Neoplasm si "lupta" cu timpul !
Raspunsuri - Pagina 3

Delphinas spune:
gabriela si un gand bun pt tine.
pt tatal tau
aida la bortzoasa frumoasa.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cici http://www.centrulmarkov.ro/index.html Gabriela ,intra pe situl de mai sus si gandeste-te ca ai o optiune.Nu stiu prea multe despre acest centru,am cautat si eu saptamana trecuta ,informatii pentru cumnata mea .Daca mai dai o cautare despre metoda Markov, afli si mai multe.Din ce am gasit si eu pe net ,iti spun ca centrul este infiintat in Romania de un roman vindecat in clinica Markov din Siberia. Cu ani in urma, mama mea a fost diagnosticata cu metastaze cu plecare de la pancreas.Eram in stare sa strabat toata lumea pentru ea ,desi medicii mi-au zis ca nu are rost.Le-am raspuns foarte acra ca n-am sa stau sa-i astept sfarsitul cu mainile in san.Din nefericire ,nu am avut decat o saptamana de la aflarea diagnosticului. De aia ti-am zis ca tu ai optiunea asta de la Galati,pe atunci nu era asa ceva.O saptamana acolo se pare ca poate sa-l ajute mult. Multa Sanatate!!! casuta cu pitici |
da cici si noi am facut metoda Markov si la clinica din Galati sunt niste oameni extraordinari , doar ca patronul de acolo nu a avut cancer , era intradevar f bolnav si s-a vindecat cu aceasta metoda Markov.
Noi am facut o cura si apoi ne-au zis sa nu mai mergem dupa ce au trecut cele 2 saptamani de pauza pt ca au vazut ca nu are rost

...
Foarte greu pt un copil sa ia decizia ce sa faca ...

Asteptam vesti imbucuratoare diseara

Aida ... 5+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

gabriella1 spune:
Vestea imbucuratoare e ca mi-am mai vazut tatal inca o zi !
L-am transferat la oncologie, i s-a pus perfuzie cu a...plasmal...n-am retinut numele exact,am vb cu medicul .Mi-a zis ca incearca sa-l revigoreze ca sa poata incepe tratamentul cu citostatice.
Boala e destul de agresiva, nu-mi poate promite nimic, dar Dumnezeu va fi cu mine. Eu stiu!
Normal, am scos 5 mil din buzunar....asta e viata.2 mil i-am dat dimineata la internare, 3 in seara asta. I-as da si viata mea !
Va multumesc ptr tot !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.