Aspirante optimiste >20 ani (388)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Puffurici spune:

Multumesc pentru primire Ma apuc de scris mesaje aiurea ca e frustrant ce se intampla
Oricum, maine e programarea la dr pentru analizele initiale si sfaturi....imi pregatesc listutza de intrebari si am emotii ca la examen. Sper sa revin cu vesti bune. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cred ca sunt la nani nani.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata....eu nu-s la somn...ma simt rau...
Sorinake imi pare sincer rau

...am facut testul Barza....este a treia zi de intarziere...
...de-asta am facut test pentru ca mie nu-mi intarzie...sau nu-mi intarzia pana acum...probabil acum am vreo dereglare ceva...
...nici acum nu a venit CM, dar probabil trebuie sa vina....nu am cum sa fiu insarcinata, la a treia zi de intarziere trebuia sa iasa ceva pe test...

...eu sunt increzatoare, nu ma pierd repede...stiu ca si la Darius am ramas mai greu insarcinata...probabil asta ma asteapta si acum..

Noapte buna, sper ca DD sa ne ajute pe toate, si sa nu mai auzim de necazuri!

Sorinake sunt alaturi de tine, macar virtual iti trimit o imbratisare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

sorinake imi pare tare rau, sper sa fie bine de-acum incolo

m-ai pus pe ganduri...si eu in a doua zi de ciclu am eliminat un cheag mare, mare...l-am simiti cand iesea, din pacate stateam pe "tron" si s-a dus direct in apa, dar n-am mai patit niciodata asa ceva, sa simt cum iese...dar nu era cu alb cum ai spus tu, ci doar rosu-negru si mare

cami, pina nu vin uratii, nu dispera, poate ai ovulat mai tarziu luna asta

moni_k bine ai revenit, iti doresc si tie sa nu stai mult aici de data asta

laurairina13, bine ai venit. De uter retrovers nu stiu ce sa-ti spun, dar sunt sigura ca o sa-ti raspunda alte fete.

Burtica de 4 luni nu se vede asa mult, ai sa fii mireasa frumoasa, da Doamne sa se prinda acum.

Am citit si eu ca imediat dupa AC ai ovulatie ca o "explozie" si se poate sa faci gemeni. Mi s-a spus ca pauza aia de 2-3 luni este pt a-i da coprului sansa sa-si revina in sensul sa se regleze din nou ciclul, pt a putea in caz ca ramai sa calculezi exact. De asemenea daca astepti citeva luni si iti urmaresti temperatura si mucusul fertil si faci si teste de ovulatie, iti faci o idee despre cum functioneaza corpul tau. De obicei dupa AC se poate sa-ti vine foarte repede sau un pic mai tarziu.

In orice caz, incepe sa iei un complex de vitamine care sa contina acid folic de 400mg cel putin. Aici vitaminele obisnuite pt femei contin 600 mg, iar cele prenatale 800 mg acid folic. Nu pot sa subliniez indeajuns cat de important este acidul folic, mai ales in primele saptamani de sarcina, cand de fapt mamica nici nu stie ca este insarcinata. Deci nu astepta sa ramani, sa-ti confirem sarcina la ecograf prin sapt 5-6 ca sa te apuci de acid folic

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina13 si eu am avut...cred ca inca mai am uter retrovers...si ma chinuiam sa fac bbe...si nu-mi iesea...
...ia urca matale picioarele pe pereti....ideea e sa tii picioarele vreo 10 min in sus dupa ce ati facut dragoste...la mine s-a prins din prima..
...mai cunosc si alte persoane care au avut uter retrovers , au procedat la fel...aum au copii...sau au burtica...

...rabdare..si crede-ma ca e buna ideea ce ti-am dat-o eu! e incercata!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. O pentru toata lumea.
Moni imi aduc aminte de tine, bine ai revenit si sper ca de data asta sederea ta sa fie de scurta durata.
Cami imi pare rau, stiu ce rau este ca in fiecare luna sa vedem un test negativ. Dar sper ca luna viitoare sa vezi dublu.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/NZ3jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, buna dimineata!!!
Chiar nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri..m-ati lasat masca, sunteti ca o mare familie! Oanarus, uta_craciun, camy-pus v-am notat numele pe o hartiuta sa nu va uit sa va multumesc
Am calculat cat as avea daca as fi mireasa in patru luni,undeva la 56 de kg, multumesc oanei Eu sunt f optimista, e prima luna cand o sa incercam sa ne facem de cap fara protectie, voi doar stiti cum e..si sper sa va port si voua norok! Sorinake, imi pare rau sa aud ca banuielile tale au fost confirmate, si ca a fost avort :(
Camy_pus, eu totusi mai sper sa auzim ca sunt 2 liniute..
Cat despre mine, multumesc de sfaturi, am inceput de luna asta sa fiu atenta la toate detaliile, dureri de ovare, temperatura bazala, mucus, cat sa incep sa imi cunosc si eu organismul. Daca o fi sa avem norok din prima luna.. ft.bine..de nu..tot bine.
Sper sa va umplu si pe voi de optimism, si sa va port norok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Camy - cuvintele sunt de prisos, insa sunt si eu alaturi de tine te rog tare moralul sus si mergem inainte.

Monik - bine ai revenit.

http://tt.lilypie.com/T6CSp2.png
http://www.popasmusic.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy_pus..faza cu picioarele m-a distrat ft copios..deja ma imaginam cu picioarele pe pereti Acum sa vad, ca eu habar nu am cand ovulez, cate zile mai are CM meu..dupa atatia ani de pastile....de asta am zis eu sa imi iau temperatura bazala. Si apropo cand se considera prima zi de CM? Ca la mine ieri a fost maroniu doar, azi banuiesc ca o sa fie rosu. Am mai citit pe la voi,da parerile au ramas impartite. Ca sa stiu cum incep graficul pentru temperatura bazala. Z1=36.8 Z2=36.7(raportez deocamdata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Niko22 spune:

Ma primiti si pe mine pe listuta voastra?
Imi doresc foarte mult un , si sper sa reusim ca anul asta sa ne indeplinim visul...
bine, o sa mai dureze putin... pentru ca vreau sa imi fac toate analizele necesare, sa iau o perioada acid folic si apoi pe TREABA !

Mergi la inceput