Salajence la apelll!!![77]
Raspunsuri - Pagina 20
Bimilit spune:
Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,cum esti azi?
scoatem agitatele?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Am ajuns si yo acasa franta,rupta super obosita.
Am adus si fetele ca de marti seara nu le-am mai vazut si mi-a fost un dor imens de ele 
Am fost azi la masaj si acolo am discutat cu un domn care cica are hernie de disc ( de asta sunt si eu suspectata dar pana amrti cand imi fac RMn-ul ramane doar o suspiciune ) si a ramas blocat in pat 1 luna de zile. Mi-a spus daca am ocazia sa ajung in Simleu
sa merg la o consultatie la dr. gaspar care pe el l-a scapat de operatie. Acum e randul lui Otilia
sa faca pe detectiva si sa-mi spuna cate ceva despre aceasta persoana.
Diana , ai mai incercat pe e-jobs sau bestjob sa cauti ceva de lucru ? DD sa-i ierte pe toti cei plecati dintre noi . Spor la exercitii, voi viziona si eu , probabil maine ...
Mihaela, grea e biblia ... daca stau bine si analizez iti dau dreptate , imi pun si eu aceleasi intrebari ca si tine. De citit nu am citit-o pe toata, am inceput dar nu am terminat.
Cami, spor la invatat pentru examenul de saptaman viitoare ! Tzin pumnii !
Bia, sanatate multa lui Matei si revedere placuta cu Tudor !
Giulia e mai bine, o doare burta din cauza ca nu a avut voie sa manance de 4 zile nimic pana nu a avut "vanturi" , iar acum are crampe. Nu a prea dormit azi-noapte si era obosita dimineatza cand am pove cu ea.
Maria ,

Spor la impins 
Eu zic asa , pe 14 februarie de Valentine`s day veti fi toti 3 acasa si veti sarbatori impreuna prima voastra zi a indragostitilor 

Va tzuc... fug sa le spal pe fete ca sunt in vana , apoi la somn cu mine ...
tuturor salajencelor !!!
silvana_salajan spune:
Fug sa deschid cap nou. Intre timp, ia vizionati asta. Si nu va enervati prea tare
http://rain.prohosting.com/boyarul/cateva_reguli.html
silvana_salajan spune:
Va astept la barfe, aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133079