Neoplasm si "lupta" cu timpul !

Buna ziua,
Din nou am nevoie de ajutorul vostru.
Tatal meu (o parte stiti)a fost operat pe 5 ianuarie de vezica biliara.La 2 saptamani dupa a venit buletinul anatomo -patologic:
1.diagnostic trimitere: Piocolecistita acuta macrolitiazica abcedata cu microabcese intra hepatice.
2. Diagnostic microscopic: carcinom de vezicula biliara de tip mixt: forma scuamoasa moderat diferentiata ,asociat cu zone de andenocarcinom ,infiltrativ pana la nivelul seroasei,cu numeroase embolii tumorale limfatice,zone intinse de necroza,dezvoltat pe o colecistita cronica scleroasa.
CE SANSE MAI ARE? GASESC UN SINGUR MEDICA CARE SA-I DEA MACAR 1% SANSE?
CE ARE VOIE SA MANANCE SA SE AMELIOREZE /VINDECE? EXISTA SI TRATAMENT NATURIST PTR ASTA?VREAU SA-MI SALVEZ TATA !
Sunt intr-o lupta continua cu timpul. Sunt disperata,prabusita , si nimeni nu-mi da nici o speranta.
Maine va fi transferat la oncologie, dar... a slabit enorm,nu mai are putere, pofta de mancare.In momentul in care nu mai este perfuzat, se simte rau.
Va rog,va rog,ajutati-ma !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Raspunsuri

gabriella1 spune:
Daca exista o sansa, doar una, va rog, va implor,spuneti-mi !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

RazaDeSoare spune:
Gabriella1,din pacate nu te pot ajuta,insa iti doresc multa putere si sanatate tatalui.

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RazaDeSoare Gabriella1,din pacate nu te pot ajuta,insa iti doresc multa putere si sanatate tatalui. ![]() |

Gabriela

gabriella1 spune:
Nimeni?
Gabriela

aidaciolac spune:
gabriela draga , sincer imi pare rau prin ce treceti
Am o intrebare , de ce nu are pofta de mancare? Din cauza ca este demoralizat?Sau?
Problema este ca daca medicii ii incep chimio e posibil sa nu faca fata din cauza ca este slabit , dar daca incep inseamna ca mai are o sansa.
Daca nu ii mai dau nici o sansa poti incerca ce incerc eu acum cu fetita mea , pentru ca nici ea nu mai are nici o sansa de mai bine de 1 an , dar din pacate nu pot sa zic ca functioneaza pentru ca nu vad inca efectele benefice.
Te si sper sa gasesti solutia cea mai buna cat mai repede
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac gabriela draga , sincer imi pare rau prin ce treceti ![]() Am o intrebare , de ce nu are pofta de mancare? Din cauza ca este demoralizat?Sau? Problema este ca daca medicii ii incep chimio e posibil sa nu faca fata din cauza ca este slabit , dar daca incep inseamna ca mai are o sansa. Daca nu ii mai dau nici o sansa poti incerca ce incerc eu acum cu fetita mea , pentru ca nici ea nu mai are nici o sansa de mai bine de 1 an , dar din pacate nu pot sa zic ca functioneaza pentru ca nu vad inca efectele benefice. Te ![]() ![]() Aida ... 5+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Multumesc ca la cate greutati ai cu Emma ai gasit timp sa-mi trimiti un gand bun, o speranta!
Tata n-a fost mancacios niciodata, iar acum pur si simplu spune ca nu-i primeste organismul nimic.nici macar apa nu mai putea bea miercuri inainte de reinternare. atat timp cate e in perfuzii,mananca.dar mananca ca si un copil de 2 anisori dupa care fugi cu lingurita prin casa !
Nu stiu cat este de demoralizat, oricum nu intr-atat ptr ca nu i-am spus adevarul. adica el stie ca are o infectie puternica la ficat si incercam s-o tratam.
Nu am avut puterea sa-i spun tatalui meu drag ca are cancer.Nu am gasit in mine puterea de a-i spune adevarul.
Iti doresc putere si sanatate Emmei. Bebe ce vine va fi sanatos !Sarcina usoara !

Gabriela

gabriella1 spune:
nimeni nu-mi da nici un raspuns.............
Gabriela

louisea spune:
Gabriella
- schimba titlul subiectului (in ceva relevant cu subiectul) si ar fi mai potrivit la forumul "clinica virtuala" (trimite un PM unui moderator). Eu una eram sigura inainte sa citesc continutul ca subiectul e despre ceva ce ne preocupa pe noi femeile: ridurile, fund lasat ;)
- ai rabdare. E duminica si multa lume nu intra in weekend
Multa sanatate tatalui tau!!
PS. Ai incercat sa dai o cautare pe forumul "Revistei As" (parca asa ii zice). Acolo stiam ca sunt suiecte de genul
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

ladyJ spune:
Multa multa sanatate tatalui tau!
Nu am un raspuns din pacate, dar spera ca totul va fi bine!

XIO spune:
Nu ti-au spus medicii nimic?
Sa te trimita la radiolog , sa mai faca investigatii pt. stabilirea TNM-ului (asta e obligatoriu pentru tratamentul ulterior) , ceva de chimio , nimic?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/