LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am fost la o pipa si spalat pe dinti......
Dana ,eu de la 7 luni neimplinite am avut totul,dar totul spalat si calcat si pus in dulap ,si ce era pt spital pus in geanta si geanta facuta gata pt ca am avut probleme cu col dilatat si contractii si stat in pat si tot tacamul,ca si tine,deci le faci cand ai tu chef si timp si dispozitia necesara si sunt ok,parerea mea,cel putin la noi au fost si nu am avut probleme.... mai era umpic si o scotea doc pe Sara de urechi ca eram deja in 39 si 3 zile cand a venit cucoana....deci tot ca nasc si nasc si am nascut la termenu termen,si tu o sa faci la fel sunt sigura ,iar hainutele cand ai o zi senina si vrei tu ,caci de stat stau bine
multumesc pt urariile de bafta
pana acum a fost bine, am luat note destul de ok,un 7 un 8 si un 9 iar azi 7 dar mai este....
va pup

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Dana ma trec fiorii cand vad ca mai ai putin pana la nastere (parca ieri ne anuntai ca ai ramas gravi) si ca deja faci pregatiri pentru venirea noului membru al familiei! Abia astept sa-ti facem galerie! Eu, am spalat hainutzele Dariei cam cu vreo 3 saptamani inainte, le-am pus in sifonierul ei si le-am acoperit bine cu un cearsaf.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

ce veste bunaaa imi e dat sa citesc la ceas de seara!!! creatza e insarcinata cu bb 2 .. FELICITARI! SA FITI SANATOSI, SARCINA USOARA, BEBE SANATOS, PAPACIOS, CUMINTE SI CRETZ!!!!!

alina Doamne prin ce emotii ati trecut si voi .. nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul vostru .. bine ca s-a terminat cu bine!

roxanici FELICITARI!!!!!!!!! Doamne cat ma bucur ptr Adeluta .. ai vazut mai mami .. ti-a alungat buburuza piticii acum??? mie nu mi se deschid filmuleteleeeeeeee ..

stancutza cat de dulce e sofiuca .. ce frumos isi citeste ea inainte de culcare .. super!

grati ce alegeri interesante a facut dudu mic si scump! asteptam pozute. unde ati facut tortul?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

0,2 ml (masuram cu seringa), fara ser. Dar am aparat cu ultrasunete. Daca nu ai cu ultrasunete, ci cu compresor stiu ca tb sa adaugi si 2,8 ml ser fiz.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Al meu e cu compresor, deci ii voi pune si ser fiziologic.
Aaaa, hai ca te-am ametit...de cate ori pe zi ii faceai aerosolii?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

acum despre noi .. azi am ajuns la spital, la chirurgie cu eva .. a cazut in parc si si-a spart rau buza .. am fost la budimex si a cusut-o pe viu ca sa spun asa .. nu pot sa va spun cat a urlat mititica .. imi venea sa-l strang de gat de doctor .. mi-a spus ca daca ii face anestezie i se umfla buza rau .. a tamponat-o cu un anestezic si a cusut-o .. la un moment dat nu mai avea nici aer de atata urlat..

eu plecasem la cumparaturi si ma suna socrella sa vin ca trebuie sa mergem la spital ca si-a spart buza eva .. sa mor de inima, nu alta .. acum sper sa nu-i ramana semn ... chestia e ca trebuie sa o pazesc sa nu-si mai bage mainile sau alte prostii in gura avand in vedere ca are rana deschis .. cam greu .. dr ei spunea sa o vada maine si ca e ff probabil sa-mi dea antibiotic just in case ...

pitica e ok ... papa, vorbeste pe limba ei .. nu pare ca o deranjeaza ..

acum pe seara am fost la nasi ca e ziua nasei luni si si=a serbat-o azi. am lasat copilu 10 minute in grija sotului sa merg sa fumez si eu o tigare si .. ce credeti .. s-a furisat in baie si a venit in mana cu odorizantul de wc - chestia aia care sta in wc .. sa mi se faca rau .. sper sa nu fii pus si gura pe ea, mai ales cu buba ei ... imi venea sa-i dau cu o tigaie in cap sotului .. ce l-am mai bestelit .. in rest, a fost super cuminte .. s-a jucat, a dansat etc

cam atat despre noi ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Vaaaai, prin ce a trecut Evita! Ooffff saracutza! Din pacate sunt cam inevitabile cazaturile de acum...ma gandesc cu teama la cate se pot intampla prin parc... Multa sanatate si sa i se vindece cat mai repede "buba"!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Citat:
citat din mesajul lui roli25

0,2 ml (masuram cu seringa), fara ser. Dar am aparat cu ultrasunete. Daca nu ai cu ultrasunete, ci cu compresor stiu ca tb sa adaugi si 2,8 ml ser fiz.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Al meu e cu compresor, deci ii voi pune si ser fiziologic.
Aaaa, hai ca te-am ametit...de cate ori pe zi ii faceai aerosolii?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

De 2 ori/zi

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

acum despre noi .. azi am ajuns la spital, la chirurgie cu eva .. a cazut in parc si si-a spart rau buza .. am fost la budimex si a cusut-o pe viu ca sa spun asa .. nu pot sa va spun cat a urlat mititica .. imi venea sa-l strang de gat de doctor .. mi-a spus ca daca ii face anestezie i se umfla buza rau .. a tamponat-o cu un anestezic si a cusut-o .. la un moment dat nu mai avea nici aer de atata urlat..

eu plecasem la cumparaturi si ma suna socrella sa vin ca trebuie sa mergem la spital ca si-a spart buza eva .. sa mor de inima, nu alta .. acum sper sa nu-i ramana semn ... chestia e ca trebuie sa o pazesc sa nu-si mai bage mainile sau alte prostii in gura avand in vedere ca are rana deschis .. cam greu .. dr ei spunea sa o vada maine si ca e ff probabil sa-mi dea antibiotic just in case ...

pitica e ok ... papa, vorbeste pe limba ei .. nu pare ca o deranjeaza ..

acum pe seara am fost la nasi ca e ziua nasei luni si si=a serbat-o azi. am lasat copilu 10 minute in grija sotului sa merg sa fumez si eu o tigare si .. ce credeti .. s-a furisat in baie si a venit in mana cu odorizantul de wc - chestia aia care sta in wc .. sa mi se faca rau .. sper sa nu fii pus si gura pe ea, mai ales cu buba ei ... imi venea sa-i dau cu o tigaie in cap sotului .. ce l-am mai bestelit .. in rest, a fost super cuminte .. s-a jucat, a dansat etc

cam atat despre noi ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Draga de ea ce-a mai patimit!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara mamici de clopotei! Scuze ca am dat buzna peste voi, dar am o prietena draga careia vreau sa-i urez ceva:
Madalina28 "la multi ani fericiti" printesei tale Sofia! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, cuminte si toata viata sa-i fie o continua sarbatoare!!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Silvia,felicitari!Iti doresc o sarcina usoara

Alina,sper sa nu mai treceti prin asemenea momente

Stoisor,bafta,hai ca mai e un pic

Ginnette,felicitari pt primii pasi ai Adelei

Kasolina,si la noi persista inca" haraitul",eu ii fac de 3 ori pe zi aerosoli,dar cu bicarbonat,iar inainte a facut 2 zile cu adrenalina,poate incerc si eu cu ventolin

Dana,si eu zic sa lasi gandurile sumbre deoparte,daca vrei poti sa pregatesti lucrurile pt bebe,iar faptul ca ai gasit o coafeza care vine acasa e super,face foarte bine la moral,sambata trecuta dupa o noapte nedormita la spital am plecat cu Sonia la mama,iar dupa amiaza am trecut pe la cosmetica si manichiura,a fost super efectul...mai trebuie sa trec pe la coafor pt o schimbare dar imi mai trebuie curaj

Roli,ma bucur ca ii place lui Marc in tabara

Ellenuta,imi pare rau,sunt sanse mari sa nu ramana cicatrice,doamne saracuta,unde la Sonia sa treaca buba

Stancuta,ti-am admirat printesa!

Grati,am vazut poze si cu Tudor

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput