Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
v-am zis ca i-am luat gogoasei jumper si ca-l uraste? ei, bine, acum s-a mai obisnuit cu el... s-a obisnuit pana a picat din el, cu capul de tocul usii si apoi de parchet ... a fost vina mea, evident, a cui altcuiva? a urlat vreo 5 minute, timp in care s-a umflat si i-a aparut un semn rosu. si nu puteam deloc s-o ating, ca plangea cu niste lacrimi imense ... i-am pus ceva rece din frigider, dar nu puteam sa-i pun nici caciula pe cap sa iesim afara... ooooooofffffffff, tare sunt amarata!

acum, cu discutiile voastre despre frica de intuneric/stat singure/hoti mi-ati mai batut niste cuie in cap, ca tati a plecat azi-noapte in delegatie si am ramas singure... si eu ma numar printre iepurii fricosi ... citisem ieri si intamplarea ingrozitoare prin care a trecut bunicul lui esme si m-am intristat foarte tare. eu sunt genul care se baga, cu riscul de a o lua (ai mei zic ca-s cam nebuna (si) la faza asta) si nu-i pot intelege pe cei care intorc capul... iar m-am enervat

dar am vazut poze frumoase-frumoase de aelita si mai vreau cu alysh in fusta "prea scurta" (ce ti-e si cu invidia asta ), ca sa ma binedispun...

bine ca mi-ati amintit ca e mare sarbatoare azi, ca vroiam sa spal rufe

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput