Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Doloress Julia imi adoarme seara fara tzatza in felul urmator: ii dau sa pape tzitzi si apoi biberon. Apoi o duc la ea in camera in patut.Acolo stau langa ea, ii povestesc ca trebuie sa doarma, etc. Ea mai maraie, mai nu stiu ce, cateodata chiar urla. O pun in pozitia de somn, adica pe burta, ii povestesc incet la ureche ii dau pupici.Si daca nu adoarme in vreo 10 min ma duc in alta camera.Ea incepe sa planga, urle, etc. Dupa 5 minute ma intorc, o pun iar in pozitia de somn (o gasesc in capatul celalalt al patutului) si ii dau pupici pe obrajor + povestit incet.Si in 2-3 minute adoarme multumita ca ma simte alaturi.Mai sunt seri cand nu adoarme dupa prima runda de 5 minute, asa ca o mai las 5 minute sa planga si-apoi adoarme. Am observat ca in ultima vreme s-a redus intensitatea tipetelor si adoarme mult mai repede.Azi de dimineata era rapusa de oboseala, dar nu vroia sa doarma.Am plimbat-o in brate, lasat-o in patut si stat langa ea, si-apoi aplicat tactica de seara.A durat mai mult, dar am reusit.Dupa masa nu m-a mai lasat inima sa o las sa planga si-am pus-o la tzatza si-a adormit instant.Am facut concesia asta pt ca am observat ca ii iese dintocul nr 3.Suntem in urma fata de restul, dar revenim noi in forta Ylari felicitari pt copacel. pt cele 9 lunite. Sa creasca mare si sanatoasa.Ma duc la fata ca se uita la reclame tv si nu stiu ce tot povesteste acolo.Nu-mi place s-o las sa se uite la tv, dar mai scapa ea.Cel mai mult ii place reclama de la Nestle; cred ca i-a picat cu tronc baietelul ala blondut si ondulat. Gata, ma duc Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Cu ce sunteti in urma???? Pai Sarei abia i-au rasarit primii 2 dinti, amandoi odata. Abia se vad. Cred ca e codasa grupului la capitolul asta

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
gabitzam spune:
Vine capitol nou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bratafel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aldaesme
Salutare azi nu am timp...da' la asta musai raspund sa nu se strice cumva chestiile p-acolo. Pai da, fomista a papat sfecla rosie la 6 luni deja. O reteta simpatica cu sfecla fiarta cu chimen si mere crude si rase si o alta reteta cu sfecla fiarta amestecata cu cartofi piure si cu piept de curcan. Singura remarca e ca sfecla e si ea cu continut ridicat de nitrati deci in mod normal trebuie fiarta in apa multa si apa aruncata. Si in aceeasi saptamana nu se mai da ceva cu nitrati decat maxim odata. urzica e si ea campioana la nitrati impreuna cu spanacul...asa ca daca le dai in aceeasi spatamana da-le detasat la cateva zile. Adica nu, tu le dai cum vrei, la mine in carte scrie chestia asta, fiindca am inteles ca Mara (daca nu confund) a avut 2x3.14 la un moiment dat inchis la culoare si fiindca alimentele cu nitrati solicita rinichii la modul serios...ma gandeam sa iti spun totusi sfatul cartii noa acu' fug la cresa, sper sa am timp maine sa va zic de uikend. Esme |
zi-mi si mie ce carte ai ca pare foarte interesanta!!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
bratafel spune:
&authkey
| citat din mesajul lui monik16 lili79 si Sara se cam culca pana in 23.30, are si seri cand se culca pe la 22, 22.30. Leeloo, doloress multumim pt. complimentele legate de poze... Multumim fetelor (bratafel, andrada79, lorich) care mi-au raspuns in legatura cu adeverinta. Am vorbit deja si una o primesc joi, cealalta vineri. Pt. fetele interesate de bile (Cleo, bratafel, ylari) le-am luat din auchan militari. Cele din poza erau ale nasei noastre si pt. ca mi-au placut am cautat in real, cora, carrefour si nu am gasit. Ea le luase de sarbatori din real pitesti 100 de bile cu cort in jur de 45 ron. Eu pe astea le-am gasit la sac 144 bile 52 ron dar era ultimul sac, catarat pe ultimul raft. Au venit cu o macara de-aia de-a lor sa dea paletul jos. Oricum nu plecam de-acolo fara el. Poate mai au in auchan-ul din titan sau poate mai baga in real... Sper sa gasiti pe undeva daca v-am facut pofta de bile. Ylari, felicitari pt. noul progres! poze cu Sara ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
super!! sotul meu lucreaza ca sef raion in Auchan Suceava. am sa-l pun sa caute bilele.

7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui bratafel zi-mi si mie ce carte ai ca pare foarte interesanta!! |
E cartea pe care am primit-o de la organizatia zonala "Copilul si familia" - defapt sunt doua carti, una cu alimentele recomandate, ordonate pe varsta bebelusului, anotimp, continutul de ce au de la 4luni la 2 ani si una cu retete ordonate pe varsta copilului. Din pacate ambele sunt in olandeza si desi olandeza mea e buna spre foarte buna nu am timp suficient sa traduc doua carti...de aia tot mai spicuiesc din ele...pana la urma avem copii de aceeasi varsta deci citesc capitolele si mai scriu si pe aici
Pentru chestia neinteleasa de monik...ziceam sa fac o glumita, cred ca injinerele s-au prins:
2x3.14 = 2xPi=PiPi deci eu intelesesem ca Mara a avut pipi oarecum inchis la culoare la un moment dat se poate ca am citit de la altcineva. In orice caz alimentele cu continut ridicat in nitrati solicita foarte tare rinichii bebelusului de aceea sunt recomandate de max doua ori pe saptamana si nu in zile consecutive.
fuuuuuuuuug,
O seara frumoasa si sanatate maxima!!!
esme
PRAG spune:
A mai trecut o noapte la noi, nu tot la fel de buna, dar multumitoare. Roxana s-a trezit o singura data, am luat-o si am tinut-o vreo 15 minute in brate, am incercat sa o pun la loc de 2 ori si cind am vazut ca nu merge, am pus-a in patut, i-am dat iar papusica ei de cirpa si am plecat, sa nu ma vada. 4 minute a durat pina a adormit, fara plins, doar cu "comentat" ceva mai tare. Din fericire nu l-a trezit pe Alex, asta e groaza mea cea mai mare cind face galagie noaptea, ca il trezeste si pe el, care si-asa doarme cum doarme. Deci Magda, si alte fete, la noi chiar a mers bine cu mutatul in alta camera. Am facut-o acuma, desi mi s-a parut un pic cam micuta. Pe Alex l-am mutat cind avea un an si o luna, deja constientiza si a mers mult mai greu, se ridica si venea la capatul patutului dinspre usa si tipa de acolo... Eu sper sa mearga bine in continuare, sa nu se adevereasca vorba aia cu "toata minunea tine trei zile"...
Ylari, chiar ma gindisem azi sa te intreb cum e mama ta si daca a fost la terapie. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, cred ca dupa copii, sa iti vezi parintii necajiti e cel mai greu lucru. Despre gradinita, vezi ca este un subforum aici pe DespreCopii, Scoli, crese, gradinite, bone. Poate afli de acolo ceva. Mult succes!
Andrada, vai ce oameni. Asa cum ti-au spus fetele, cu prietenii si rudele nu e bine sa faci afaceri... Sper sa vi se rezolve problemele, si mai ales, multa sanatate micutului!
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine, sanatate multa si sotului.
Miss, noptile voastre par mai ok, sau poate te-ai mai obisnuit tu, dar ma bucur ca ai depasit faza in care te simteai zilnic epuizata si parca esti putin mai relaxata. Pupam racusorul mic!
Dolloress si stefany, si voua va e tare greu cu (ne)dormitul copilasilor. Va doresc multa, multa putere, va trece si etapa asta!
Leeloo, mortal micutul!
Iulia, speram sa se faca bine de tot Mufi.
Gabitam, sanatate multa si voua!
Parca mai voiam sa zic ceva, dar nu mai pot sta, poate reusesc sa intru mai tirziu. Pupam pe toti,
Gabriela.

pt cele 9 lunite. Sa creasca mare si sanatoasa.