Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Amalia spune:
Malinas multumesc pentru raspuns! Da, stau in sectorul 6. Pe toata lume auzim de cerere, de asta intrebam. Mis e pare ciudat acum sa aud ca nu e nevoie de ea.
Uf, ca la noi.
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Amalia, nu am facut nici o cerere de mana.Cel putin la sectorul 6 nu a fost nevoie de asa ceva.Am intrebat si eu cum vor sti ca eu vreo 85% si nu 600 de ron si mi-au zis ca isi dau seama din actele depuse.Sper safie asa.Parca tu esti tot la sectorul 6, sau ma insel. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
pozici noi
Ami, mamica lui
![](auto.gif)
si
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magghyc spune:
cami,
am citit din urma. Nu am postat din lene de calculare ci pentru ca nu mai intelegeam nimik. Eram eu si calculul meu contra sumei venite - diferita, plus o contabila careia i-a dat la fel- la fel ca suma venita.
Acum m-am lamurit cu ajutorul Irinei.
Eu aveam dreptate, m-am panicat degeaba, credeam ca am calculat gresit, dar de fapt ei mi-au gresit suma.
Banii mi-au fost adusi de postas. Nu am primit inca decizia, mi se pare o idee buna sa mai astept sa vina inainte sa cer recalculare.
Va multumesc tuturor,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
tuscut spune:
Magda, parerea mea e sa te duci cat mai repede cu hartiuta aceea de la postas in care este trecuta suma si cu adeverinta ta de venit sa le explici ce si cum. Nu are rost sa astepti decizia pentru ca oricum este trecuta suma care ti-a vost virata. M-am uitat inca o data pe sumele tale si mai mult ca sigur au luat in ordine inversa lunile. Cu cat mai repede cu atat mai bine
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
magghyc spune:
Multumesc inca odata, Irina!
Nu ma las pana rezolv! Asa e, suma este trecuta in hartie, am restanta (juma de decembrie calculat ca parte din 600 de lei si ianuarie calculat 85% ) si separat februarie. Asa se vede clar cat am /luna.
Este posbil sa fi luat in calcul luna august, luan in care eu am nascut, unde mie contabilitatea mi-a trecut banii echivalenti pt 5 zile de lucru .. daca mi i-au luat in calcul ca luna intreaga, nu ma mir ca le-a dat alta suma, semnificativ mai mica...
Eu am depus dosarul inainte sa apara tipizatele lor, poate ca asta a si fost motivul pentru care au gresit, s-au pierdut intre atatea modele de adeverinte...
Sper sa rezolv repede. Spor la venit banii!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
CristinaGoji spune:
citat din mesajul lui CristinaGoji Buna fetelor! Lamuriti-ma va rog si pe mine cu indemnizatia asta in cazul in care CIC 2 incepe imediat ce se termina CIC 1. Am citit si eu ca va fi aceeasi indemnizatie ca si la CIC 1,dar eu CIC 1 l-am incheiat in octombrie 2008, cand inca nu era intrata in vigoare Legea cu 85%, si, respectiv, indemnizatia mea din CIC 1 a fost de 600 lei. Asa ca nu mi-i clar, pot beneficia de 85% din salariul avut anterior nasterii primului copil? (al doilea e nascut cand primul avea 1 an jumate, deci nu am apucat sa incep serviciul) Va multumesc! Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
re-postez mesajul, poate a trecut neobservat si este cineva care sa fie in aceeasi situatie si ma poate ghida si pe mine.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaGoji
re-postez mesajul, poate a trecut neobservat si este cineva care sa fie in aceeasi situatie si ma poate ghida si pe mine. Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
eu am inteles ca este vorba de 12 luni inaintea nasterii lui bb! cic este considerata perioada asimilata. eu cred ca vei ramane tot pe 600 ron.
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
![](gravida.gif)
Eva creste mare
![](foto.gif)
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
![](papica.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
madina71 spune:
Si mie mi-au intrat banii pe card astazi (1055 ron), adica alocatia Lucian -200 ron,alocatia Adrian- 42 ron, restul de indemnizatie Lucian pt perioada 21 ianuarie-31 ian adica 213 ron (ca pana atunci am fost on CIC1) plus indemnizatia Lucian de 600 ron...
Deci indemnizatia pt al doilea copil nemarita (deocamdata sper)...
Astept cu interes data de 13 aprilie sa vad ce-mi intra pe card... Decizia de acordare a indemniz in cuantum de 85% nu am primit-o.
Cererea de recalculare am depus-o pe 12 ianuarie.
Mai este cineva care a primit indemnizatia nerecalculata?
Eu sunt unul din cazurile cu copii "suprapusi"...
roxy29 spune:
citat din mesajul lui madina71 Si mie mi-au intrat banii pe card astazi (1055 ron), adica alocatia Lucian -200 ron,alocatia Adrian- 42 ron, restul de indemnizatie Lucian pt perioada 21 ianuarie-31 ian adica 213 ron (ca pana atunci am fost on CIC1) plus indemnizatia Lucian de 600 ron... Deci indemnizatia pt al doilea copil nemarita (deocamdata sper)... Astept cu interes data de 13 aprilie sa vad ce-mi intra pe card... Decizia de acordare a indemniz in cuantum de 85% nu am primit-o. Cererea de recalculare am depus-o pe 12 ianuarie. Mai este cineva care a primit indemnizatia nerecalculata? Eu sunt unul din cazurile cu copii "suprapusi"... mami de Adrian (20.01.2007) si Lucian (05.07.2008) |
iriss27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cami2003
Irina, Irina, Ia mai uita-te tu odata ce ai scris in primul mesaj - cum ca cic 1 era pana in feb 2008, iar BB2 s-a nascut in august 2008. Faptul ca ai fi putut fi in cic 1 nu inseamna ca ai si fost. Deci cei de la min muncii au inteles corect si ti-au raspuns la ceea ce ai intrebat. Sper ca a adoua oara ai atasat ceva documente sa isi dea seama daca ai fost in cic 1 pana in feb 2009. In acest caz ar trebui sa soliciti recalcularea pana la 05.05.2009 cand max trebuie sa depui dosarul pentru cic 2. Astfel vei primi pt ian 2009 si cele 5 zile din feb 2009 indemnizatie recalculata, de care vei beneficia in continuare in cic 2. Ti-au zis binele fetele sa nu te grabesti sa revii cu intre barea si de fapt nu stiu daca ai de fapt o problema. Ce ti-a venit sa intrebi? Mamicile care va mai pricepeti - sper ca sunteti de acord cu cele ce am scris. Ce ziceti? Imi pare rau ca am vazut cu intarziere mesajul, dar am observat imediat ca nu este continuitate in exprimarea termenelor. |
Iriss
![](indragostita.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
![](majoreta.gif)
BLOG
![](advocat.gif)
Bazar pt Sonia si Andrei
![](floare.gif)
Oana Stefana spune:
Irina tu cum ai primit?
eu nu vad mesajele voastre, vad doar ca ati citat posturi anterioare...
La mine vine postarita abia luni, dar daca decizia e tot cu 600 lei nu las lucrurile asa. Si la mine fetele sunt suprapuse, Iulia s-a nascut pe 7.03.2007, Delia pe 24.11.2008; cererea de recalculare pt CIC 1 am depus-o pe 8.01.09 si dosarul pentru prelungire CIC pe 9.02.09. N-am primit nimic de la ei pana acum.
Irina vreau si eu nr. de telefon la care ai reusit tu sa vorbesti, si la care ti s-a spus ca primim 85% pt bb2