*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (203)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Bravo Luny! si mie imi place la Ikea, i-am luat lui Vlad o gramada de cutii si cosuri pt. jucarii, prosoape d ebaie pt. noi si copii, inaltatorul pt. chiuveta, sa ajunga Vlad sa se spele si multe altele. Si mai ales, dar maaai ales
imi place din magazinasul ala sa iau dulceata de merisoare si de portocale (cand eram gravi mancam un borcan in cateva zile
si cine avea drum la Ikea se oprea si-mi cumpara
, cumante, nasu', finu'
). Asaaa, mai au niste biscuiti misto cu ghimbir
, creveti ieftini si somon
. Plus chiftelutele alea cu sos si gem de merisoare, de la impinge tava 
Stela, Stef se trezea o data pe noapte si se mai caraia de cateva ori...cand ii trecea cu zuza...Doamne Ajuta, sa vedem la noapte!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
Mihutza, uite, tu esti muuult mai relaxata cu alaptatul de noapte, se simte!
Stela, trezeste fata si fa-i baie! Chiar, mai plange la baie??
iar pt gat pune pe cartofi si spirt...
bai, Ilinca se uita la tv cum opereaza o pisica...e fascinata! Cred ca am un veterinar in casa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Da, da, chiar vroiam sa zic si eu de spirt, dar eu nu-mi pun ca ma ineaca mirosul
. Cred ca merge alcool din ala incolor, ca ala nu miroase![]()
Pe Vlad il mananc, e un dulce, danseaza acum si e atat de scump!!
Stefu chiuie la jucariute si le scoate din cutie ![]()
Ma duc sa-l pregatesc de baita.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mihutza11 spune:
da Tuchi.. m-am obisnuit cu programul ei, desi mai am si eu momente mai nasoale.. dar o sa creasca ea mare
.. si sora mea l-a alaptat pe nepotzel pana pe la 1 an si ceva si el cu frichinici noaptea si tot s-a descurcat pana la urma.. si acum si cu Alessia la fel are program de noapte.. uite asa ma incurajez si eu..
si ma gandeam ca desi imi doresc o noapte intreaga de somn, nu cred ca as dormi neintoarsa, tot asa m-as trezi 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Luny, sa stapaniti sanatosi achizitiile facute!
Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa.
Tuchi, ia uite unde era veterinarul!!!!
pup Ilincutza mumoasa si Surubelul vorbaret!

Mihutza, 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
bubu05 spune:
Am pus si eu niste filmulete cu baietii 
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7fbe7589b3ab312f1142ae&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url![]()
![]()
![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Mihutza, sa sti ca asa este, uite acum Rebe se culca la 8 seara, dar eu sunt invatata cu nopti nedormite si ma culc numai pe la 1-2 si ma mai scol in noapte de cateva ori si mai bantui prin casa. M-am dereglat rau de tot. Azi noapte pe la 3 imi taiam unghiile de la picioare si apoi dupa inca un somnic scurt m-am trezit din nou si m-am dat cu crema pe corp.
Parca sunt nebuna....dar saracul meu organism s-a invatat cu putin somn doar asa pe apucate si acum tot asa fac ca atunci cand nu ma lasa Rebe sa dorm deloc! Nu mai stau noaptea pe net dar in schimb m-am apucat de citit si devorez o carte la 2-3 zile, adica nopti!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
Tuchi, argumentul ca e mai ieftin nu l-am comentat...iar Ioana stie de cate ori mi-am pus si eu problema sa trec la lapte de vaca dupa averea cheltuita pe lapte praf (si dusa, nu ca la ea, doar in burtica lui David ci, deseori...la chiuveta!
). Inteleg deci F BINE ca, avand copil deja de 1 an, ai apelat la o solutie mai ieftina. N-am inteles insa de ce trebuie acum toata lumea sa faca la fel, ma rog...Si, da, copiii sunt mai mari; dar Iulia inca nu merge, inca nu bea cu paiul si cu cana si rar zice mama sau tata cu adresa. Asa ca am decis ca mai pot astepta cu laptele de vaca, la fel si cu mierea
Nu stiu de ce-mi raspunzi asa taios, dar avand in vedere ca-mi face febra acum si-s in butoi rau de tot, si bolnava eu insami pe deasupra, chiar nu mai insist. In orice caz nu am vrut sa supar pe nimeni, nici macar nu stiu ce am vrut sa spun de fapt. Sunt f necajita si obosita si azi am tras de mine in ultimul hal (si am si glicemia mare dar oricum asta nu are importanta)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Tuchi uitasem ca ma termini cu Ilincoasa! ca sa nu mai zic: e si preferata randunoiului mai ales de cand cu sirena pompieriei! ![]()
Bubu, frumusei ca intotdeauna baietii tai si vorbareti! si a ras si Andra cu Stef!

Clau
si io! eu nu am mai citit o carte de jde mii de ani!
edit ca a pus si Andra un 0 la numele lui Clau! fug sa ii fac fructele!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Naty,
si
, chiar nu ti-am raspuns taios...si nu stiu de ce crezi ca se ia lumea dupa mine si nici de ce ar fi asa de grav asta!
of, face si Iulia febra??? Randunoiul e mai bine macar??
Sanatate va doresc!
Eu am primit o propunere foarte importanta....trebuie sa iau o decizie repede si bine! stiti ca va intrebam de naveta...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)