Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si-a facut mami freza!

Esti mumoasa!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cateva poze si am fugit la Nanel.

O noapte fructuoasa dragelor!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

SUPER!
cu ceara ai dat-o pe par????
eu cautam lenjerie rosie si tu pui lenjerie cu mingi de fotbal???
trebuie sa fie distractiv cand ii vezi asa pe amandoi...bine, dupa ce e obositor

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

neatza!!!!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

miha, , ai doi puiutzi frumosi!!!si ce frumos se joaca ei impreuna!!!
eu ma simt mult mai bine. mi-au scos mesele din nas si pot respira pe nas.....doar ca acu' m-am obisnuit pe gura....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

offf iasminei nu i a trecut de tot raceala nici acum. ce sa fac??? se aude cum harcaie si ii curg ochisoii.....cred ca maine cand mergem la dr accept si varianta de antibiotic. pt ochisori mai stiti voi ceva??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

Miha, sunt fantastici copilasii tai! Nu stiu cine-i mai soticar, parca se iau la intrecere!

Lavi, ii pare rau cu Iasmi. Eu stiu insa ca dureaza destul de mult pana trece haracaitul ala... Si pentru asta ti-ar prescrie antibiotic? Si stii ce? S-ar putea sa fi trecut dintr-o infectie in alta, sa fi racit sub alta forma din nou, nu din cauza de netratat ci din cauza sistemului imun slabit, ca intotdeauna dupa o boala.
Cand o vezi?

Mergi la inceput

ADINA tu ce ai zice, sa nu ii dau antib?? si ochisorii ii curg, desi am folosit 3 zile un antib local sub forma de pic.adina nu stiu cat mai rezist sa stau fara sa o vad si ma gandesc si la mami meu ca io fi greu cu ea singura.

_

Mergi la inceput

Lavi, te cred . Nu stiu, nici cum arati, nici daca i-ar fi frica... eu zic ca daca nu mai ai tuburi, e ok. Ii zici ca mami a facut au sau buba sau cum ziceti voi, si ca o doare un pic si poti sa-i dai si ei un plasture undeva, asa... din solidaritate! Crezi ca ar merge?

Iar cu antibioticele, nu stiu nici starea Iasminei, tu o stii mai bine. Are febra, sufera? Adica este doar racita cu ochisori si muci sau are si febra sau stiu eu ce? Eu am grija cu antibioticele, dar stiu ca in RO se dau mult mai mult (ca si eu am luat la ab pana nu ma mai insanatoseam bine ca eram constant bolnava; de cand nu mai iau nu ma imbolnavesc decat ff rar). Nu pot sa iti zic nimic mai mult, tu stii mai bine!

Mergi la inceput

are ceva forumul, ca vad ca am trimis amandoua mesaje duble-triple

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Lavi, te cred . Nu stiu, nici cum arati, nici daca i-ar fi frica... eu zic ca daca nu mai ai tuburi, e ok. Ii zici ca mami a facut au sau buba sau cum ziceti voi, si ca o doare un pic si poti sa-i dai si ei un plasture undeva, asa... din solidaritate! Crezi ca ar merge?

Iar cu antibioticele, nu stiu nici starea Iasminei, tu o stii mai bine. Are febra, sufera? Adica este doar racita cu ochisori si muci sau are si febra sau stiu eu ce? Eu am grija cu antibioticele, dar stiu ca in RO se dau mult mai mult (ca si eu am luat la ab pana nu ma mai insanatoseam bine ca eram constant bolnava; de cand nu mai iau nu ma imbolnavesc decat ff rar). Nu pot sa iti zic nimic mai mult, tu stii mai bine!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, ca de obicei, ai sfaturi fff bune. nici nu ma gandisem la faza cu pasturele...
am sa vad cum voi proceda, oricum nu voi putea sta departe de ea pana vineri dimi cand imi scoate bandajul. mai nasol e ca nici nu am voie sa o ridic , sa ma joc cu ea, sa ma aplec ca sa nu fac cumva hemoragie.
gata hai ca inchid subiectul "nasul"... ca aici suntem la alt fel de discutii: despre bulgarasii nostrii!!

_

Mergi la inceput