Sezatoarea canadiana (127)
Raspunsuri - Pagina 20
Magdone spune:
Valen, simpatic tare baietelul verisoarei tale, un
mare pentru el.
Donia, speram ca esti bine.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
try spune:
Ktrinel, legat de inchis tranzactii/firme. Parerea mea e ca firmele mai mititele si fara acoperire/spate financiar inchid temporar de frica sa nu piarda. Pai patronu’ prefera sa inchida si sa trimita acasa oamenii in somaj decat sa piarda el bani din venitul lui. Decat sa ruleze in pierdere mai bine inchide si vede el cum o ia din loc peste x luni sau mentine doar o scanteie de afacere si apoi cand sortii or fi mai buni isi reiau contractele etc. Am observat ca cele mai afectate sunt firmele cu productie proprie. E de ajuns sa pierzi 1-2 clineti mai buni si asta poate pune o firma mica pe butuci.
Ica, un alt motiv obiectiv poate sa fie gradul de apropiere de casa (in caz ca tine figura). Serviciul actual e foarte departe si vrei sa reduci naveta (dar asta e un motiv care te ajuta doar in anumite situatii) sau ca ajungi greu de unde stai la actualul servici, chiar daca distanta-i ok. Poti sa combini 2-3 motive, nu e musai sa ai doar unul singur.
Eu am inteles ca si simplul motiv “bani in plus la salariu” poate sa fie un motiv ok, dar poate ca nu da bine in toate cazurile, nu stiu. E un motiv foarte real pt care oamenii isi schimba serviciul. Nu stiu cat de ok e insa sa recunosti asta la un interviu...
Miki, nici lui adrian nu-i place crema aia tip cremsnit. Asa ca fiecare cu gustul lui, stii cum e
.
Mqqm(eu de-abia acum dupa mesajul denisei am observat nuanta ca nickul tau e mQQm - atentie la majuscule), am luat capitolele inapoi pt ca m-am simtit cu musca pe caciula dupa mesajul Olgai si am crezut ca am sarit mesajele ei. Si eu mai frunzaresc, e imposibil sa citesti tot din scoarta-n scoarta.
Nelia, adrian al meu e mare dansator, si el isi flutura pletele cand il apuca dansul, dar de regula se invarte ca titiresul sau se balanseaza dupa un picior pe altul. Cand e sa cante, canta (e mai mult o ingaimare, ca daca nu vorbeste prea mult, nici versuri nu spune, iti dai seama) de regula dupa cutiuta muzicala care o am in masina pt drumurile cu ei si cel mai tare-i place aia cu un motan cat un pisoi.
Ktrinel, nu cred eu ca fetele s-ar simti incurcate daca ai veni acolo cu Julia. La cat de cuminte e Julia nu vad ce probleme sa ai cu ea acolo, plus ca de-acum e fata mare. Tu du-te la “terapie” ca nu te da nimeni afara si nu se supara fetele sigur pe tine. E imposibil sa poata toata lumea sa-si lase copii acasa sau in alta parte, dupa mine tine doar de o optiune personala, grupul poate face doar o sugestie, insa tu decizi daca e ok pt tine sa mergi cu copilul sau nu. Nu poti interzice cuiva sa vina doar pe motiv ca celelalte vin fara copii, nu poti nici macar sa sugerezi cuiva sa vina fara copii DOAR pt ca celelalte vin fara copii, tocmai pt ca nu toata lumea are cu cine lasa copiii. Asa, fetele care nu dispun de bona, bunici etc. nu pot veni niciodata? It's not fair!
mimitete spune:
Ica, imi pare rau de accident, bine ca sinteti voi bine. Eu le-as spune in momentul cind as accepta oferta lor ca am vacanta deja aranjata cu biletele luate si nici o firma serioasa care ti-a facut deja oferta nu o sa-ti zica ca nu se poate ca trebuie sa anulezi.
Mai, voi puteti sa veniti linistite cu copii desi restaurantul este mult mai putin child friendly ca Marathon ca nu se supara nimeni ca doar nu alergam noi dupa ei.
Ange, pai cum ne-a fost vorba, cum de nu apari
? Sper ca nu mai e nimeni bolnav.
Stie cineva de unde pot sa cumpar palarie de soare din aia ca la exploratorii din desert cu un fel de cearceaf care acopera ceafa? Hai ca nu inteleg nici eu propria descriere, daramite voi.
almo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmen77 Almo, eu ziceam ca nu am auzit de asa ceva prin prisma preotilor catolici pe care i-am cunoscut in anturajul familiei, oameni cu coloana vertebrala, dar na, nu zic never .. fiecare padure are uscaturile ei, I guess, oricum mie ca si catolic practicant mi se pare f putin etic sa iti "cumperi" o patalama doar ca sa profiti de infrastructura unei institutii .. call me crazy, da asa ma gandesc eu. E cu totul altceva cand faci chestia asta din vocatie, sau macar sa iti botezi copiii si apoi sa ii inveti dogmele respectivei biserici ... Si la final, si daca iti faci rost de respectivul "certificat", ai sanse f mari ca dupa ce incepe copilul scoala sa se prinda un pic la scoala ca nu e catolic ... sunt multe lucruri care sunt diferite fata de religia ortodoxa, stiu pt ca tatal meu e ortodox si mama catolica si am frecventat ambele biserici. Strumfii mei ![]() Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
ai dreptate, eu ziceam doar ca totusi exista preoti catolici care dau acel certificat.
monicutza_bb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimitete Mai, voi puteti sa veniti linistite cu copii desi restaurantul este mult mai putin child friendly ca Marathon ca nu se supara nimeni ca doar nu alergam noi dupa ei. |
Nelia si eu tot de apa in cada imi aduc aminte, ca aveam hidrofor care ajuta apa sa urce la etajul 2 unde stateam, altfel nu venea cu suficienta presiune de la reteaua din oras (si stateam in buricul Bucurestiului, de rasul lumii). Ce ciudat cum unele lucruri nu tocmai normale ne raman intiparite in minte ca ceva firesc.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Ktrinel spune:
almo, gata, sunt pregatite bagajele ??
vacanta placute, te astept cu multe poze si povesti
!!
almo spune:
da, katrinel, bagajele sunt pregatite. plecam maine in Putna Cana. Sunt f f suparata insa ca prognoza arata numai ploaie pe toata perioada noastra acolo iar inainte si dupa cer senim
. Sunt distrusa. Faptul ca mergem un grup de 8 familii imi mai da cat de cat chef de plecat
. Vreme nasoala am si aici la Toronto, nu tre' sa merg pana acolo. 
Denisam spune:
Almo-eu zic sa nu te iei dupa prognoza- as aam patit eu intr-un an cand ma mers in febr in cuba, era inainte de valentines day si cand ma uit la vreme- tot asa ploaie,mai putin in ziua cand treb sa ne intoarcem- nu am vazut decat juma de ora de ploaie intr-o zi , torentiala si am stat frumos la rest de pe plaja si am savurat niste peste la gratar- bestial il gateau aia acolo.Asa ca eu zic sa fii optimista.Sa aveti fun la maxim!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
almo spune:
denisam
nici nu iti dai seama ce m-ai uns la suflet cu asta. exact de o incurajare aveam nevoie.
mimitete spune:
almo, vacanta placuta si vreme buna. Nu te lua dupa pronostic ca stii si tu cum e, se schimba vremea repede.
Lorelai, cum a fost in vacanta ca nu ne-ai povestit sau am sarit eu?
monicutza, pai daca vin mai multi copii se alearga intre ei
. Acum serios, mie copiii vostri mi s-au parut sfinti de fiecare data cind au venit (inclusiv ai tai monicutza de care toti zici ca se plinge madama respectiva de la gradinita). Ai mei nu ar fii stat la nici o virsta asa de cuminti, s-ar fii plictisit si m-ar fii facut la cap ca ei vor acasa
.
Deci ei sint bineveniti dar trebuie numarati ca sa nu raminem fara scaune, ange are dreptate.

Strumfii mei
si
Matei Gabriel + Marc David