Salajence la apelll!!![77]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Noa, ca mi-o zburat somnu.Mai sunteti?
Andrei face puzzle la ora asta...
Alex urla....

suntem!suntem!
asteptam americanii

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

bey,da stati o secunda si iexplicati la blonda!
cum pusca mea pot duce la nunti si botezuri prajituri facute acasa si nu la laborator?
oti, fusai lela.bafta cu ccc cursu.da si tu o felie de tort si un suc ca sa va mearga treaba snur.

Uite asa: cumpar de 2 milioane de la o cofetarie prajituri cu factura si eu duc toate prajiturile si cele facute acasa

Dau si suc si tort, dapoi daca nu veniti sa il papati, il halesc io si pt voi

merci.m-am lamurit.
aaaaaaaaaaaaa si daca nuntasii fac diaree of course ca laboratoru e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai ca am mai dat o tura scurta...si musai acum sa va intreb si pe voi: ati citit Biblia? E o intrebare asa de curiozitate poate am si eu cu cine "comenta" putin ca pe romana imi vine mai usor...si nu am cu cine. Am si de raspuns la intrebari, dar e interesant de aflat si alte pareri...noa daca aveti timp si chef. Bine eu sunt tare la inceput si abia am citit potopul si turnul babel, mai am si maine putin de citit pana unde ni s-a cerut. Ovi cica sa nu ma tot intreb atata, sa le iau cum sunt si gata...

In alta ordine de idei Oti zi amanunte despre ce curs, ca io te-as felicita dar nu stiu pentru ce....
Si cu torturile, atunci ar trebui sa-ti aduci si prietenii . Eu o sa profit de ocazie cand ne mai intalnim cu vecinii si le fac un tort .

Bia nu au ajuns inca diplomele...chiar azi ii spuneam lui Ovi ca oare sa mai astept sau sa ii trag iar de maneca cu un email. Cred ca mai astept totusi ca a fost si vacanta de Craciun, sarbatori...pe la mijloc de ian ar fi fost 4 luni jumate cat au zis ei ca dureaza...ma rog, in mod normal cica. Mai stau ca oricum nu arde...numai ca sunt taaaaare curioasa ce si cum ma asteapta.

usor si o zi buna maine!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

mihaela, eu am cetit prin Biblie,nu am terminat-o.acu io nu stiu ce intrebari vrei sa ne pui.
din punctul meu de vedere Biblia e o lucrare filosofica si de aia au aparut atatea culte religioase,desi toate il recunosc si accepta pe Dumnezeu, ideile lor sunt total diferite.mno si pe mine asta ma depaseste.ca nu poci pricepe de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, io vechiul testament nu l-am cetit, ca o fo peste puterea mea de intelegere... Poate cand m-oi maturiza nitel...Noul testament l-am citit, cand eram studenta am participat la un studiu bibic si a fost o experienta f. faina. Ne-am facut formatori, adica Vlad s-a facut, cu acte in regula, si tine un curs de operare calc. Azi o debutat cursu'. Am culcat si pruncu mic, Andrei inca nu o gatat puzle-ul si o spus ca nu se culca pana nu il gata E in vacanta, asa ca il las.Is in zona.

Mergi la inceput

oti, da cum de doarme alex la ora asta?

Mergi la inceput

Citat:

Ne-am facut formatori, adica Vlad s-a facut, cu acte in regula, si tine un curs de operare calc. Azi o debutat cursu'.

scenarita e in floare.deja te si faz formand dotsuri.
bafta cu ccc cursu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
oti, da cum de doarme alex la ora asta?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
E rupt, ca l-am tinut azi 2 ceasuri afara. Plus amu seara cat am fo pe drum.Oo, dot-suri? Vezi ca nu se prea inghesuie lumea sa le faca. Hai incoa sa le formam impreuna.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

oti, da cum de doarme alex la ora asta?

E rupt, ca l-am tinut azi 2 ceasuri afara. Plus amu seara cat am fo pe drum.
Oo, dot-suri? Vezi ca nu se prea inghesuie lumea sa le faca.
Hai incoa sa le formam impreuna.

scumpicu de el.
mai da nu stiu ce pierd fetele cu dotsurile.ai mi is topiti dupa ele.manaca ccc cantitati industriale.
musai sa prestez si eu asa ceva.da nu stiu cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai gata ca ma duc la nani...da' sa zic intre formatorii de dotsuri si io ce am de zis....

Oti felicitari pentru curs atunci. Adica sunteti "propritari" pe cursu asta? Si unde se tine? Aveti computere si sala? Hai mai ca sunt curioasa...nu cred ca se ia ca e reclama. Doar asa pe scurt sa am ce ceti dimineata.

Hmmm, am scris de Biblie dar am sters. Cred ca totusi nu e locul potrivit sa incep asa o discutie. Asa ca sariti peste intrebarea mea.
Oricum sunt foarte la inceput cu cititul, abia la Vechiul Testament. Poate deschid un subiect undeva aparte, mai incolo cand mai aprofundez si mi se mai limpezesc poate ideile...mai ales ca e mult prea tarziu acum.

si chiar am tulit-o!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput