Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Lavinia,ochisorii ii pot curge si din cauza racelii...stii senzatia aia cand te inteapa in nas si-ti vine sa stranuri si nu poti si apoi incep sa-ti curga ochii...deci nu cred ca ar trebui neaparat antibiotic.Dar tu stii cel mai bine cum arata si cum evolueaza boala...Daca harcaiala e in gat si nu in piept,cel mao probabil is secretii ce nu le poate elimina si atunci cel mai indicat ar fi ceva pentru fluidizarea secretiilor.
Sa stii ca Iasmina te va iubi oricum,cu bandaj sau fara. Glasul ti-l va recunoaste,la fel mirosul sau imbratisarile.Daca ii vei spune ca acum mami are buba,sunt sigura ca va intelege.E muuuult pana vineri sa stati departe una de cealalta....

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

foarte frumos mi-ai scris!!!! cand am citit fraza: "Sa stii ca Iasmina te va iubi oricum,cu bandaj sau fara. Glasul ti-l va recunoaste,la fel mirosul sau imbratisarile" m-am dus direct sa o aduc acasa!!! nici nu ma interesat ca se uita lumea la mine ca la urs.........eiii acu reactia: prima oara a vrut sa planga.....si eu la fel.....de frica sa nu ma respinga... apoi incet s a obisnuit cu mine.... si nu a mai vrut la nimeni decat la mine. ii tot spun ca mama are buba....si se mai uita asa ciudat dar ii rest a "trecut" peste , nici nu mai observa!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, acum am vazut noua frizura. Iti sta bestial! Dar ce colegi ai tu pe acolo ca te faci asa frumoasa pentru ei?
fata, sa-i treaca... asa e, mai cad. Floris zilnic urca sus-jos, desigur il acompaniez, ca mi-e frica sa-l las singur. Chiar daca le urca cu usurinta... nu se stie niciodata!

Miha, dar efectiv, ce mananca el de o saptamana incoace? Poate notezi, ca trebuie sa manance el ceva-ceva acolo. SI ce bea?
Ellis, asta cu intrebatul nu functioneaza , dar o sa vezi tu mai incolo... cand li s-a pus pata ca vor sa rebeleze, apoi sunt incapatanati rau! Miha, ii mai dai ceva intre mese? Adica daca el vine acum peste o ora-doua dupa masa si zice ca vrea o felie de paine cu unt, ii dai? Sau cum faci? Da-mi amanunte, ca eu am experienta cu copii incapatanati!

Mergi la inceput

si pt ca m-ati intrebat: harcaiala e mai mult din piept, muci nu prea mai are (avea transparenti),ebra nu. maine merge sotzu' cu ea la dr sa o asculte la plamani.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb bine ca ati rezolvat problema. Miha avea dreptate. Iarna trecuta am fost un wk singura cu ele si am racit urat de tot, tusa, stranutat nasul infundat... am purtat tot timpul masca si nu s-au speriat, dar erau mai mici!
bianca.. daca vrei sa sti, eu am incercat si cartofi prajiti aseara.... si n-a vrut, Elena a mancat 2 si mai vroia, dar nu i-am mai dat.
ellis bine ca ati scapat doar cu atat. De dr. nu stiu ec sa spun.
miha nu stiu ce sfat sa-ti dau....

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

miha, cu pacaleala nu merge>??? daca papa putin din ce ii place lui.... primeste ceva, sau se uita la tv, nu stiu, etc, alta idee nu am.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
BB,recuperare rapida,sa iasa cum ti-ai dorit!!!
Miha,greu cu cei mici, dar mai greu cu cei mari- posed si eu un incapatanat si jumatate , cand nu vrea nu vrea,pot sa stau si in cap.Si cu cat vede ca ma oftic mai rau, cu atat persevereaza: cica planul lui este bun, al meu nu...
Creem,inca o data iertare .Si pentru ca inca nu ma lamurisem pe deplin, am dat o mica cautare, am gasit si cu cine te confundam, cu alfa_anca ; mie imi pareti asemanatoare (poate nu va asemanati fizic in realitate,dar asa va inchipui eu..), aveti cate o fata frumoasa fiecare.
Am vazut ca Anca va avea un baietel, poate a spus si aici, dar eu nu stiam! Felicitari Anca (verificati si voi la odiseea de iulie-august,sa nu va induc in eroare )!Eu m-am mai odihnit fizic zlele astea, dar nu stiu de ce am fost extrem de irascibila (si inca mai sunt putin),vreau doar LINISTE (si a vorbit Sebi in weekendul atsa,mult si TAREEE, de ma dor urechile si imi vine rau daca mai aud vreun tipat )
Adina,vezi la Femina Intim..la mine a functionat Dieta Daneza,dar trebuie sa mananci si carne (stiu ca tu mananci mai spre vegetarian, sau cel putin mai rarut carne..),este f. stricta
In rest,stii tu: cat mai multe legume, fructe nu prea multe, carne cat mai slaba (pui,vita,peste)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

adina, am uitat am si eu o "dieta", care e fff placuta si usoara de tinut.....saptamana I :dimineta, pranz si seara ai voie sa faci si excese daca vrei... (te rog sa nu te superi pe mine...) si saptamana II: saptamana III:

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis, imi tare rau pt. Alesia...saracuta....saraca de tine, ca te-ai speriat si tu !]
in leg cu curatatul labiilor...stiu ce zici... de asta nici nu m-am impacientat, am lasat cum a zis ea....
am inteles ca penaten-ul asta nu se gaseste la noi....dar e uns cat de cat? n-ar fi o problema sa mi-l procur...
de la bubchen am fol samponul si nu i-a facut bine de loc...avea pielea uscata uscata.....deci mi s-a cam pus pata pe marca asta
mariussimiuc, imi pare tare rau, dar nu stiu cum sa te ajut...
bb, ai vazut ca totul a iesit ok? credeai ca Yasminuca e asa fricoasa?
pussi...pai a mea a primit mai de demult....dar numai cateva bucatii...dar se bucura cand ii vede....de mancat insa nu prea

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Miha, dar efectiv, ce mananca el de o saptamana incoace? Poate notezi, ca trebuie sa manance el ceva-ceva acolo. SI ce bea?
Ellis, asta cu intrebatul nu functioneaza , dar o sa vezi tu mai incolo... cand li s-a pus pata ca vor sa rebeleze, apoi sunt incapatanati rau! Miha, ii mai dai ceva intre mese? Adica daca el vine acum peste o ora-doua dupa masa si zice ca vrea o felie de paine cu unt, ii dai? Sau cum faci? Da-mi amanunte, ca eu am experienta cu copii incapatanati!

Mananca dimineata ou fiert sau ochi,omleta nu vrea ca are cascaval...Sau crenvusti sau sunca .Plus o cana de lapte cu cereale. Daca merge la gradi in ziua respectiva mananca iaurt la gustare.Apoi...nimic. Pana a doua zi dimineata. Intre mese nu primeste nimic,daca nu mananca macar o masa consistenta gen ciorba sau felul 2. El ar manca doar flecustete,asa cum mananca dimineata sau ciocolata. El nu mananca nici un fel de fructe,rar cate o banana sau dupa indelungi insistente cate o bucata de mar,curatata de coaja si taiata cuburi.Legume crude...nici nu intra in discutie.De asta tin cu dintii de masa de pranz si sa manance macar o farfurie cu ciorba,ca stiu ca in aia pun de toate. Macar ciorba sa o manance si sunt multumita,dar nu vrea. Ar mai manca friptura si daca se gandeste mult si bine niste piure de cartofi. Dar ii dau 1 zi ii dau 2,dar cate zile sa-i dau friptura?
Acum e deja ora 5 si el n-a mancat de dimineata de la 9. L-am intrebat daca nu-i este foame si mi-a raspuns f hotarat:"nu nu..."
De obicei nu-mi fac probleme,dar acum parca e prea de tot,plus ca acest nu vreau/nu pot se rasfrange si asupra altor activitati.
Adica,asa cum face la masa face si la culcare. Nu vrea sa doarma pentru ca lui nu-i este somn. Niciodata. Daca totusi i se face somn,neaparat tre sa stea cineva cu el...
Nu vrea/nu poate sa-si stranga jucariile...nu vrea/nu poate sa se imbrace sau dezbrace singur...
Nu vrea si nu poate nimic...
Stiu ca acum is la mica adolescenta...dar oare cum va fi peste 10 ani daca acum e in halul asta?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha, cu pacaleala nu merge>??? daca papa putin din ce ii place lui.... primeste ceva, sau se uita la tv, nu stiu, etc, alta idee nu am.

Probabil ca ar manca daca i-as da eu. Dar nici eu nu vreau/nu pot...

Mergi la inceput