Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Foarte frumoase! ![]() Mey...voi ma faceti sa ma inscriu si eu... Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
pai chiar te rog...eu te votez...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Andreea am vazut pozele si o sa va votam ,am trimis si noi dar inca nu le-au bagat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
anca, multu'
...asteptam pozele voastre...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
eladea2005 spune:
neata....
mai fetele mele, vroiam sa va intreb ceva: copilasii vostri arunca pe jos obiecte/jucarii/ce prind in mana? Eric dupa ce se satura de ceva, arunca pe jos...orice prinde...evident ca se strica(daca e jucarie)...ii place la nebunie sa arunce pe jos telecomenzile sau telefoanele..daca ii atrag atentia(sau ii mai dau peste manuta, cateodata) se uita la mine si rade...sau se duce de langa mine...
ce sa fac?
ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC
anacami spune:
Buna dimineata!
Nu mai pot sa intru de acasa, cand sunt trezi nu ma lasa, dupa ce o adorm pe Stefania, pic si eu lata.Partea buna ca ma simt mai bine dupa mai multe ore de somn.
La serviciu am f multa treaba, daca intrerup 5 minute imi ia ceva timp sa revin..
Gina,multi pupici! acum imi vine sa rad si eu,dar atunci clocotea sangele in mine
Miha,nu ii mai aminti asta o perioada; stii cum este cand incep sa spuna un cuvant care nu ar trebui, cu cat il avertizezi mai mult, cu atat persista.Eventual ii amintesti cand vine vorba, ca nu este bine ce face (la Sebi mergea chestia cu "macarea sanatoasa iti da puteri, cresti repede cat noi, inalt").
Eventual poti sa testezi daca este din cauza geloziei , ii dai de cateva ori parte in parte cu Amira (chiar daca iti calci pe hotarare..);eventual ii amintesti ca il hranesti ca pe un bebelus
Adela,imi pare tare rau...este tare pacatoasa perioada asta, va fi si mai greu la limita dintre frig si cald, cand infloresc virusii si microbii
Petronela, sper ca esti ok! daca te ajuta, poti sa te descarci aici
Despre Stefania, am cautat ultimul ei mesaj (dupa user,ultimele mesaje) si spunea ceva de genul ca i s-a defectat PCul.Nu mai pot cauta acum (daca vreti, il gasiti repede).Sper sa vina iepurasul cu un PC nou..
va pupam pe toti si va dorim numai sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Andreea,acum isi dau seama de forta gravitatiei ![]()
Asta face si Stefania, mai ales cu telefonul meu
si cu mancarea
. Cel mai rau ma deranjeaza ca ii place sa intoarca punga de pufuleti si sa o scuture bine-bine-bine.. Asta mai ales dupa ce matur/aspir ..ii mai pun intr-un castronas, la fel face...plange daca o impiedic..tipa sa ii dau daca ii ascund..Si nu wsunt doar pufuleti intregi, ci pufi marunti-marunti...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anacami Andreea,acum isi dau seama de forta gravitatiei Asta face si Stefania, mai ales cu telefonul meu si cu mancarea . Cel mai rau ma deranjeaza ca ii place sa intoarca punga de pufuleti si sa o scuture bine-bine-bine.. Asta mai ales dupa ce matur/aspir ..ii mai pun intr-un castronas, la fel face...plange daca o impiedic..tipa sa ii dau daca ii ascund..Si nu wsunt doar pufuleti intregi, ci pufi marunti-marunti...mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
da, si Eric rastoarna castronasele in care ii pun diverse..

ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC
bb_yasmi spune:
neata
ank LA MULTI ANI!!!!! MAMI SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!

andreea, trece repede si perioada asta. la noi e cam pe sfarsite!!
anca ceva simptome de uratzii?? sau de bebe??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata ank LA MULTI ANI!!!!! MAMI SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() andreea, trece repede si perioada asta. la noi e cam pe sfarsite!! anca ceva simptome de uratzii?? sau de bebe?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Multumesc... de baut la toata lumea...

mancare mai tarziu...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
Ank LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
Kemimay cu scuze pentru intarziere
Ank
Desyderia
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

De la lume adunate si-napoi la lume date...