Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Gety, eu am nevoie sa virez intr-un cont in Euro
. Daca nu ai, eventual fa-ti un cont paypal. Nu stiu, zic si eu, e o sugestie...
Xandrutza, noi mai asteptam cu olita pana se mai incalzeste vremea, momentan mi se pare prea frig ca s-o las in chilotei... Beatrix stie, noi suntem cam exagerati cu caldura, dar ce sa facem ca eu sunt taaare friguroasa si ma gandesc ca daca mie mi-e frig, sigur ii e si Mariei.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
xandrutza_76 spune:
Lexi, si eu sunt friguroasa, mie la 22 de grade in casa mi se pare frig, asa ca ma imbrac cu de toate. Si tot de asta amanam si eu; dar acum o las pe Narcisa cu chilotel, ciorapei si pantalonasi si nu e deloc fornaita. Poate ea nu o fi ca mine, chiar m-as bucura sa nu fie friguroasa.
Adriana mica spune:
Hello,
Gety, am dat mesaj sotului sa proceseze transferul pt mine si Itzy; te anunt cand l-a facut.
Xandrutza, felicitari pt pampers! Noi nu reusim deloc, Dudu este foarte incapatanat! Si nici mie nu imi vine sa il las doar in chilotei in perioada asta!
Beatrix, si Dudu a dormit o perioada in patutul mic de la care scosesem 3 gratii. Ii pusesem un sul (din acela care se pune la usa pt curent, numai ca era dintr-un material mai tare) si nu a cazut niciodata. Acum noi am trecut deja la patul mare, la care i-am pus o aparatoare. Este foarte incantat ca are pat de "baiat mare", insuficient insa ca sa il motivam sa renunte la pampers sau suzeta.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
eleņia spune:
adriana mica sa stii ca fiecare copil la un moment dat va lasa si suzi si va face si la olita,dar numai atunci cand sunt pregatiti
pana atunci trebuie sa avem rabdare,rabdare si iara rabdare cu ei
eu zic sa nu te necajesti ca doar nu o sa ajunga la majorat cu suzi si cu pemparsul
iar pentru tine
Adriana mica spune:
Gety, am facut transferul. Iti vei da seama dupa suma.
Elenia, multumesc de incurajari! Asa sper si eu, sa vina un moment cand va decide singur sa renunte la pampers si la suzeteta.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
itzy-bitzy spune:
Seara buna sau noapte buna la mine...ha-ha ca e 2 noaptea. Tot huhurez am ramas...
Eu am chef de bufniteala...e cineva pe-aici?![]()
Adriana iti multumesc inca o data! Esti o draguta! Poate voi vb cu mama sa se vada cu tine sau poate cu Lili sa iti dea banii...oricum ma voi revansa si altfel
Am vb si cu Roxana pe mess...sunt nerabdatoare s avedem cu ce vesti va veni de la acel medic...
Mexxa ...nici nu stiu ce sa mai zic...nu pot decat sa ma gandesc ce e in sufletul vostru...Poate ca mutarea asta va fi benefica din toate punctele de vedere.
Xandrinne felicitari Narcisucai
! papusica mea nici nu ma mai lasa sa o pun eu la olita...se duce singura se deschide la body isi da chiloteii jos, se sterge cu hartie...asa cum poate ea...apoi isi ridica si chiloteii
. Imi vine s-o mananc cand o vad...nu ma mai lasa de obicei decat atunci cand nu mai poate tine si e urgent urgent...
Ramo...plimbareata...super jobul asta cu deplasari externe...voiaj placut si asteptam impresii....Imi aduc aminte ca mancam la un restaurant din Bucuresti - D'Averro - se numea...Pollo a la Rimini
...tot cu gandul la mancare sunt
...sa vii si cu o reteta ceva...ca la noi aici pe forum merge![]()
Cata14 ce-o mai face? mai stiti ceva despre ea?
Eu tocmai am aflat ca fina noastra va avea un bb...tot mamica de sept-oct va fi...in oct de fapt...iar nasa noastra, care a nascut o fetita cu 2 sapt inaintea mea...si era pe lista de aici cu noi, va naste un baietel prin mai
...Noi trei eram colege de facultate si ne-am incuscrit toate
...ar mai tb sa fac si eu iar un kinder si e gata...![]()
P.S. Nu stiu dc v-am povestit asta...asa ca fapt divers, v-am zis ca am chef de taclale...
Ah aseara am vb si cu Eniko...tot pe mess...e f ocupata si ea.
Tanima eu din pacate nu am putut vedea pozele cu nepotica Miruna, trebuie s afie o minune mica si frumoasa...
Ma repet... iar si iar...dar eu nu pot deschide pozele din Webshots...si cum majoritatea le aveti asa...imi fac sange rau...
Cuscrelor...Sandra si Sephora ... voi ce mai faceti dragelor? Cred ca v-am visat intr-o noapte...eu cu visele mele...pana-n China ma bantuiti voi ...(mamicile de pe forum adica nu voi 2)

Lilico, bre, si eu abia astept, chiar am inceput sa fac planuri de concediu, am 2 nunti, sor-mea si varul meu au nunta in vara...ne uitam la pozele de la revelion ale voastre si salivam la gratarul ala pe care l-ati facut...cu carnatii aia de casa. Asa incat duminica am facut si noi un gratar in curte, impreuna cu alte 2 familii
.
Gety...eu zic ca este mai usor vara sa renunte la pampers, dar nu imposibil....acum mai scapa pe ea poate si daca este afara...e rece...Eu de accea am preferat sa renunte anul trecut in iulie...
Beatrix si Lexi ...ce dragut ca v-ati intalnit...Eu sunt la o "aruncatura de bat" de Cata14...ha-ha!
Elenia, ai aflat vesti despre flacau? Cu siguranta este bine...si f rasfatat...iti dai seama inconjurat de atatia bunici...Cand te mai duci acasa?
Tasia? Am vazut ca reaparusei....
revin ca nu mai stiu...ce mai voiam sa scriu...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Cred ca revin altadata ...la ora asta mi se-ncurca gandurile....
va pup pe toate, np buna
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Offf...nah, ca o ratai pe Itzy...
Itzyyyyy, ma bucur ca ai mai scris. Un
de la noi pt. tine si in special pt. papusica. Poze nu ne mai pui, ca mi-e dor de voi!?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
beatrix spune:
Neatza! 
Itzy, multe felicitari atat finei cat si nasei! sarcina usoara si bebei sanatosi! ce frumos! 
gety, am vorbit cu Lexi sa vadem ce facem cu banii! poate reuseste ea sa trimita pt amandoua! daca nu, ma gandesc la alta varianta!
Roxana, a ajuns pachetul? accepta Daria medicamentul?
Adriana, merci! eric nu a picat din pat, el s-a dat singur jos, si-a tras perna si plapuma! asa mi-a facut si aseara, ca el nu vrea sa doarma in pat ca vrea jos! dupa ce a adormir l-am mutat in pat si dimineatza era in pat de data asta!![]()
elenia, cred ca abia astepti sa-l vezi pe Darius!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!