Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
elilov3 spune:
neata fetele
izabela eu pun biciul pe bubele alea nenorocite
....
sa natate sa treaca repede baiatului 
oti mah vad ca ceva, ceva tot ne scapa desi vb aia suntem la al 2-lea...deh cica , cat traiesti tot inveti asa si noi 

mamiseli eu iti recomad crema de fundulet de la nivea cu oxid de zinc...l noi asa a trecut cand a facut...a si stai calma si la noi initial sa iritat zona mai mult , iar apoi sa curatat 

sa va zic azi de dimineata faza soc...la mulsoarea de dimineata adica 05.00 pun pompa, dai trag, trag...si intr-un final zic ia sa ma uit sa vad cat am scos si soc aveam borcanelul plin iau un biberon sa masor cantitatea [cel al pompei e gradat pana la 125 ml] si ma uit 170 ml
ce cum nu precizai numai din sanul drept
ma dat pe spate cantitatea..ptiu ptiu sa nu te deochi macatear mama pe tine..bagai si la standul 125 ml....waw azi sunt in forma in totao aprox 300 ml e ceva
..me happy 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Sorvint spune:
Babyzapi imi pare tare rau ca micutul Raphael trebuie sa indure la o varsta asa micuta asa suferinta.Imi inchipuicat suferi si tu cand il vezi pe el.
ca sa treaca nenorocita asta de alergie. Sper din tot sufletul ca ati gasit un dr bun de data asta.
Criss ai o fetita tare scumpa. Sa va traiasca mica crestina.
Sunt vreo doua fete care nu au mai intrat de cateva zile,Alexa si Mav. Stiti ceva de ele? Sper ca Mav e bine si la fel si bebe Antonio.
Porumbelul meu se amuza si vorbeste cu animalutele de la baby gym. O sa pun imediat si niste poze.
elilov3 spune:
criss sa iti traiasca micuta crestina....mai ce bine v-ati distrat la botez
mami si tati dansand

olivia mama nu e de acord cu nici o moda de saltea daca ar fi dupa ea ar face una din lana de oaie ...sau paie cica aiai e cea mai reusita....cine stie eu il culc cu mine in pat pe saltea relaxa..si vad ca e ok...cat priveste plamanii si salteaua de burete asa este nu e prea recomandat...imp e sa ii schimbi bb-ului pozitia la somnt din 30m -1h maxim...eu asa fac..deh mama strestata...

am fugit plec iar la spital cu copilul cu buricul ....aveam decat un nene pediatru chirurg in gj...si aluia ii tremura mainile de zici ca e in ultimul stadiu de coma alcoolica
...sa vedme ce ne mai face ce ne mai da sa ii dau la saracul copil...pana ala urma cred ca o sa incerc varianta din popor cu fasa ombilicala si banut de argint...deja nush ce sa ii mai fac....

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
criss703 spune:
Miky_ea , Babyzapi multumim de urari 
Babyzapi mult succes azi la dr. sa scape Raphael de bubite ca-s tare multe
, pai cum sa nu planga saracu ..iti vine sa plangi doar uitandu-te ..trec ele ca doar care pielicica frumoasa 
Mamiseli poti incerca si lanozinc , pasta petrinii ..noi o dam cu bepanten dar inteleg ca nu are efect la voi , pupam Mirunica
Lorellay noi pt. pasa iritata cu bepanten am avut rezultate dar cam in 2-3 zile , am incercat si altele dar nu au functionat ...aa si bai de aer
,la nudisti cu Diana 
Mirtha si eu sunt de parere ca si Diamisa sa incerci sportul , tre sa-ti placa ceva , poate un aerobic (muzica , o barfa cu fetele in vestiar
) , un inot si miscare in apa la bazin , un fitnes la sala (mai ia cu tine o prietena sa-ti tina de urat
) ...si asa mai iesi si tu din casa si faci ceva pt. tine , eu abia astept sa pot incepe aerobic/fitnes mi-e dor de sala de , antrenoare , de fetele de acolo (multe mamici deja ) si de senzatia de febra musculara mmmm ![]()

Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
alra spune:
mai fetelor, toate saltelele sunt/au burete (bureti mai mult sau mai putin speciali) si alea cu arcuri tot burete au. acuma si buretii astia sunt de diverse calitati si au diverse proprietati.
voi ganditi-va ca orice saltea ati lua cu ventilatie sau fara, tot puneti un strat protector sa nu treaca pipi sau voma la saltea si s-a dus pe apa sambetei ventilatia.
mie toate astea mi se par pur marketing. io va zic ca am investigat masiv problema cand cu laura si da, am luat o saltea mai scumpa in ideea ca e putin alergena si ca e mai tare. nu va zic ce gama si varietate se gaseste pe aici. bani sa ai si sa vrei sa ii dai!
mie mi se pare necesar sa nu fie prea moale (da' repet, bb nu are 30 de kile), sa fie tratata pentru acarieni si mi se pare super sa ii poti spala husa la masina.
eli, lana de oaie si paiele sunt al naibi de alergene.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
criss, paula seamna mult de tot cu tine!
Olivia26 spune:
Mircea de Naty35
Ana Teodora de vrabiuta
Cherie, LMA puiului pt ieri! Pe unde umbli ca nu ai mai intrat de ceva timp. Sper ca esti bine.
Alra, si aici sunt o mie de feluri de saltele de aia si intreb. Avem deja una din spuma (adica tot burete
), husa de bumbac, detasabila.
Eli, al nostru doarme numai pe spate, cu salteluta ridicata. Mai tine si mainile in sus
Tin pumnii sa rezolvati cu buricutul.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Mirtha spune:
S-ar putea sa fie doar o coincidenta sau temerea ta indusa lui Radu , perceputa de el ca frica - sugarii ne percep starile de frica , le asimileaza ca atare si reactioneza in consecinta - ori chiar sa nu fi agreat gustul. Oricum poti incerca o diversificare a alimentatiei tale - iti va fi benefica - si elimina doar acele alimente la care observi o reactie de respingere. Eu am patit-o la fel cind am consumat feliile de lamaie. Nu si cind m-am limitat la a folosi doar sucul stors de la felii in ceai. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sorvint Mirtha eu nu am mancat nimic din ce ai spus tu.Eu parca sunt la regim. Imi este teama.Intr-o zi am facut niste spaghete si sosul a iesit cam picant si am mancat asa,ei si seara a urlat Radu cum nu a urlat niciodata. Acum nu stiu daca de la asta sau nu, dar concluzia e ca imi e teama.Am zis ca dupa trei luni o sa ma apuc si eu sa mananc mai diversificat.Sper sa nu fie probleme atunci ![]() Mamica fericita de Radu 19.12.2008 pozele mele |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
criss703 spune:
Olivia multumim de urari
, nu am citit din urma dar are David probleme cu plamanii ??(sper ca nu) sau de ce discutia cu saltelele , eu nici nu m-am gandit la salteluta ,e cea de la patut de burete .
Elilov
multumim, pupam bebe Balacila , sa sti ca un timp si noi am strans buricutul cu fasa rasucita in dreptul lui dar in loc de moneda am taiat un capac de la o sticla de 5 litri de apa minerala (am zis sa fie mai mare suprafata care apasa ).
Alra ma bucur ca zici ca seamana cu mine
, sper doar sa fie inalta ca tati .
Sorvint
multumim pt. urari
Eli da chiar am dansat de toate (inclusiv sarba la care amandoi suntem paraleli
) dar aveam asa mare nevoie de dans , petrecere , iar Paula a stat cumintica acasa cand cu o bunica cand cu alta (si cu mami din cand in cand ca sa pape)
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Alra, si aici sunt o mie de feluri de saltele de aia si intreb. Avem deja una din spuma (adica tot burete |
asa avea si a mea o denumire savanta "spuma nu's de care"