America (146)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
cenia, super familia ta, ce-au mai screscut copiii...si casuta e tare frumoasa
adriana nu te plange de varsta, macar ai baietii mari :) eu vin din urma (am 31).
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
Delia21 spune:
CENIA,eu chiar ma intrebam pe unde esti,....si asteptam poze cu papusa ta,...care seamana tare de tot cu nepoata mea in varsta de 4 ani,uite aci 2 poze sa te convingi de asemanare http://family.webshots.com/photo/1338913313059076447MqHwCD?vhost=family si http://family.webshots.com/photo/1338915102059076447oMbFSB sau mi se pare mie
Si noi avem poze recente cu odorul din dotare de aici pentru cine pofteste http://good-times.webshots.com/photo/2808450630072337911KcUcRc Sanziana,...eu te stiu fata curajoasa mei,...deci ia da-ne o veste faina de tot anul asta....despre barza
alintaroma spune:
V-am adus frumusete in dar 
http://community.webshots.com/album/569906131FbzhVy?vhost=community
Enjoy!
pumba spune:
cenia- ce familie frumoasa!
alintaroma- ce smechera esti ,ai pus pozele fetei la urma
e superba fetita ta,are o frumuseta aparte ,sa te bucuri de ea 
delia- ce baiat chipes ai!
seamana foarte bine cu bunica.
nu ma sunati,nu ma cautati ,sunt ocupata.
mananc ,eugenii si ciocolata cu rom ,de ieri de cand am primit pachetul.![]()
sinzi_ana spune:
Cenia, ce copilasi frumosi ai!!! (imi pari ff cunoscuta
)
Adriana, ce gravidutza frumoasa ai fost!!! Sa tot faci copilasi!!!
(si noi am ajuns prin metrourile din praga!!!)
Delia, am vazut si pozele voastre, Rudy e un dragalas si rasfatat!!!!![]()
Alintaroma, ce frumoasa e fetita ta!!! Chiar ca frumuseste (si nu ma refer la orhidee!!!)
Ah!! Ce de poze!!! Ma bucur ca le-am prins pe toate inainte sa le stergeti!!!![]()
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
adrianaloy spune:
Cenia- sunteti frumosi cu totii!
Pumba- cand termini cu eugeniile si ciocolata- te asteptam pe Spark
!
Alintaroma- superbe orhideele- multumim ca ne-ai colorat ziua!
Cu riscul de-a te dezamagi: recunosc ca l-am pupat pe Dl.- dar el m-a pupat primul! Scria in zirul vremii: "Presedintele a evadat dintre bodyguarzi ca sa faca o baie de multime. S-a imbratisat cu lucratoarele "(hi, hi- si io ma dadeam mare manager)...Imi aduc aminte ca nu mirosea a "mosh"![]()
Crismir-smotoceala te asteapta si pe tine. Nu te arunca la complimente (merci oricum)ca alea-s poze din secolul trecut. Acum sunt mult mai pufoasa
.
bAly spune:
Fetelor, intreb si aici ca e mai citit topicul...
Merge rice vinegarul inlocuit cu otet de mere sau balsamic?
Vreau sa fac reteta Hildei de sweet and sour chicken, si nu am rice vinegar in casa, si nu as iesi la ce frigalau e afara.....
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
AB spune:
Bianca felicitari! Sa aveti un sanatos si fericit si tu o sarcina usoara s-o nastere idem.
Hilde vreau sa vad si eu poze.. la spartul targului :))
Lisa noi cumparat-am bouncer si s-a dat cea mare in el:))
Pumba fain pachet:)) Io vreau inghetata vafe ca-n copilarie.. asa mi-a ramas in suflet:))
Cenia ... ehehe sa-ti traisca mandretile de galusti :) S-ai un sot zambaret:)) Ehehe ce complici sunt puii tai..mi-o placut asa tare cum sopteste cel mare spre fetita...
Cu pozele pe net.. eu in principiu le las dar pe DC tot ceea ce scrii nu-i proprietatea ta... ci a adminilor. Asa ca daca ei vor sa foloseasca orice informatie nu au nevoie de acceptul tau.. si asta-mi pare exagerat. Altfel oricum am avut pe paginile oficiale la universitate. Adica mutrita si numa legate asa ca..; tot un drac.
In privat.. nah la o adica tot ce faci poate fi folosit contra ta. In sensul ca n-ai voie sa strici imaginea companiei... asa ca
Adriana bbrr tu esti cu nenea Ilie? Io l-as fi muscat.. asa din greseala sa-i treaca cheful de pupat:)) Io nu vad decat "poze de demult" unde am admirat silueta de burtica de numarul doi 2005 :)) Si erai o frumoasa. si de businesswoman la telefon:))
Delia ce pusti cool ai... nu-i doar frumusel, dar e asa relaxat in poze Numai fetia Corinei ce am vazut asa degajata in poze
Alintaroma ai o fetita.. d-soara vreu sa zic...frumoasa, c-un zambet atat de cald.. ce s-a bucurat ea de orhideele cercelusi. Si chitara :))
Philipp si tu... oi ce de fete tinere:))
Mei stii cum e nu varsta in buletin ci.. scartai ca neunsa:)) E drept ca si noi am tras ca nebunii de noi.. dar zau daca mai reusesc sa sar din pat ca-n vremurile bune si cel mai rau e ca devin indolenta.. pana nu se apropie funia de par le las sa curga....
Delia21 spune:
Al meu pustiulica,...Rudy,implineste 3 ani luna asta pe 25.Si ma stresez tare ce sa le cumpar la copilasii din grupa lui de la gradi,...sint inca 15 pe langa el.Ceilalti parinti pe langa tortul si sucurile duse au cumparat cate ceva pentru ceilalti,...Parintii ultimului sarbatorit acum 2 saptamani le-a luat niste gandaci si paianjeni din plasti de jurai ca sunt reali,....in fine,vreau sa iau ceva dragut dar nu prea scump,...caci sunt in plop cu bani,...si pe timpurile astea,nu-i de dat cu banii de-a azvarlitea.Astept sugesti.