Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

queridas am o dilema.

io nu vreau sa o intarc pe fimea - clar.
insa as vrea sa ii dau si completare daca mai ii e foame dupa ce suge.

cum impac cele 2 concepte??

daca ii dau completare nu o sa suga la fel de repede, deci nu stimuleaza, deci stagneaza productia. sa o pun in continuu la san e exclus ca iara am rana la sfarcul drept, e crapat si se vede in interior carnea, chic
ma gandeam sa ii dau completare insa sa o pun si mai des la san, la vreo 2 ore.
idei, opinii, sugestii?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

De fiecare data cand ii este foame sau vrei tu sa ii dai sa manance, sa o pui la san apoi ii dai completare lapte praf. Stiu ca asa se recomanda la alaptatul mixt: neaparat sanul primul apoi formula sa se sature bine.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alra, uite, am gasit si alte tabele, vad ca sunt bazate pe studii ale OMS. Difera destul de mult fata de graficele pe care le-am vazut in site-ul pus de tine ! Sincer, ala imi convenea mai mult !

http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

Apropo, eu is pe percentila 3 la grutate si inaltime pt. categoria 20 de ani! Deci...ce pretentii sa am de la copchii cand io ies din grafice???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirtha, multa sanatate bunicii tale!!! Stiu cum e, bunica mea e singura la tara si cu greu o convingem sa vina la noi macar iarna. Acum a venit din octombrie sa ma vada gravida si sa-si vada stranepotii, sta la mama si vine la noi zilnic...

Eli

Ginye

Alra, pup

Otilia, bine ai venit in tara!!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Uitati si niste statistici interesante despre vaccinuri si epidemii din 1980 pana azi. Eu nu pot pricepe cum unele mame aleg, totsui, sa nu-si vaccineze copiii...Vorbeam ieri cu dr. pediatru al copilului si mi-a spus ca acum doi ani a fost o epidemie de rujeola la noi in tara, epidemie din cauza creia au murit zeci de copilasi ! Si vad ca se regaseste in graficele OMS situatia respectiva, deci nu mi-a vandut dr. gogosi.
Mi se pare super util site-ul asta, eu mi l-am pus la favorite. Poate il postam pe prima pagina sa aiba acces la el si alte mamici.

http://www.who.int/vaccines/globalsummary/immunization/countryprofileresult.cfm?C='rou'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha ti-am trimis un e-mail

Diana mersi frumos de sfaturi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mamiseli ce mai face Miruna?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui alra

queridas am o dilema.

io nu vreau sa o intarc pe fimea - clar.
insa as vrea sa ii dau si completare daca mai ii e foame dupa ce suge.

cum impac cele 2 concepte??

daca ii dau completare nu o sa suga la fel de repede, deci nu stimuleaza, deci stagneaza productia. sa o pun in continuu la san e exclus ca iara am rana la sfarcul drept, e crapat si se vede in interior carnea, chic
ma gandeam sa ii dau completare insa sa o pun si mai des la san, la vreo 2 ore.
idei, opinii, sugestii?

De fiecare data cand ii este foame sau vrei tu sa ii dai sa manance, sa o pui la san apoi ii dai completare lapte praf. Stiu ca asa se recomanda la alaptatul mixt: neaparat sanul primul apoi formula sa se sature bine.

Pozele mele

asa am facut si eu in ideea ca mai intai sa goleasca sanul si apoi sa ia si lapte praf cat o mai vrea. mi-e insa teama ca apoi cere mai rar si nu mai stimuleaza suficient si imi stagneaza productia, intelegi? da pe de alta parte nici nu as lasa-o sa molfaie in gol si pentru ea ca nu mananca si pentru sfarcurile mele care sunt prastie.
am sa o pun la san insa si la 2 ore daca cere. iara am ajuns sa ma dau cu crema cu cortizon

diana - super! asta cautam si nu gasisem - un raport inaltime/greutate. eu stiu de la astia ca una fara alta nu zice nimic. nu poti evalua un copil ca fiind gras daca are 6kg cand el are multi cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Buna dragele mele.
Nu am mai dat nici un semn pentru ca am avut o problema cu net-ul. Acum este ok, sper sa nu mai apara probleme.
Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine toate, si voi si bebeii vostri.

Ati scris foarte mult si nu am apucat sa citesc tot asa ca nu stiu daca s-a scris despre asta: lui Andrei i-au aparut niste bubite pe fata acum vreo 3 saptamani. Doctorul a zis ca ii vor trece si sa il spal cu apa cu tarate. Atat. Dar in loc sa-i treaca i-au aparut si pe corp, si in cap, si dupa urechi... Nu il mananca. Nu stiu ce o fi, eczema sau alergie? M-am speriat putin sa nu fie alergie. Avea asa o piele fina si frumoasa si acum este plin de bubite. Sunt asa de suparata

mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mamiseli ce mai face Miruna?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Acum doarme, multumesc de intrebare. Azi a fost o scumpica. Ne-am jucat, dragalit, pupat si a mancat din ora in ora Au inceput sa ma cam doara sfarcurile de la atata supt. Mai bine cu colicii, acum ii merge Babydrink. M-am chinuit un pic pana a invatat sa bea ceailul din biberon ca din lingurita il dedea jumate afara. S-a trezit, am plecat. Pupici

Pozele mele

Mergi la inceput

Alra, mai las-o sa malfaie ca stimuleaza lactatia. Alta solutie nu vad fata de ce ti-am scris deja.

Pozele mele

Mergi la inceput