Alma, ingeras la ceruri
Azi am aflat, cu tristete, ca cineva drag a devenit mama de inger. Atat de marcati sunt parintii ( Doamne, cat e de nedreapta lumea asta ! ) si , mai ales, mama, care e de o puritate sufleteasca cum rar intalnesti, incat ma doare sufletul incercand sa-mi imaginez ceea ce traieste ea acum. Prietena mea mai are doi copilasi,un sot, care, evident, o iubesc si au maaare nevoie de ea. Problema este ca mami se afla acum intr-o stare pe care o pot intelege cel mai bine numai cei care au trait-o si, mai ales pe aceia, ii rog din suflet, sa ne impartaseasca experientele lor, sa-i spuna mamei cum au reusit sa depaseasca o asemenea drama, sa o ajute sa vada dincolo de acest moment teribil de dureros, sa poata vedea ca nu e singura in durerea ei, ca suntem toti alaturi de ea. Probabil, cum ati intuit deja, e vorba de o membra a acestui forum, Ayla21. Una din bebelusele ei s-a inaltat astazi la ceruri. Sa ne rugam pentru micuta Alma si sa fim alaturi de aceasta familie atat de greu incercata
Raspunsuri
gabytza25 spune:
Desigur ca toti suntem alaturi de ea... si Dumnezeu acolo Sus are grija de ingerasul ei.
maru spune:
pentru micul ingeras
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
vias spune:
eu stiu ce inseamna sa-ti pierzi copilul, nu exista mangaiere din pacate pe lumea asta...
Imi pare rau, condoleante!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
nikole spune:
Noi cei ce citim astfel de tragedii, nu putem decat sa ne rugam , impetrite de durere ,ca D-zeu sa iti dea putere, forta sa te ridici...
Doamne...
ingerasul ei a gasit Lumina, dar cei ramasi....cata durere...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Monnvas spune:
Ayla21 e colega noastra de odisee... Toata lumea se indragostise deja de cele doua printese. Sa te ajute Dumnezeu sa iti duci durerea, Monica, si sa fii puternica asa cum ne-ai invatat!
Monica Elefantica 35+ CRI
CASA LU' BEBE
Dodo-pui spune:
Multa putere Ayla
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
carmenada spune:
AYLA.... chiar nu exista cuvinte care sa aline suferinta ta ...., stiu ca orice am zice, sufletul tau este ravasit , dar sa stii ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa gasesti puterea sa mergi mai departe pentru Luana si baietelul tau...
Carmen 29+
Timi07 spune:
Ayla imi pare nespus de rau pt ceea ce ti-e dat sa induri.... Nici nu pot sa-mi imaginez cata durere ai in suflet. Sa va dea Dumnezeu putere sa faceti fata durerii. Multi pupici Luanei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
novus spune:
Ayla
cuvintele ar fi de prisos !!
Dumnezeu sa-ti dea puterea sa treci peste incercarea aceasta !
34+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
ioanaiub spune:
Ayla, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.
Ai fost alaturi de prietena mea Oana, cu un gand bun, atunci cand a avut nevoie si pentru asta iti multumesc
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asememea durere. Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe. Familia ta are nevoie de tine. Trebuie sa fii puternica pentru Luana.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)