Aspirante optimiste >20 ani (388)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
sorina 'neata si un
. nu stiu ce poate fi. nu am mai auzit. poti sa iei legatura cu doc tau? sa te linisteasca. astept vesti.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
happymum spune:
lala
si o zi buna.
Alex, hai la mama!
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
happymum spune:
la toate aspirantele mele dragi.
eu azi am ex (iar) la 3 jumate. apoi
la dentist. dar gata, am scapat de frica de dentist ca am gasit o doctora tare de treaba si - fetelor nu simti nik nik, asa mana usoara are. numa' k iar o sa am buza amortita
.si iar nu o sa simt pupicu' sotiorului
.
o zi bna si Doamne ajuta sa aiba camy II.
Alex, hai la mama!
cand sa vie...
? repede sa vie...
raluci_b spune:
sorinake - la docor zic si eu, este cel mai sigur, dar totusi nu te panica
happylica bafta la examen si la doctor
eu mi-am mai revenit, astept sa treaca invazia si ma voi duce la doctor
http://tt.lilypie.com/T6CSp2.png
happymum spune:
buna raluci. multumesc frumos.
nu iti face griji ca bebe va fi curand, o sa vezi. 
Alex, hai la mama!
cand sa vie...
? repede sa vie...
doula spune:
Buna dimineata fetelor 
Uve got mail - ce surpriza
. Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi si sa te bucuri de cele 9 luni de sarcina. 

Andreea
grafice TB
lalala13 spune:
happy multa bafta la examen si la doctor
auzi..da mai ai multe examene???
my somebody.... 
luna asta
raluci_b spune:
gata si cu masa de prans - sa ne fie de bine - acum ce mai facem ?
http://tt.lilypie.com/T6CSp2.png
http://www.popasmusic.com/
laurairina13 spune:
Buna tuturor aspirantelor de pe aici! Eu sunt o proaspata aspiranta.... :) Treceti-ma si pe mine la listuta si sper sa ma car cat mai repede de aici ...la odisee cum ziceti voi!
Ce sa va zic de mine, am 28 de ani,viitorul meu sot are 33 si ne-am facut noi socotelile ca nu are rost sa asteptam pana la nunta sa se intample miracolul. in iunie voi avea nunta :)si de luna asta sunt si eu aspiranta, azi e Z1. Si e si prima luna in care nu mai iau anticonceptionale, dupa ce am luat aproape 8 ani( cu pauze muulte si dese...)
Va rog sa va dati cu parerea daca e bine sa fie cu ochi din prima luna sau nu...eu am intrat inclusiv pe linkul cu fertility.uk si acolo zice ca din contra, primele 3 luni de la intreruperea AC sunt posibile a fi cele mai fertile, asa ca am de gand sa profit la maxim!
Am facut, ca voi toatele, analizele preconceptiei, calciu, mg, sange, bla bla..par ok toate...
Diseara am si vizita la dr de familie..pentru orice nelamurire.
Cat despre echo am facut unu asta toamna in care zicea dr ca sunt ok, doar uter retrovers. Credeti ca e o problema?am citit ca nu ar trebui sa fie probleme prea mari, doar sa raman mai greu insarcinata.
aaaa..si ca sa va plictisesc si mai mult....am inceput sa imi iau si temperatura bazala... :)si azi dimineata in prima zi aveam 36.8. Totusi am inteles ca at cand vin rusii...ar trebui sa scada temperatura..nu e asa?De ce aveam atata totusi?
Ce credeti?Sunt putin paranoica, dar chiar ne dorim un bebe ;)
Stiti, cumva la patru luni se vede tare sarcina? Daca s-ar intampla minunea luna asta, as fi mireasa in 4 luni..
Si...v-am pus cam multe intrebari, sper sa imi raspunda cineva ..pls..
V-am pupat pe toate si la cat mai multe teste pozitive!!