America (146)
Raspunsuri - Pagina 21
pumba spune:
si la noi primavara!
am mers o ora jumate pe jos, am plimbat eugeniile.
maine se anunta si mai cald.
ciuf spune:
Duminica seara, pe PBS, a fost filmul asta: http://www.pbs.org/wgbh/masterpiece/senseandsensibility/index.html
Cred ca duminica viitoare e partea a doua. Imi place mult filmul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lisa79 spune:
vai fetelor,am sosit sa ma vaiet
...am iesit si eu din casa azi dupa 6 zile de stat in casa si acum de abia umblu prin casa. ma doare tare intre... de la taietura
. nu m-am foratat azi,am fost sa imi scot pompa si la banca(drive thru),deci nu m-am obosit.
oooffff!
care dintre voi ati facut copiilor certifact romanesc? va rog sa imi spuneti si mie procedura. noi vrem sa mergem la vara in Romania,trebuie sa fac ceva anume? cerere? am intels ca de la CRisti am nevoie de semnatura ca sa pot scoate fata din Usa.
multumesc mult!
P.S. scuze ca intru mai des,dar sunt zooombie!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
arminad spune:
Hilde ,am primit top secret mesaje
demult si raspuns imediat dar nu stiu daca am facut-o pe e-mail sau Pm nici daca ma impusti
.Ma gindesc ca poate nu merge PM intotdeauna.Arata asa de 'professional'produsul tau finit ca ma tem sa nu-i dezamagesc prea tare pe aia care or vrea sa ma intervieveze vreodata cind o sa deschid gura .
Inca o data 
Ramona ,ar fii culmea sa fie prietena mea !Chiar avea talent la d-astea .Nu merge link-ul ,din pacate .Eu nu prea mi-am cautat colegii si prietenii vechi desi mi-ar fii drag sa ii regasesc .
Alintaroma,si Ioana mea a avut pasiunea cerceilor ,mi-am amintit de ea la virsta aia cind ti-am vazut d-soara.Frumoasa foc ,sa-ti traiasca!
Adrianaloy,pai io credeam ca Petre Roman era cu pupatul fetelor ![]()
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2470039700087737923xvbrAW
surprize!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
cenia spune:
Saluti
incerc sa tin pasul cu voi, vorbaretelor
Delia, m-am uitat si eu la poze, ai dreptate seamana fata mea cu nepoata ta foarte bine!om fi neamuri? ca ai mei copii seamana cu rudele si partea sotului care e imprastiata asa:suceava, bucuresti si Ungaria. deci am de unde alege!HI HI!
copii urla si eu scriu pe aici!
Sinzi: daca zic ca mereu mi se spune ca ma cunoaste de undeva? ma crezi? si americanii la fel zic. oi aduce cu vreo persoana publica si poate de aia ai impresia ca ti se pare familiara figura. habar nu am!
baiatul tau chiar ca destept! asa mi-l inchipui pe al meu ca o sa fie. deocamdata are 3 ani si ne chinuim sa intelegem ce spune. sper sa vorbeasca clar odata si odata...
mai la noi e soare, azi am mers cu Ac in masina de cald ce era, dar aici e caldura mare mereu asa ca e ceva normal. ieri am adormit pe sezlong afara si m-am prajit pe o mina doar.
m-am uitat si eu pe moda la Paris pe linkurile date si eu tocmai mi-am bagat un permanent ca alea. il stilizez ca e prea mic pt gustul meu dar merge. o sa bag si poza dar nu am facut inca.
cu slabitul merge greu, dar totusi merge. alerg pe banda o zi da doua ba, fara piine si cica fara mincare dupa 6 asta ma omoara. la primul copil alaptam la 9 luni si am slabit rapid. acuma pot pune si pentru jumari ca am multa grasime. am incercat cu hordia gordoni dar un kg am slabit cu chiu cu vai si trebuie sa iei 4 pilule inainte de masa cu jum de ora si 4 la lunch. pai cu atita apa, cred ca se umflau in burta, nu cred ca aveau efectul care ziceau ei de oorire a foamei. eu fac urit la foame! na, si la tv ziceau cea mai buna cale de soatere a toxinelor nu e nici o pastila ci transpiratia prin sport. so.. la detoxifiere cu mine pe banda!
cine intreba de cazutul parului. o prietena de aici a patit cu fetita aproape 2 ani are fetita si a facut analize, nik, dematolog nik nici acolo, i-a dat o crema cu ...steroizi si a inceput sa-i creasca. o pata e complet acoperita, cealalta mai are un pic dar merge spre bine. tunsa chilug de mai mult de 4 ori la rind si gata. dar nu are un diagnostic clar: stres, bla bla.
gata pa
CamiM spune:
Sanzi.. ce surpriza...e adorabil!!!
Lisa certificatul de nastere romanesc se poate elibera la sediul consulatului de care apartii sau in Romania, in ambele cazuri iti trebuie pe langa alte acte o copie a certificatului american cu Apostila conform conventiei de la Haga. Ca sa intre in Romania ( daca nu stati mai mult de 90 de zile parca atat era) puteti sa ii faceti pasaport american si gata. Uite aici mai multe info:http://chicago.mae.ro/index.php?lang=ro&id=69120
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008