Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

lavi daca secretiile nu sunt la plamani nu cred sa ti se dea antibiotic.Si raul a avut secretii dinastea prin vara,...dar fara muci febra sau altele si au trecut in vreo 3 sapt fara antibiotic.Cand il auzeam cum harcaie aveam impresia ca e de la plamani dar nu a fost asa.
Am luat doar expectorant

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

cecilia mea a inceput sa gangureee de vreo cateva zile

Poze pitici

Mergi la inceput

am vazut si eu pozele....
la sanius cu iasmina si floris ... domnisoara cu palarie ...
superrrr

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, daca ai nevoie de pareri am si eu una. Ca mamica patita, dar cu un copil mult mai mic. :P
Tot cautand informatii care ar putea-o ajuta pe Creem, am gasit si ceva care s-ar potrivi la voi: "parintii nu ar trebui sa se simta responsabili pentru fiecare masa a copilului. Nu trebuie sa-si faca griji daca acesta mananca sau cat mananca. Responsabilitatea parintilor este sa cumpere mancarea potrivita (sanatoasa), sa o prepare cat mai bine si sanatos si sa o serveasca/ofere creativ. Restul depinde de copil." (cules de pe site-ul API)

Creem, am gasit ceva informatii in legatura cu alaptatul si diversificarea. Din cate am citit eu ar putea sa inceapa sa manace la 18 luni. E un fel de prag. Atata timp cat nu te deranjeaza nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste necesarul nutritional, aportul de vitamine sau alte elemente, pentru ca laptele matern le asigura foarte bine. Daca Sofia este bine si vesela incearca sa te relaxezi si poate totul va veni de la sine. O sa-ti trimit mai multe detalii pe PM.

Imi pare rau ca sunt asa scurta, dar sunt obosita, Maria sta numai pe mese, azi efectiv am prins-o in zbor de 2 ori. Isi trage scaune sau ce poate ca sa se catare unde vrea. Si e agitata din cauza noilor reusite (depinderi). Cu greu reusesc sa o adorm.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Miha,daca pana acum a mancat si acum refuza total (desi spune ca ii este foame, nu poate adormi) mie imi suna a incapatanare pt. a te pedepsi; vezi totusi ce este cu gelozia aia (stii tu ca uneori cei mairi pot deveni bebelusi,in speranta sa fie tratati la fel ca cei mici..)..
Eu nu il fortez cu mancarea,cat mananca -mananca; Sebi este insa rau de foame,nu ar fi (inca ) in stare sa ma pedepseasca asa.
Incearca si cu ideea pregatirii meniului/mesei impreuna (nu mai stiu cine a spus) sau il convoci la o sedinta (anuntata cu ceva timp inainte,sa ii dai importanta si lui ) in care ii dai cuvantul si il rogi sa isi spuna toate pasurile,ce nu ii convine, gasiti solutiile impreuna (am facut si eu asa,se pare ca s-a simtit foarte bine ).

La noi mai functioneaza f. bine (desi in general nu stie de pedepse-nici macar de time-out de 2 minute) sistemul cu buline: i le afisam pe o zona de pe faianta din baie (de obicei seara-la baie discutam problemele de peste zi);la un nr. de puncte bune primea o recompensa, la unul de puncte "ne-bune" nu mai primea nimic o perioada de penitenta (ceva ce isi dorea cu ardoare-un Thomas,un Cars,etc).La el mai era si mandria de a avea puncte bune,nu neaparat recompensa..

Ank,felicitari!
Gaby,sunteti niste frumoasi!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

cecilia mea a inceput sa gangureee de vreo cateva zile

Poze pitici

hai ma ca ai fata mare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Neata

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
? sau ati baut deja?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Adra acum beau cafeluta.
Fetelor vreau si eu un pediatru care sa vina acasa ptr o prietena care a nascut de 4 zile si e cam stresata

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput