B la purtare........

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

- 6 mesaje intr-un singur subiect in care kariguld nu se plictiseste sa ma faca [] cu ou si cu otet ,
- maxim 4!!! subiecte DC in care am dialogat cu kariguld.

Deznodamant ca in filme: kariguld se plange ca o urmaresc pe la toate subiectele si ca o hartuiesc .

Daca astea nu sunt simptome de mania persecutiei, eu nu stiu ce altceva pot fi.

Kariguld, sincer, as vrea sa te pot ajuta cumva...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

- 6 mesaje intr-un singur subiect in care kariguld nu se plictiseste sa ma faca [] cu ou si cu otet ,

Deznodamant ca in filme: kariguld se plange ca o urmaresc pe la toate subiectele si ca o hartuiesc .

of, aceeasi poveste mereu....te legi de postarile mele iar daca spun ceva, incepi sa strigi ca incalc regulamentul, ca sunt maniaca.....
astea nu-s cumva atac la persoana?

cu ce precizie stii tu cate mesaje, care subiecte...hmmm? interesant!
ai uitat sa amintesti de piper si ardei iute!

ei uite, io zic sa-mi recomanzi un psiholog neamt! ce zici? trimit nota de plata la tine? ca sa te poti bucura ca m-ai "mantuit" in sfarsit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Moooama ce contabilitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

In clasa fetiei mele a avut loc un schimb de mesaje asemenator intre doi baieti si invatatoarea le-a spus in fata clasei ca sunt exmatriculati. Nu a fost asa, dar parintii au insistat sa-i sperie cumva ca nu mai rezistau. Copiii nu stiau adevarul, asta era inainte de vacanta din dec., si copiii au stat acasa ultimele 3 zile stiind ca sunt exmatriculati. Binenteles ca nu a fost asa dar macar a bagat putin frica in ei ca sunt tare greu de stapanit unii. Din pacate se sperie mai mult copiii mai linistiti. Circula prin clasa chestia asta cu exmatricularea ca erau toti ca sfintii pt cateva zile. Poate ca au invatat ceva din asta. Sa fie mai responsabili cu ceea ce fac si ca orice actiune are si consecinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

noroc ca fiul meu are B la romana
ca altfel daca se pricepea la scris il apuca schimbul de biletele prin clasa

mai,copii sunt tot copii....
si de gresit mai gresesc si ei....Mihnea habar nu are sa zica prostiutze,dar cand a vazut scris pe perete ceva nu s-a mai oprit din zis
daca-l apuca si la scoala?!ca de auzit sigur aude...
nu cred ca-i poti feri de astea
mie una mi se pare aiurea sa ii scada nota la purtare....poate intai sa fie un avertisment ceva...

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Imi cer scuze pentru off topic.
Draga denizel, citesc acest subiect de la prima postare. Am copil si subiectul ma intereseaza. Dar vad ca transformi acest subiect intr-o vanatoare. Sincer, pe mine nu ma intereseaza parerea ta vis a vis de karigul sau alta fata. Sunt destul de matura sa-mi formez propriile pareri. As vrea sa citesc doar postari pe tema pe care o are acest subiect si atat. Pentru razbunari, certuri personale foloseste PM sau raporteaza la moderator. Parerile lui karigul la acest subiect mi se par de bun simt. Te rog inceteaza si nu transforma subiectul in arena... de circ. Si sper sa nu ti se puna acum "pata" pe mine, ca eu nu am rabdarea lui karigul. Iti doresc o zi buna si cum zic Itzy si Bitzy (daca ai copil stii cine sunt), "Gandul bun sa-ti lumineze mintea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Citat:

Imi cer scuze pentru off topic.
Draga denizel, citesc acest subiect de la prima postare. Am copil si subiectul ma intereseaza. Dar vad ca transformi acest subiect intr-o vanatoare. Sincer, pe mine nu ma intereseaza parerea ta vis a vis de karigul sau alta fata. Sunt destul de matura sa-mi formez propriile pareri. As vrea sa citesc doar postari pe tema pe care o are acest subiect si atat. Pentru razbunari, certuri personale foloseste PM sau raporteaza la moderator. Parerile lui karigul la acest subiect mi se par de bun simt. Te rog inceteaza si nu transforma subiectul in arena... de circ. Si sper sa nu ti se puna acum "pata" pe mine, ca eu nu am rabdarea lui karigul. Iti doresc o zi buna si cum zic Itzy si Bitzy (daca ai copil stii cine sunt), "Gandul bun sa-ti lumineze mintea!"

Devoska, ai dreptate sa intervii in felul acesta , atata timp cat subiectul discutiei a fost dus atat de departe.

Totusi, de dragul adevarului, nu pot sa nu-ti semnalez faptul ca, in aceasta dimineata!!!, Kariguld si-a editat mesajele scrise ieri si alaltaieri, astfel incat nu se mai intelege nimic din dialogul dintre mine si ea.....
Desigur, nu e interesant sa te intorci si sa le recitesti dar, iti poti face o idee despre personajul kariguld ...
Probabil ca acuma o sa le stearga de tot. Nu m-as mira, ba chiar ma astept .

Mergi la inceput

Citat:

Totusi, de dragul adevarului, nu pot sa nu-ti semnalez faptul ca, in aceasta dimineata!!!, Kariguld si-a editat mesajele scrise ieri si alaltaieri, astfel incat nu se mai intelege nimic din dialogul dintre mine si ea.....

Probabil ca acuma o sa le stearga de tot. Nu m-as mira, ba chiar ma astept .

Who cares ?? Ne-am plictisit.

Asteapta.

Maria

PS Kari, te rog eu, spune pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

Multumesc tuturor celor care au raspuns pro sau contra.Raspunsurile voastre m-au ajutat. Faptul ca pe unele colege de forum le-a luat valul.... Inteleg, sint toleranta desi nu mi se pare ok.

Numai bine,
Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miki8
Faptul ca pe unele colege de forum le-a luat valul.... Inteleg, sint toleranta desi nu mi se pare ok.

Numai bine,
Miki

Miki, imi cer scuze .

Maria

Mergi la inceput