Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

raportez si eu bebe spalat, mancat, dormit + sot mancat sio dormit...io.....casc ochii pe net in loc sa dorm

isa.....nu am avut cum sa-ti raspund ca eram la ora de papa cu bebe...

corina...distractie placuta..

giney...drum bun si tinem pumnii!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Diana, abia acum am avut timp sa ma uit pe blog la pozele cu pouch-uri. pare interesant, dar ce nu inteleg eu este cum se adapteaza pouch-ul la dimensiunile copiilor in timp, adica pe masura ce ei cresc... Chiar nu stiu ce sa mai fac... Desi nu prea cred, ca pe-aici lumea e tare "marginita", o sa intreb la firma care mi-a trimis slingurile daca nu cumva exista vreun "consultant" de zona prin Sibiu, poate ma ajuta cu slingul...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Mirtha, si bunica mea vorbeste tot timpul cu bebelusii! Si se joaca cu ei, cu zornaitoarele.. Si ei sunt foarte veseli, rad la ea... Chiar vreau sa filmez astazi momentele astea, sunt tare frumoase! Mi-a placut de ea cand au venit slingurile si i-am explicat despre ce e vorba: "pai si la noi pe vremuri tigancile isi legau de gat copiii intr-o fatza de masa"... deci e un obicei bun si vechi...atunci mi s-a aprins un beculetz... probabil era mai usor cu fatza de masa. A si cand o intreb ce face bebelusul, daca e cu ochii deschisi sau doarme, bunica nu spune "sta cu ochii deschisi", ci "se uita", adica relationeaza, proceseaza...

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele, n-am mai apucat sa citesc ultimele pagini, voi reveni eu maine.
Am intrat deja in priza, la 12 avem botezul la biserica, apoi la restaurant. Am niste emotii.....ma uit la ea si ma minunez de ce minune am, si cat a crescut, si uite ca a venit ziua crestinarii. Na apucam de imbracat/pregatit/aranjat tot familionul....va pup si ne auzim maine

Ramo, si Caterina e mucoasa de aseara, s-a fornait toata noaptea, a si tusit....deci iti dai seama ca sunt putin ingrijorata de biserica, unde e rece. Dar daca nu are febra si starea ei e ok, de ce-i dai toate siropurile alea?? Eu doar am aspirat-o de dimineata, ii mai trag o aspirare inainte de plecare si....Doamne ajuta!! Altceva nu-i dau momentan. Daca papa/doarme bine, atunci mai asteapta cu medicatia, vezi cum evolueaza, masoara-i temperatura de 2 ori/zi, hidrateaz-o cu ceai. Va pup si sanatate

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, distractie placuta la botez si Doamne ajuta sa se faca cea mica bine!Vorbeste cu preotul sa n-o bage cu caputul in apa...eu asa voi face saptamana viitoare cand e botezul.
Siropurile i le-a dat dr. de acum 2 sapt....dar le-am intrerupt lunea trecuta cand tot dr. a zis ca e ok...i le dau pt ca stranuta si tuseste...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sorvint, Mirtha
Mamiseli saru mana pentru urari!
BraveGirl. Laura distractie placuta la botez! Sa va traiasca minunile mici si sa le priasca!

Ginye drum bun iubita! Sa va ajute Dumnezeu sa va mearga toate bine! O sa ma gandesc ca voi si o sa ma rog sa va intoarceti acasa cu bine!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye drum bun la Timisoara. Sunt cu gandul alaturi de voi
Lauramiron petrecere frumoasa la botez si sper ca esti mai bine cu ochisorul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ginye, drum bun la Timisoara si mult succes!

Fetele care aveti azi botezul, sa va dea Dumnezeu numai bine voua si puilor vostri si sa aveti petreceri reusite!

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor... poate va amintiti de mine, ca am tot facut cioc cioc la odisea voastra

am nascut pe bb robert nicolas luni, la municipal, cezariana de urgenta (s-au fisusar membranele si nu mai era suficient lichid sa se faca inducerea nasterii);
imidoream enorm nastere normala si imi revincam greu dupa cezariana...

am experimentat ceva depresii din cauza asta (vb la trecut ca sper sa fi trecut de ele) si acum experimentez din cauza alaptatului...

in spital am facut rani urate la san (proasta pozitionare presupun, asistentele vin si baga sfarcul in gura la bb da tu dupa cezariana nu prea poti gasi pozitia ideala in fine... lapte nu era...)
in spital a primit si completare (desi la municipal sunt pro alaptat pana in panzele albe pana si asistentele au obs ca bb vrea mai mult decat aveam eu sa ofer);
joi a venit si laptele, nu f mult din pacate (desi beau toate ceiurile posibile, iau galactogil)...
joi noapte a plans crunt de foame in prima parte pt ca in sani nu era nimic, eu idioata nu am intrebat cum se face laptele praf pt cei mai mici de o sapt; l-au tinut mama si sotu cate o ora in brate cat am picat eu lemn (pe mama a supt-o de obraz, va dati seama ce fomist era)si de la 3 la 5 dimineata a stat la san... a dormit pana pe la 8 si ceva si la 10 a venit pediatra...

bb e perfect (desi a fost taiat superficial pe cap la cezariana ); o sa pun poze cat de curand pe contul comun; dar e fomist...

vineri a mancat la pranz 80 ml de formula. de vineri am bagat pompa de la isis in functiune si i-am dat pana sambata la pranz laptele meu, dar la biberon (in ideea sa se mai repare mameloanele, ca unu sangera deja);

din nefericire dc va puteti inchipui pompa s-a stricat sambata (desi e cumparata in decembrie, cred ca v-am zis mai demult ca o primesc de la o prietena); e in garantie da pana atunci ma urc pe pereti; samabta dupa amiaza a supt vreo 2 ore si ceva... azi noapte nu mai era lapte in san si a mancat 100 ml formula am incarcat intai cu 60, i-am mai dat 30, i-am mai dat 10 si abia atunci s-a oprit...de regurcitat nu regurciteaza...

am sunat si pediatra azi noapte ca mi se parea enorm 100 ml la 6 zile, dar ea zice ca poate e un puseu de crestere si sa ii dau cat cere... tot azi npapte s-a dus sotu si a luat niste aparatoare de sani si de dimineata i-am dat la ambii sani care o ora... acum inca doarme (de pe la 8)

am si eu cateva intrebari:
1. e normal sa pape asa mult? dc nu ii dau urla efectiv si is mananca mainile

2. cat tr sa doarma un bb asa mic cat are burta plina? ca el poate dormi uneori si 4-5 ore dc nu il scol eu... voi ii treziti din somn pt masa chiar dc ei nu dau nici un semn?

3. stiu ca nu e ideala alimentatia mixta si jur ca nu ma deranjeaza sa stau cu el la san cate 2 ore la un alaptat dar ma doare de mor... lapte pare a fi in san, nu pricep de ce nu se satura... am vazut si revazut filmuletele de pe net cu mufatul la san, cred ca il mufez bine.. nu imi dau seama ce fac gresit si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu pot alapta exclusiv.. daca mai alapteaza cineva mixt, cate mese ii dati pe zi in total? cate formula si cate san?

4. in timpul mesei (formula sau san) il orepsc de cateva ori sa ragaie... cand e pe final e deja adormit si dc il ragai si atunci il trezesc complet si o luam de la capat (mai ales cand e la san) voi cum procedati?

5. ii schimb scutecul inainte de fieacare masa; dupa masa nu imi mai vine ca dc doarme il trezesc. e ok?

6. ai vostri bbei fac caca si pipi la fiecare masa? ca robert nu...

7. in afara de masa, schimbat si baita (si cand plange evident) nu prea sta treaz; e ok?
poate pare stupida intrebarea da.... [:l]

va rog mult sa imi raspundeti si mie ca simt ca m-am tampit de tot, parca nu mai stiu nimic din ce am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata !
Da. Bunicile. Ma bucur tare cind povestiti despre ele. Si cite nu ne-ar mai spune daca ar putea .

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Mirtha, si bunica mea vorbeste tot timpul cu bebelusii! Si se joaca cu ei, cu zornaitoarele.. Si ei sunt foarte veseli, rad la ea... Chiar vreau sa filmez astazi momentele astea, sunt tare frumoase! Mi-a placut de ea cand au venit slingurile si i-am explicat despre ce e vorba: "pai si la noi pe vremuri tigancile isi legau de gat copiii intr-o fatza de masa"... deci e un obicei bun si vechi...atunci mi s-a aprins un beculetz... probabil era mai usor cu fatza de masa. A si cand o intreb ce face bebelusul, daca e cu ochii deschisi sau doarme, bunica nu spune "sta cu ochii deschisi", ci "se uita", adica relationeaza, proceseaza...

manu

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput