Aspirante optimiste >20 ani (388)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

se poate ca un test sa arate ca este negativ...dar totusi sa fiu insarcinata???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

bebitza_mea, Niko, laurairina bine ati venit printre noi
Oanarus tin pumnii pt luna viitoare...poate plecam toate la odisee...

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui camy_pus

Da Camy...e posibil. Mie chiar zilele trecute imi povestea o prietena ca era si testele toate negative...abia la 5 saptamani s-a pozitivat .

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici ? Acum ca am venit si eu ati plecat toate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Buna Cami
Stiu ca fiecare organism este unic si reactioneaza in felul lui, insa la mine spre exemplu, atunci cand imi intarzie cateva zile ma dor sanii foarte tare, iar dupa ce imi vine CM imi trece. Dureri de sani ai putea avea si din cauza intarzierii. Pe de alta parte, unele teste se pozitivizeaza mai greu,asa ca...poate daca nu este nici un semn ca ar venii rusii, mai incerci un test peste cateva zile.

Moni

Te asteptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

da cami, se poate

testele sunt concepute sa se pozitiveze la o anumita concentratie de hCG...dar la inceput aceasta concetratie este inca mica in urina( de asta se si recomanda urina de dimineata deoarece peste noapte se presupune ca nu ai baut lichide)

fiecare marca de test detecteaza la o alta concetratie, nu stiu care sunt mai sensibile in romania

pe de alta parte poate ai ovulat mai tarziu decit crezi si de fapt nu e intarziere ceea ce crezi tu acum....ai facut test de ovulatie sa stii cand a fost maximul de LH (hormonul care atrage ovulatia)? si ai urmarit temp sa vezi cind a crescut? (= ovulatia a avut loc in ziua dinaintea cresterii temp)

daca nu, fa teste in continuare, e posibil sa fii insarcinata, dar foarte la inceput si testele nu sunt suficient de sensibile

tinem pumnii in continuare

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Da Cami. Mie mi s-a intamplat la prima sarcina pe care am si pierdut-o. Mi-am facut doua teste si nu unul si ambele au fost cat se poate de negative si eu eram cat se poate de insarcinata. Testele le-am facut la o saptamana de intarziere maxim. Dupa care am mai facut dupa vreo 4 saptamani si a iesit pozitiv. Imi fusese greata. Eu gandeam ca sunt dereglata rau. Nu ar fi fost pentru prima data cand se intampla asta. Si am mai auzit cazuri de astea.
Sa dea Dumnezeu sa ai niste ochisori mici in burtica!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetele, eu nu mai am acces pe forum de la munca, asa ca nu pot intra decat seara.
Sorinake, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, am patit-o si eu si mi s-a spus ca daca s-a prins o data, se va mai prinde cat de repede. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar fii increzatoare.

Acum eu sunt mai speriata decat eram inainte de II. Ieri seara si azi am gasit pe absorbant o secretie galbuie si m-am speriat foarte tare, probabil ca nu e nimic serios, au fost doar vreo 3 pete, dar maine dimineata merg la doctor, desi e inca ft devreme, ultimul CM l-am avut pe 2 ianuarie. Am mai facut in seara asta un Surecheck si tot II.
Va multumesc inca o data pentru felicitari si incurajari - sper sa fim cat mai multe mamici luna asta!
Fetelor noi le doresc sa fie cat mai putin timp aspirante, desi eu cred ca nu o sa plec la odisee, o sa stau pe aici sa se ia si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Cami, incearca un Surecheck, mie mi-a aratat intotdeauna cum stau lucrurile...luna asta dupa doua luni de monitorizare TB, stiam exact cand trebuie sa vina rusii-asa ca la o zi intarziere am facut testul-si l-am facut seara, nu dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Eu tot Surecheck facusem si a avut un rezultat eronat in cazul meu. cred ca aveam prea putini hormoni - dovada sta in faptul ca mai tarziu sarcina s-a oprit in evolutie. Cel mai bine faci un BHCG - sange direct!!!

Another day goes by

Mergi la inceput