Salajence la apelll!!![77]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
mama ce imi curg balele pe tastatura da oi reveni io la dimensiuni normale si mi-oi face si io un tort
oti vopseaua a iesit bine , am stat un ceas in loc de 40 de minute si s-o inegrit tare visiniul me, ca s-o trezit alex, si pana l-am schimbat si statea langa mine sa vada cum ma spal da cel putin nu se vad firele carunte, oricum nu e o vopsea excelenta, asa ca de 1 martie schimb culoarea, vreau sa ma fac ciocolatiu, sa vedem daca am curaj ca de vreo 8 ani is tot visinie si am mai fost negru si negru albastrui da ma imbatranea tare.
in rest, ma duc la ca maine icnepem o noua saptamana de munca, gradi si celelalte, si as vrea sa termind e citit cartea COPII DE CRISTAL, ca m-a cam bulversat un pic
va doresc o saptama excelenta sa aveti toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Daca pasta asta a ta e pusa direct pe frisca si nu se topeste, nu se increteste, iti dai seama ca nu vorbim de acelasi lucru. Asta ce o fac eu de o pui pe crema, se topeste si curge toata.Deci, inca un motiv sa doresc sa EMIGREZ in SUEDIA!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

buna dimineata!
dau o cafea calda, un capucino, o cola pt amatoare si tot ce va doriti
am trecut sa va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

Olimpia, multam de cafeluta.aseara nu am vazut postul tau. Auzi da cum te faci tu ciocolatiu peste visiniu? Io stiam ca o culoare mai deschisa peste una inchisa se obtine mai greu.. Da mai stii ce vopsele o aprut amu? Ca io nu m-am vopsit neam, numa cu henna, sau sampon nuantator. si va doresc o zi insorita si minunata!

Mergi la inceput

Ia uitati aici:Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Daca nu va merge mai sus, accesati link-ul:http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Aoe splendid!

Mergi la inceput

salutare
este o vopsea de la loreal care e de vreo 3 ani aparuta aici, in Romania nu este si vreaus a incerc sa ma fac cu de aia, e scumpa ca e peste 15 euro da toata lumea zice ca merita.Oi incerca amus a vedem ce va iesi.
vape toate ma pregatesc sa ma duc acasa, ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va doresc sa aveti o saptamina frumoasa!

Weekendul asta a trecut fata sa imi dau seama, nu stiu cum.
Simbata cind m-am intors de la scoala a trebuit sa string prin camere ca l-am asteptat pe parintele la noi sa sfinteasca casa, colegu pregatise miel la cuptor si cartofii lui speciali, toate usile erau deschise, sa aeriseasca in casa.Dupa ce a plecat parintele au venit alti 2 prieteni la noi (tot la miel invitati) - care au plecat pe la vreo 11 jumatate noaptea.
M-am trezit duminica la 10 fix cind mi-a dat apel sora-mea, ceea ce inseamna ca sa ma duc pe messenger- convocare la ...sedinta
Pina pe la 12 jumatate am stat de povesti cu ai mei, pe urma am mincat, pe urma ne-am dus sa luam piine si una-alta de mincare si s-a facut intuneric...Scurta zi, scurt weekend....

am plecat acuma, mai vin dupa amiaza.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput