Voi ce intelegeti din poza asta? Se primeste spaga sau nu? Dar atentiile ce sunt? Oare ce fel de institutie o fi? Credeti ca e bine sa fie afisate "principiile" pe perete? Ati mai vazut asa ceva in Romania?
Eu am vazut asa o atentionare la Registrul Comertului in Bucuresti.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Cautand dupa numele directorilor, am gasit "sursa", locul unde a fost facuta poza: http://www.bihor.anofm.ro/
Cristina - nota 10, esti detectiv veritabil :)
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 sunt astfel de anunturi la toate Administratiile Financiare Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
nu am vazut... dar ce-i drept nici nu am mai avut treaba pe la "autoritati" in ultima vreme.
Cred insa ca in continuare se practica spaga, dar nu "la vedere"
Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni
Sau nu "in " institutie, dar in afara ei, da. Un telefon, o intalnire intr-un loc privat sau printr-un intermediar si gata, s-a rezolvat.
Bine-ar fi sa se renunte complet la spaga, sa nu mai dea nimeni si nimeni sa nu pretinda. Sper ca asta se va intampla odata si odata.
noi am avut ceva de rezolvat cu un "oficial" si chiar ne-a sugerat "sa-l conducem pana acasa", pt ca la institutie erau camere de supraveghere... deci afise sunt, dar oamenii gasesc modalitati sa le "fenteze"
Povestea (urata) a nasterii si dupa
Da, si la Cluj sunt astfel de afise lipite pe usi la primarie
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)