Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
Ada, merci de raspuns, insa chiar era necesar sa facem hexa? ca doar asta hexa e un quinta care are si vaccinul impotriva hepatitei b. din cite stiu eu, hepatita b se transmite pe cale sexuala si prin transfuzii de singe si nu prea ii vad pe bebelusii nostri avind relatii sexuale de la virsta de 2 luni!!! oricum, nu mai pot da inapoi, l-am facut si gata! vroiam sa stiu daca si in Romania se face. acum vad ca da. 
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
bitza, luminita
, eu nu stiu daca era necesar sa le facem hexa, dar daca l-am facut e bun facut. Elsa a facut hexa la doua si la 4 luni si quinta (banuiesc ca e acelasi ca si penta in Romania, are DT, polio, Ce/Ca, si Hib) la 3 luni. vad ca pe carnetul de sanatate al Elsei scrie ca trebuie refacut cel impotriva hepatitei b la 16-18 luni si gata, dupa aceea nu se mai face. Insa, mai scrie ca acesta se putea face la 11-13 ani, in cazul in care nu s-a facut cind era bebelus! Mi se pare mult mai normal sa faci un vaccin impotriva hepatitei B la un copil de 13 ani, decit la un bebelus de citeva luni. In fine, aste e... m-am trezit cam tirziu, l-am facut si gata.
Elsa nu a facut nici o reactie nasoala la vaccinuri si asta ma linisteste.
gaia.nevia spune:
Cred ca a povestit Babymom cateva pagini mai demult, in multe tari "civilizate" ( a se citi, nu ca la noi...) s-a scos acest vaccin (hapatita B). Romania, zicea ea, e considerata tara de risc si vaccinul e obligatoriu.
La noi deci, era de ales intre panta + hepB separat, sau hexa care le are pe toate, alta varianta nu era, decat sa intru in "secta" la babymom care nu a facut deloc vaccin la copii, daca am inteles eu bine... Dar nu m-am gandit sa fac asa ceva...
Mama mea are hepatita C. La asta nu ne putem vaccina? A luat-o prin transfuzie la Filantropia cand a facut histerectomia...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Cred ca a povestit Babymom cateva pagini mai demult, in multe tari "civilizate" ( a se citi, nu ca la noi...) s-a scos acest vaccin (hapatita B). Romania, zicea ea, e considerata tara de risc si vaccinul e obligatoriu. La noi deci, era de ales intre panta + hepB separat, sau hexa care le are pe toate, alta varianta nu era, decat sa intru in "secta" la babymom care nu a facut deloc vaccin la copii, daca am inteles eu bine... Dar nu m-am gandit sa fac asa ceva... Mama mea are hepatita C. La asta nu ne putem vaccina? A luat-o prin transfuzie la Filantropia cand a facut histerectomia... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
si eu care credeam ca locuiesc intr-o tara civilizata
acum e bun facut.
luminita2008 spune:
pe noi (a se citit 'huni') cred ca ne paste o raceala....

.... imi vine sa-l omor pe tati...
bine macar ca am facut vaccinurile. avem ceva muci....ffooooooarte putini, de dimineata am tusit, amandoi, si am stranutat mai mult decat de obicei. sper sa fie doar paranoia mea si sa nu raceasca....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
300 spune:
Buna!!!
In sfarsit libera
. a fost tati pe la noi si ne-a facut si mancare, iar eu am reusit performanta de a da cu aspiratorul (mai putin in dormitor unde e treaba sorelei). Acum e in drum spre valcea. Imi pare si rau ca nu a ramas mai mult, nu stiu ce e in mintea lui da' ma rog.
JulyMorning, cere login si pass ca sa downloadezi. Eu stiu doar cateva situri straine, dar limita de upload pentru un fisier este intre 100 si 300 MB deci cred ca ai fi stat un an sauploadezi toate povestile. Eventual spune-ne de unde le-ai downloadat tu, poate ar fi mai simplu cine vrea sa isi instaleze un torrent sau DC si sa le ia asa. Zic si eu...
Am gasit un program simplu de folosit numai bune de salvat filmulete de pe telefon in format avi sau mpeg, care nu au nevoie de codecuri speciale. Cand ma mut la pc-ul celalalt va dau link si basic instructions.
Giulianna te-ai descurcat cu editarea video? Daca da, ce soft ai folosit? Daca nu o sa caut eu un softulet-doua, le testez si dau de stire.
Last, but not least, ceva ce ma chinui de azi-dimineata sa scriu si n-am reusit din motive de mamica harnica:
babymom

codruta
Sa va bucurati de copiii superbi, sa aveti parte doar de surprize placute si zile senine. Si de copii care papa singuri.
Nerantula super schema "diversificata", cred ca o urmez si eu cand va fi timpul. Deocmdata nici 4 luni n-avem asa ca... ne pregatim doar de botez.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
_irina_ spune:
Ramo ce te-a apucat harnicia, e sarbatoare azi. Eu stau ca o pupaza in varful patului, cu laptop-ul in brate, aveam si cu curatenie de facut da' o las pe maine. O trimit pe Deea la plimbare cu bunicii si maine poate ma apuc de smotru.
fericita de
Andreea-Maria
300 spune:
Total offtopic dar absolut demential, am primit chestia asta pe mail.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
luminita2008 spune:
Ramo, pe cand botezul? Cum stati cu pregairile?
Si sa stii ca vreau si eu programele de editare video, altele in afara de movie maker.
mamica harnica.
Subscriu referitor la schema de difersificare a Nerantulei. Mi se pare cea mai pertinenta, din ce am citit pana acum.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Ramo ce te-a apucat harnicia, e sarbatoare azi. Eu stau ca o pupaza in varful patului, cu laptop-ul in brate, aveam si cu curatenie de facut da' o las pe maine. O trimit pe Deea la plimbare cu bunicii si maine poate ma apuc de smotru. fericita de Andreea-Maria |
Nu stiam; ce sarbatoare e? ieri am avut niste usafiri si nu prea mult chef de ordine in weekend asa ca am zis sa ma fac utila.
Alarma!!! Miros ca atunci cand am nascut, e un miros neobisnuit putin strident care seamana un pic a lapte dar nu e. Any clue de la ce vine? Scuzati-ma pentru detalii, dar eu sunt tare contrariata. I-am zis si soatei (mi-am dus mainile la nas si am recunoscut mirosul). El a zis ca de azi-noapte miros asa.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda