Salajence la apelll!!![77]
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit aoleu mihaela, ce profund studiezi tu Biblia.m-ai bagat in ceata ![]() ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Hahaha...io tz-am zis!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Maria, pai daca ai pierdut din dop se cam apropie...vorba lui Bia...11 februarie?
Iti tin pumnii si iti doresc sa iti tii printesa in brate!
Ai sa vezi ca nu va fi femeie mai fericita pe pamant si ai sa uiti de toate fricile si grijile. Fii barbata! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit aoleu mihaela, ce profund studiezi tu Biblia.m-ai bagat in ceata ![]() cami, cum stai cu Parkinsonul?adriana, sa ai o nopte linistita.cum te simti?oti, deci si tu nanasesti?anul asta trebuie sa ne schimbam titulatura:Salajencele nanasesc!! .Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
si 

usor!
piticutz spune:
Bia, merge,merge cu Parkinsonul.Nu e cine stie ce, avem voie sa ne inspiram de oriunde, numai sa cuprindem tot ce inseamna si ...sa dureze 5 minute.
Am mai mult de lucru cu copy+paste, sa iasa la urma o compunere coerenta, sa nu repet frazele cind le copiez, sa fie scrisa cu caractere mai maricele si subliniate denumirile ca sa le pot observa usor, sa fie, in general, usor de citit.
Vai de capul lor, bolnavii de boala asta!Pe linga ca si asa incepi sa imbatrinesti, sa mai vezi ca nu te mai ajuta corpul cu mai nimic si sa nu poti face mare lucru in privinta asta...
mihaela_s spune:
Cami spor la scris si la vorbit. Bafta maine!
Eu am de facut pe luni asa ceva, despre Romania. Dar eu am de vb cu profu' cam o ora...
.
usor! Pe maine seara!
Hobby
calator de profesie
olim spune:
buna dimineata leneselor
va las o cafea aburinda, un ceai, o cola
si ce va doriti voi.
nu am intrat ieri ca am fost la cumparaturi cu marius, o tura de ike si niste haine pt pui si mancarica.
va
pe toate si sa aveti o zi scurta cele care munciti si restul o zifrumoasa
maria asteptam vestile bune, hai ca nu e asa greau o nastere
miha spor la studiat Biblia, intr-adevar e ff interesanta, eu am inceput sa o studiez apoi m-am lasat
diana hai ca totul o sa fie bine si sigur vei gasi ceva bun de lucru
.
giulia ce mai face oare
bia, adriana, oti va
pe toate
hai ca ma duc cu puiu la gradi si apoi la munca
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Olimpia, multam de cafeluta.Va doresc o zi frumoasa tuturor!Giulia, Adriana, multa sanatate!Diana, capul sus!
Mai viiiiu. 

Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
unde sunteti toate
cand am si io vreme
voi dispareti
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex