Bucurii de sept-oct 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna dimineata dragi mamici
Eu sunt rupta de somn. Am inceput cu colicii si deja nu prea mai dormim, nici eu nici matza mea care se pare ca are o zi mai buna si 10 mai rele. De aseara de la ora 5 nu prea a dormit decat dupa baitza vreo 4 ore, in rest tot agitata si maraita. Ma uit int-una la ea si nu imi vine sa cred ca e a mea. Ma simt o femeie norocoasa si implinita cand imi vad piticii. Rares o iubeste f mult si e foarte grijuliu si protector cu ea, nu lasa pe nimeni sa o atinga, este foarte gelos. Ma bucur mult ca a acceptat-o atat de bine. Singura problema este ca refuza in continuare cresa, e lupta mare dimineata pana reusesc sa il imbrac si sa il duc la cresa, practic il iau taras pana acolo, se uita lumea la mine pe strada, mai ales ca nici in brate nu il pot lua si il trag efectiv dupa mine. Azi am avut noroc cu ninsoarea, l-am pacalit ca mergem cu umbrela ca facem bulgari de zapada si in final l-am convins sa il imbrac. Nu va mai spun ca am ajuns uzi pana la piele la cresa ca el abia mergea si nici umbrela nu o tinea bine. A fost tare incantat de zapada. Pacat ca nu se si aseaza putin, e mai mult apa.
De cateva zile se vaita si rares ca il doare un piciorus, nu stiu daca sa il iau in serios sau este numai o toana, ptr ca nu imi arata mereu acelasi loc. Ma gandesc cu groaza la cat trage Roxana cu Daria si ma infior numai la gandul unui astfel de diagnostic. Sunt cu atat mai speriata cu cat am obiceiul sa il tin mai dezbracat, de ex azi l-am dus la cresa doar in pantaloni de trening, era ud la piele si avea genunchii reci. Trebuie sa ma obisnuiesc sa il mai infofolesc si eu ca nu strica.
Gety o sa iti trimit PM cu adresa. Esti tare draguta cu efortul pe care il faci de a ne face o surpriza.
Offf, fug la matza ca iar plange de cateva min. Sper sa fie numai colicii de vina si sa nu se fi invatat in brate ca am pus-o.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Beatrix, multam de cafea! Eu am picat aseara pe la ora 22, si m-am trezit la 1, ca sa ma uit la tv vreo 4 ore
Chiar ar fi fain sa ne vedem!!
Multumim tuturor pentru felicitari! Cat am stat la pc sa citesc ce ati mai scris voi Narcisa s-a asezat singura pe oala si a tras un no.2
Itzyyy, ce ma bucur ca ai mai intrat putin!!
Adriana, va tin pumnii si voua, sa scapati de pampers! Sa stii ca noi ne-am apucat intr-o doara, era duminica; de cate ori am zis ca, gata, incepem, nu ne-a iesit. Se pare ca fiind ceva mai relaxati din acest punct de vedere ne-a mers bine...
Lilina, multumim pentru tzucalai! Felicitari lui Vladone, pentru ca face singur la toaleta.
Daniela, distractie placuta la ski! Sa te gandesti si la mine
Gety, Maria, sa-i treaca repede bubitele, dar si cheful de pampers
Elenia, ma bucur sa te vad ca intri mai des pe la noi.
Lexi, ati primit confirmare de la gradi? Sau mai trebuie sa asteptati?

Mergi la inceput

Tanima, eu ii dadeam Narcisei zilnic Bonnisan si nu am prea avut probleme cu durerile de buritca. Si Dianei i-am dat, dar chiar mai rar. Sper sa nu fie o problema serioasa durerea lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, poate merge Rares cu tati la dr.
Am primit PM-ul de la tine.

Voiam sa scriu ca link-ul pe care i l-am trimis Xandrutzei mi l-a trimis si mie Princess.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutare fetele
sarumana de cafea e tare buna
gety maria sa ii treaca
ytzy nu vrem poze cu papusica
tanima rares sa ii treaca genunkiul si sa nui fie nimic grav
xandrutza narci pt nr.2 facut singura
lilina vladone cel smecher si iubaret si sarumana de tzucaturi,iar bancul e suuuupeeerrrr tare

ramo drum bun si sa te gandesti si la noi
ma pun pe descarcat niste poze sa aveti ce viziona cu tunsuliciul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna ziua si de la noi...

Am reusit sa intru putin pe net.
Speram ca sambata seara sa reusim sa plecam,la noapte pleaca sotul meu sa vada un apartament si poate cu putin noroc reusim sa il inchiriem.
Am sunat la spital si am vorbit cu medicu ca vom veni saptamana viitoare,pana nu gasim apartament nu ma risc sa venim.Mai ales dupa ce am patit cu un "prieten" care ne-a promis ca ne va gazdui 1-2 sapt pana ne gasim cevam si cand cand a fost vorba sa plecam a zis ca nu mai poate cu diferite motive.
Asa ca acum speranta este in acesta garsoniera.

Sebi micutu rezista eroic...este un luptator,
Mi se rupe sufletu cand il aud..."mama doae uechea tae" adica til doare urechea tare..
Nu va pot explica ce este in sufletul meu.
In rest e bine, e un cretolin tare frumusel,a inceput sa zica de toate dar numai and vrea.
Ii cam place sa bata,,,daca il certam imediat vine si ne bate...apoi ca sa nu ne suparam ne

Am pus si catevapoze

Roxana sunt alaturi de voi si ii doresc micutei Darria multa sanatate. Multa putere pt aceasta lupta grea si sa va ajute Dumnezeu sa scapati cat mai curand de acest probleme urate.

Va pup si sper sa va dau cat mai curand vesti.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Andreea, am vazut pozele cu Sebicu cel luptator! Le-a vazut si Narci Va doresc succes in toate!
Elenia, astept si pozele cu Darius.

La noi ninge frumos

Mergi la inceput

iata cateva poze cu tunsulici
http://good-times.webshots.com/photo/2482069410104365931CuPkFL
all

Mergi la inceput

sebibaiatul curajos si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput