Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Imi pare rau, Andreea. De acum inainte tot vom avea parte de astfel de evenimente din pacate. Daca e vesel si activ, nu cred ca e cazul sa-l duci la doctor.

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

iarasi a cazut eric pe gresie, pe spate... din vina mea...spalam pe jos si a alunecat... a facut un cucui la ceafa..i-am pus compresa cu gheata...
ce sa fac? aore trebuie sa-l duc la medic??????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

.... sa arunce jucaria aia de la FP: supriza formelor de biscuiti, care e destul de grea. Oricum mi-am dat seama ca e o jucarie adevarata ca nici macar nu s-a ciobit pana acum .

as este!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

acuma a adormit...era cam obosit, s-a tot trezit plangand azi noapte...

o sun pe dr de fam sa vad ce zice...

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

Mergi la inceput

va spuneam ieri despre "formidabili" mei vecini.....ete ca aseara am avut iarasi cearta......de data asta l-am trimis pe sotz.... deci la ora 20.30 s-au apucat iarasi de spart.... si am "rabdat" pana la 21.30 sa vad ce au de gand.....nimik......merge sotzu' la ei....si nenea foarte ofensat ii spune la al meu sotz....: luci e a 3-a oara azi cand vii!!!! deci tot ei erau deranjati...atata i a trebuit la sotz.....si s a iscat un scandal.....
deci astazi daca incep iarasi la ora 12.30 chem politia direct...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

LA MULTI,MULTI ANI!!!!!!

ANK!!!!!

SA FII SANATOASA MAMI,SI VIATA SA-TI FIE PLINA DOAR DE BUCURII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Andreea,imi pare rau pt. Eric,sper sa nu fie grav!

firma noastra si-a mutat sediu si suntem dati peste cap toti,am mutat o parte din toaste dar mai sunt o gramada....offf ce zi de kko o sa am

Maine plecam la munte,ne-am decis sa nu-l luam pe Iustin cu noi,mi-e greu sa plec fara el si ma simt asa de vinovata...plus ca am nush ce presimtire,brrr doar la tampenii ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Amy, eu te inteleg ce simti referitor la plecarea la munte. Singura data cand am lipsit de langa Matei a fost in noaptea de revelion (de la 22.00 la 3 dimineata). El se afla cu soacra-mea la 5 minute distanta de localul unde ''petreceam'' noi. Toata noaptea ma gandeam ca puiul meu doarme in noaptea de revelion cu altcineva si nu cu mine, daca se sperie de la pocnitori si artificii etc. La 3 dimineata ma aflam deja in pat cu el . Stiu ca nu sunt normala la cap, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI ANK !!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI UN VIITOR PLIN DE SUCCESE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!

adra si bb insanatosire rapida bolnaviorilor!

eladea imi pare rau ca a facut cucui , bina ca suni dr !

pussi felicitari!!!!in sfarsit e totul bine cu tustele tale!

amy, bb y, eliis si bianca mersi

o zi buna mamici si pitici !

Mergi la inceput

amy, eu zic ca mergi linistita (cat poti), doar il lasi pe iustin pe maini bune. iti va prinde ff bine si tie putina relaxare, vei veni mai "incarcata", mai rabdatoare inapoi si va fi asa scumpa rentalnirea!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI, ANK! SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!

Eric s-a trezit, a dormit cam juma de ora doar...e ok...nimic suspect... e vesel, activ...uffffff...sper sa nu fie nici o problema....

ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC

Mergi la inceput