Sezatoarea canadiana (127)
Raspunsuri - Pagina 14
Podeanu spune:
Daiopri, daca nu ai nascut deja, iti urez si eu nastere usoara, bebelus sanatos si iti facem aici galerie mare.
in rest 
toata gasca de DC (membre- nu cititoare din umbra) si de abia astept sa-mi iau portia semi anuala de sanatoriu.
Chiar asa, ne-ar mai trebui o intilnire globala de Canada.Si asta inainte sa nasca mQQm![]()
mikiion spune:
Simmona cum adica expirau pozele? Care e perioada? Eu le-am facut prin iunie. Si nici acum nu am fost in stare sa l facem. Partea buna e ca am vazut ca nu mai trebuie semnate si pozele, cautand pe site-ul passaport canada. Dar n-am gasit partea cu perioada de expirare....
http://www.ppt.gc.ca/cdn/form.aspx?lang=fra®ion=Canada
Virsta Marc
rocs02 spune:
Ciuf, copiii mei au fost in Romania anul trecut cu parintii mei. Le-am facut o procura semnata la notar de noi amandoi ( copiii au pasapoarte canadiene , iar parintii aveau romanesti).
Daca vrei model de procura, trimite-mi pm si-ti trimit modelul care l-am folosit noi, luat de la serv de pasapoarte canadiene.
Ica, parca tu intrebai de numele de fata pe pasaportul canadian. Ca sa poti aplica pe alt nume, adica pe cel de fata, iti trebuie un act canadian cu poza cu acel nume. Cel mai usor cred ca e driver licence. Acum nu stiu cum mai e in Quebec, adica in ce masura poti sa-ti faci driver licence pe numele de fata. Teoretic ar fi simplu ca doar Qc nu accepta sa-ti iei numele sotului.
Teoretic, sa-ti faci pasaport pe numele de fata, iti trebuie cardul de cetatenie pe ce nume o fi el ( de fata sau dupa casatorie) si driver licence sau card de maladie( daca tin bine minte in Qc avea poza, aici nu are) cu numele pe care ceri pasaportul. Asta daca nu s-a schimbat de anul trecut.
Mikiion, pozele ptr. pasaport sunt valabile fix un an.
Si un sfat ptr cei care faceti acum poze ptr pasaport. Evitati sa le faceti la Sears, sunt cele care se resping cel mai des. Cele mai bune ies de regula la Costco.
Daca mai aveti intrebari cu privire la pasapoarte, va astept.
Daiopri, si azi m-am gandit la tine dupa-amiaza cand am trecut prin fata spitalului.
si numai bine.
Ktrinel, fata la joc>
tie si lui Julia creata.
Noapte buna fetelor si sa auzim de bine.
nelia spune:
Hai, ca am zis ca citesc repede si ma duc la nani pentru ca sint tare obosita, maica... Dar am iesit din umbra sa ma pupe Dana.
Si, veti ride, da' nu am nimic de scris, doar noapte buna!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
khristin spune:
Daiopri, vad ca imi calci pe urme
. Daca n-ai nascut inca si ca sa nu te ingrijorezi prea tare, doctorul meu mi-a spus ca din ce in ce mai multe femei nasc peste termen these days...asa ca nimic rau in asta. Tinem pumnii sa ai o nastere rapida si un bebel sanatos in brate cat mai curand. 
Ciuf, si fiimea a fost in RO in urma cu vreo 5 ani cu soacra-mea si tot la fel i-am dat procura. Nu a avut nici o problema.
Magdone, si eu am un dor de duca dar il pun in cui momentan
caci am hotarat sa nu mai plec cu bebeu dupa mine, am mai experimentat o data si ala nu-i concediu. Asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, da' te incurajez ![]()
Denisa, sper ca v-ati insanatosit 
AB, let me know cand sosesti pe meleagurile astea ![]()
Simona73, crestem si noi frumusel. Nici nu-mi vine sa cred ca puiul meu face saptamana asta 4 luni. Si uite-asa ajungem sa ne intepe iarasi, vrem sa folosim niste patchuri de data asta care sa atenueze intepatura, poate tu stii de ele, noi abia le-am descoperit. Ti-am vazut minunea, tare bine se tine 
Am citit din doi in patru, caci zilnic sint intre curse la scoala fiemii. Asadar cand ramanea sa ma relaxez si eu pe ultima suta de metri pe timpul CM am dat in boala voluntariatului.
Puteam s-o refuz pe profa fiemii?
In alta ordine de idei, vad ca nu prea se imbulzeste lumea la intalneala. Eu as veni cu cea mai mare placere dar daca locatia nu-i prea aproape nu ma bag ca ma cheama breastfeeding-ul la ore fixe care nu suporta amanare stiti voi.
Dar daca e in limite acceptabile, sure thing ![]()
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
CriPOD spune:
Cand:
1. Vineri dinner - |||, |||, |||, _, |||, _, |, |
2. Sambata pe la 2 -||, ||, ||, _, _, |, |, |
3. Sambata dinner - |, _, |, |||, _, |, |, |
Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |, ||, ||, ||||, |, |, |
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||, |||||, |, _, |, |, |
3. Symposium (creperie cu mancare) - |||, |||, |||||, |||||, |, |, |
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||, ||||, ||||, _, |, |, |
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor - ||, |, |||, _, |, |, |
Cine:
1. LauraJr
2. Khristin (votat 8)
3. mQQm (votat 1)
4. Denisam (votat 4)
5. Ritah(votat 3)
6. Maru (votat 6)
7.Magdone
8.Mi-ro (votat 7)
9.CataD (votat 5)
10. Donia
11. Try (votat 2)
12. Mona
Ok, hai ca acum le-am si grupat. Nu-i mare lucru cu chibritele, doar ca eram pe atatea voci ca eu m-am pierdut. Voi doar ziceti, ca fac eu samadasul, nu va bateti capul cu ele prea mult.
mi-ro vineri seara e optiunea, ca trebuie sa ne adunam de pe la joabe si noi. ti-am pus cate o linie, ca n-ai preferinte.
Maru, ti-am pus si tie cate o linie, in afara de vineri seara. Nu ai vre-un bus mai tarziu si te iau eu de la metrou daca vrei...
khristin, sunt in Mississauga toate alea, vezi si tu cum sunt locate vezavi de casa ta si zi daca e ceva. Ti-am bagat si tie cate o linie pana una alta.
Simi, esti tare cool, cred ca al meu ar vrea schimb de mame sa te citeasca. Eu ii imprumut masina pana are banuti s-o intretina, a dreaq chelea pe mine.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
OlgaTarziu spune:
Salut.
Permisiunea se semneaza de catre amandoi parintii in fata unui Commisioner of Oath. De anul trecut au inceput sa intrebe romanii de cazier. Am avut un client care aproape a ratat zborul din cauza asta.
Venitul la intalneala am zis si eu dar a fost mesajul complet ignorat. Asa ca nu mai zic nimic ca am hormonii de sarcina in sfarsit ( as zice eu multe ceva de genul " daca nu ma vreti nici nu vin")
stefany_p spune:
Oanagabriela, multumesc, noi am fost clienti destul de fideli la Physimed dar in utimul timp ne-au cam dezamagit
cge spune:
'neata,
Fetele din Laval, voi unde va duceti la masaj ?
M-a pocnit aseara ideea ca nu prea folosesc asigurarea de la serviciu, asa ca as vrea sa remediez situatia.
Ana, ti-am trimis un PM.
Olga, eu zic sa te duci la intalnire, numai asa sa le faci in ciuda.![]()
![]()
Glumesc, sunt sigura ca n-a fost cu intentie uitarea.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005