Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna ,mamici si bebici!
Noi suntem bine,bebelina creste,gangureste,zambeste,vrea multaaaaaa atentie,tb sa fiu langa ea cd are chef de "vorba".De doua zile bebelina are momente cand e f agitata si nu reusesc sa gasesc cauza:e schimbata,papata,totul pare ok si totusi ea plange,o legan si pare ca se linisteste dar apoi incepe din nou...aaaa..si s-a intamplat sa-mi planga si cu bibe in guRita cu toate ca ii era foame...Ma gandesc ca era obosita ca in acea zi de care povestesc nu prea a dormit mai deloc.Ce parere aveti?
Porumbita,referitor la "practica mulsului" iti spun din propria experienta ca daca incepi sa te mulgi(din cauza sanilor care au devenit "varza"),exista o mare pobabilitate sa-ti refuze sanul si sa fii nevoita sa continui cu aceasta metoda.
Dupa cum v-am mai scris eu adopt acesta solutie de peste doua luni si jumatate si mi se pare ok avand in vedere ca e singura solutie pt a-mi hrani puiul cu lapticul meu (si stiu exact cat papa)...
Babyzapy,offff..imi pare rau ca va luptati din nou cu nesimtitele dE bubite....Sanatate multa si sa treaca cat mai repede!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor mie mi-a venit menstruatia...voua?Si Diana pare mai agitata la san doar, in rest e ok, la fel....
Aaa..mi-a facut mama o prjitura cu mac si nuca de cocos de am picat...pentru maine, da nu cred ca mai ramane pentru mane.Oricum nu am musafiri, decat socrii...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Voiam sa va intreb,se implinesc aproape 3 luni de la nastere si iau Cerazette si inca nu mi-a venit menstruatia,e ok?
Lorellay,vreau si eu prajitura...Sunt topita dupa nuca de cocos...Eu sunt culmea,am niste pofte..cand eram gravi nu eram asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Voiam sa va intreb,se implinesc aproape 3 luni de la nastere si iau Cerazette si inca nu mi-a venit menstruatia,e ok?
Lorellay,vreau si eu prajitura...Sunt topita dupa nuca de cocos...Eu sunt culmea,am niste pofte..cand eram gravi nu eram asa...

mmmm, am facut fursecuri cu nuca de cocos.. ce buuuune

intra pe mess sa-ti dau reteta, in 15 min le faci
si mai am si poze cu masa de la ziua lui alex

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Spiridus,frumos mesajul, din inima, nu cred ca-i cazul sa-l stergi. Mi se pare o idee buna trecerea contului pe pagina 1.
Iti tin pumnii pt marti, ce-o fi, sa fie exact cum vrei tu.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Spiridusule vreau si eu reteta de fursecuri....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Acu' ca ne-ai facut pofta, da si tu reteta aici...ca sigur o vor mai multe fete! Eu sigur o vreau!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

mmmm, am facut fursecuri cu nuca de cocos.. ce buuuune

intra pe mess sa-ti dau reteta, in 15 min le faci
si mai am si poze cu masa de la ziua lui alex

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Spiridusule vreau si eu reteta de fursecuri....

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20593/Fursecuri-arabesti-cu-nuca-de-cocos/

sa fie clar, io fac doar chestii simple.... de ex. salata de icre a fost esec total

edit: am dat reteta... credeam ca imi da reclama cu masca /fara masca...;

Mergi la inceput

Mmmmm..tare bine arata fursecurile....salvat reteta.
Praji mea e cu blat din albusuri, mac, nuca de cocos...budinca de vanilie peste, apoi biscuiti..si la final ciocolata..deja am mancat 3 bucati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusul mult succes marti si un nou capitol din viata ta plin de fericire si realizari. sa fie intr-un ceas bun si yote ca mai vin cu niste pupicuri . Si eu zic ca nu ai de ce sa stergi mesajul si ar fi foarte bine sa fie pus pe prima pagina.

Ginye ati ajuns?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput