Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Eu-s cu treburi...
Am intrat sa va spun ca Narci face la olita, acum isi da singura pantalonasii jos; se tine destul de bine, mai scapa din cand in cand cate-un strop pana ajunge pe oala, dar e mai mult decat multumitor. Pampers punem la somn, atat.
Aseara i-am luat olita noua si la 12 noaptea inca isi dadea pampersul jos sa stea pe ea
Fetele, care vreti pe listuta, spuneti cat punem de persoana; Ramo, unde pleci? As merge si eu cu tine
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Buna dimi! Eu-s cu treburi... Am intrat sa va spun ca Narci face la olita, acum isi da singura pantalonasii jos; se tine destul de bine, mai scapa din cand in cand cate-un strop pana ajunge pe oala, dar e mai mult decat multumitor. Pampers punem la somn, atat. Aseara i-am luat olita noua si la 12 noaptea inca isi dadea pampersul jos sa stea pe ea ![]() Fetele, care vreti pe listuta, spuneti cat punem de persoana; Ramo, unde pleci? As merge si eu cu tine ![]() Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
Felicitari Narci!
ei, vezi xandrutza ce repede ati scapat! In Rimini (IT) plec si te iau cu mare drag. Deci, vii?
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
xandrutza_76 spune:
Ramo, sar`na! Vin, cu cea mai mare placere! 
Gety, mie-mi place tare mult jucaria propusa de tine!! Eu as fi de acord cu ea. Ai trimis link si la fete? Chiar imi place, e frumusica si utila ![]()
ramomar spune:
GETY, eu am fost la banca.![]()
Eu sunt de acord cu orice, doar sa fie ceva!
pupici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
beatrix spune:
Ramo, gata opresc gameria pana te hotarasti!
drum bun sa ai!
xandrutza, felicitari Narcisei pt olitza! gata, ati scapat de pampers! partea mai grea a trecut!
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Adriana mica spune:
Gety, pana la urma s-a agreat cu ce suma contribuim? Eu sunt de acord cu orice ai ales tu.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Beatrix,
, sper ca ati ajuns cu bine si va asteptam din nou cu drag!
Xandrutza, felicitari lui Narci pentru olita si tie pentru perseverenta! Ai vazut ca a functionat?
Ramo, drum bun!
Am uitat ce mai vroiam sa scriu. Revin...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
eleņia spune:
buna seara fetele
ramo asa este mielul de paste e pe drum eram asa de confuza si obosita ieri ca nici eu nu stiu ce am mai scris
xandrutza felicitari lui narci
da fetele asa este este super rasfatat acolo mai ales ca au mers sa il vada si niste rude din hunedoara
ce sa mai nu mai stie copilul ce sa mai faca si cum sa faca de bine ce ii este
mia povestit maicamea ca a fost super incantat sa mearga cu trenul si a fost si cel mai cuminte copil
va pupez si va doresc spor in toate

anangel_lexi spune:
Gety, vreau si eu PM, te rog! Mersi. 
Beatrix, acum realizez ca aveam sa-ti dau niste bani. Ti-i trimit prin posta, ca altfel sigur uit si data viitoare. Mai da-mi te rog o data numarul strazii pe PM ca strada stiu cum se numeste.
Multam!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
beatrix spune:
Neatza!
Lexi, habar nu am despre ce e vorba! oricum, urmeaza sa ne mai vedem! apropos, ca am tot uitat s-ati zic, de pasta de dinti elmex! nu stiu daca ai incercat-o pt Maria dar asta nu are nici gust si nici miros! gasesti in rossmann la tub mic si e si pt copii! 
Elenia, ce bine ca n-au avut probleme cu Darius pe drum si i-a placut trenul! si eric a fost de-a dreptul fascinat! statea cuminte su mainile asa pe picioare, nu stia unde sa se uite mai intai, pe geamul din dreptul lui sau pe celalalt!
sa va spun ca eric a dormit azi-nopate pe jos! acum doua zile i-am dat 3 bari jos de la pat ca incepuse sa-l escaladeze si s anu pice in cap! prima noapte a dormit bine, in pat! aseara cred ca a decsoperit el mai bine ce-i cu gaura aia, si-a tras perna si plampumica jos si nu ca el doarme jos! da-i explicatii ca trebuie sa doarma in pat, se suia de gura noastra, cum ieseam din camera cum isi lua perna si plapumica si jos! l-am lasat sa adoarma jos si cand am mers noi la somn l-am mutat in pat evident! am dormit linistiti si dimineatza sa ma duc s-al trezesc, imi gasesc copilul jos! cu capul frumos pe perna, dormea peste plapumica! i-l intreb daca a dormit bine si-mi raspunde cu zambetul acela care spune "te-am fentat" ca daaa! ![]()

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!