma cam sperie ce ai povestit despre scorpionul tau...si mai ales ca a durat 3 ani...brrrrrrr...trebuie sa ma inarmez cu muuuulta, muuuulta rabdareeeeee

Mergi la inceput