Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 3
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Adina, de basm peisajele din fotografii, iar copii sunt niste scumpi asa imbujorati si fericiti adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
si eu zic la fel!
pussi, am vazut si harnicutele tale dulci!
Cristina si Radu 3.12.2007
ggaby spune:
adina ce frumoase poze ca in basm si ai si personaje minunate!
Floris are niste ochi!!!aoleu! Si eu as fi vrut ca david sa ia ochii de la mine,dar nici o sansa,e tot tat-su in persoana,nu se poate spune ca a trecut postasul pe la noi![]()
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag Andreea, multumesc! Pai va trimit cu placere zapada. Dar nici la noi nu a fost pana acum si mi-era asa dooor! Eu suc de fructe oricum nu fac decat ra, sa zic intr-o duminica dimineata, ca si pentru noi. Eu stiam ca apa-i sfanta si in rest sa manance fructele in natura, cum sunt ele. sau ca piure, cu tot cu fruct in ele, da rnu doar sucul. ]:)] Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
aaaaaa, pai si eu ii dau fructe, nu se pune problema...sucul asta facut din sfecla, morcov si mere cica e 'sfant' pt prevenirea anemiilor sau in cazul copiilor depistati cu anemie...dar acu na...asta e...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adinag spune:
Pussi, de fiecare data ma impresioneaza tustele! Sunt asa frumoase, scumpele, si agere! Mie imi place cum se antreneaza una pe alta. Trebuie sa fie tare frumos si... tare greu! ![]()
Multumim de aprecieri, vreau sa bag si azi o tura de tras la sanie :))
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui cristi07 mama lu' Evaaa....Eva e dulce rau, stiai? ![]() ![]() ![]() ![]() ...si spune-i clopotelului ala Matei sa stea mai departe de Eva...ce pupici si alte alea Cristina si Radu 3.12.2007 |
Da, da, stiam (iar ne faceti curte
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Da, da, stiam (iar ne faceti curte adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
am inteles

Cristina si Radu 3.12.2007
pussi spune:
salutiiiiii
sper sa ma lase Tustele sa scriu si eu...
andreea eu daca tu consideri ca e ok sucul atunci poti sa-l dai, si mie mi-a zis pediatra sa nu mai le dau banane ca sunt tratate, sau am o prietna care a nascut recent si un alt pediatru a zis ca poate sa bea cafea, dar sa fie BIO.. ea alapteaza. deci cate bordeie atatea obiceie![]()
adina si puiutii tai sunt tare frumosi, pozele sunt ca rupte din basm
Cu partea cu greul si tu ai doi puiuti si sti cum e!
ancutaD se poate sa existe acel inel, la fel cum exista plasturi cu progesteron care se dau femeilor la menopauza, gen Climara, care sunt si la noi. Eu ar trebui sa iau Ac pt. reglare hormonala, dar mai astept pana in nov. ca poate se lasa cu baietel.![]()
bb multa bafta, astept sa vi bcu vesti bune. Tinem pumnii!
va pup si revin diseara
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
pussi, am vazut niste furnicute harnicute rooooozzzzzzzzzz....![]()

cred ca trebuie sa fie tare distractiv cu doi, mai ales atunci cand unul il imbie pe altul la te miri ce nazdravanii...![]()
atunci sa te tii!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
ADRA- la noi nu se fac determinari ale nivelului de pesticide, deci sa mancam din afara? din alte state ue? Pe prof. Mencinicopschi l-am vazut de mai multe ori la tv, pare un om cu capul pe umeri, dar zice ca daca mananca ...cu peste nivelul admis in ue...in fine, asta e o discutie lunga, ADINA, la noi in supermarket-uri nu sunt legume si fructe bio, exista vreo 3 magazine in bucuresti;
...iar cand incep sa fie agresive campaniile pro...ceva, sau contra...ceva, deja sunt niste semne de intrebare...
..eu sunt de acord sa revenim la natura, dar in mom de fatza nu cred ca in Romania e bio nici ce zic ei ca e bio si vand la pret de 4 ori mai mare decat normal;
..tata nu stropea rosiile, dar doi ani la rand cand erau mari si frumoase, in loc sa se coaca s-au innegrit si au cazut...cica niste ploi acide, anul trecut a stropit de 2 ori, iarba, nu fructul propriu zis si nu au mai cazut rosiile...sau nu au mai fost ploi acide????...
scuzati, n-am vazut poze, le vad mai tarziu, chef de vorba ammmm, dar nu am timp!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui ellis ADRA- la noi nu se fac determinari ale nivelului de pesticide, deci sa mancam din afara? din alte state ue? Pe prof. Mencinicopschi l-am vazut de mai multe ori la tv, pare un om cu capul pe umeri, dar zice ca daca mananca ...cu peste nivelul admis in ue...in fine, asta e o discutie lunga, ADINA, la noi in supermarket-uri nu sunt legume si fructe bio, exista vreo 3 magazine in bucuresti; ...iar cand incep sa fie agresive campaniile pro...ceva, sau contra...ceva, deja sunt niste semne de intrebare... ..eu sunt de acord sa revenim la natura, dar in mom de fatza nu cred ca in Romania e bio nici ce zic ei ca e bio si vand la pret de 4 ori mai mare decat normal; ..tata nu stropea rosiile, dar doi ani la rand cand erau mari si frumoase, in loc sa se coaca s-au innegrit si au cazut...cica niste ploi acide, anul trecut a stropit de 2 ori, iarba, nu fructul propriu zis si nu au mai cazut rosiile...sau nu au mai fost ploi acide????... scuzati, n-am vazut poze, le vad mai tarziu, chef de vorba ammmm, dar nu am timp! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Ma rog eu pusesem o intrebare, si am dat un link despre pesticide. Doar caut o solutie nu vad de ce atata incrancenare. Fraza despre campanii nu o pricep, sper ca nu se refera la mine.....
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce