Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Tati sforaie rau si l-am exilat intr-o seara in sufra, noapte in care s-a trezit Robert dublu...cred ca ma blestemase Cristi ca dupa ca ca-i inca la "regim" e dat si afara din budoar. Asa...Felicia inca un sfat de incercare (na nu bateaa, nu ma omoraaaaa... cum tipa un tigan odata la Obor): dupa ce-l adormit plecati amandoi din camera, ma rog, lasati usa deschisa sa-l auziti...sa vedeti la cat timp se trezeste. Poate o fi David ca Robert, super-sensibil la zgomote;

Pai noi asa facem deja, in ultima vreme plecam si-l lasam singur chiar inainte sa adoarma, el in 98% din cazuri adoarme singur, deci aici nu-s probleme. Numai ca se trezeste dupa max. 2 ore. Sa vedem daca imi pun eu din alea pe nas sa nu (mai) sforai...

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

moama cat ati scris......m-am apucat eu sa citesc dar cand am vazut ca ati facut alt capitol si l-ati umplut pe jumate m-am lasat pagubasa

La multi ani!:

ROBERT DANIEL, SARA MARIA, JULIA, ERIC

Noua ne curge nasucul rau, de deranjat la stomac nu s-a mai deranjat de dimieata si dupa-amiaza dar acum spre seara a mai facut odata si moale. Acum ma enerveaza ca s-a iritat la fundulet si pe pielicica de la testicole, e asa rosu. Gabytzam parca la tine s-a iritat puiul tau mai de mult. Cu ce i-ai dat?

Alysh da daca vor si fetele sa ne intalnim cum sa nu. Eu abia astept sa se faca frumos afara sic el mai important sa se faca puiul meu bine!

Ylari imi pare rau pt mamica ta. Ufff hai ca isi revine ea si usor usor se indreapta lucrurile. Intr-un fel mai bine ca nu ati facut credit ca uite acum cu criza asta financiara ce nasol e. Zic asta pt ca noi am facut si ne ridicam casa dar …..

Kristinik nu mai trebuie decat buletinul tau! Model de adeverinta ai pe contul comun.

Ancaurn multumim pt regim!

Va pup pe toate si ma duc la nani ca a picat frant puiul meu! Poate maine reusesc sa citesc si capitolul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ylari ziceai ca abia astepti sa te ia fata la intrebari si povesti, dar probabil ca o sa-ti treaca cand o mai creste. Ai dreptate si nu prea. Intr-adevar sunt momente cand o rog pe Cezara sa mai taca, sa ma lase si pe mine sa respir putin, dar cele mai frumoase si mai relaxante momente sunt cele pe care le petrecem "intre fete". Iesim uneori doar noi doua la o plimbare si povestim cate-n soare si in luna, ca doua bune prietene. Este extraordinar. Ai sa vezi. Nu stiu cum va fi relatia cu Dragos cand va mai creste. Imi place insa sa cred ca va fi la fel. Sper sa vina totul de la sine, asa cum a fost cu Cezara.
Inais multumesc pt link. Astept adresa de mail pe PM.
Kristinik trimitemi si tu te rog adresa de mail pe PM, pt povesti.
Ca_eric am primit adresa, iti trimit cateva imediat si restul zilele urmatoare.
Micaela tu ai vrut sa fie pe bune Dariuta-periuta? Glumesc, desigur. E tare frumusica oricum ai tunde-o.
Bratafel felicitari pt "mama"
Reallaura nu-i greu regimul, ca poti sa mananci orice cantitate, pana te saturi. Doar sa respecti orele de masa si alimentele permise. Mie mi-e tare greu ca sunt tare pofticioasa, mai ales la dulciuri. Dar imi fac cate o budinca de ciocolata cu indulcitor si mai inlocuiesc cina cu aia din cand in cand. Cum se mai simte Mirci? Sper ca mai bine.
Simonacip mi-a venit sa-l pap pe devid cretulin. Bine a zis Miss. Parca era un ingeras.
Miss eu mai jucam si Bejeweled pe langa Mah-jongg. Da' mai nou nici atat.
Andree27 distractie placuta la club. Eu nici nu mai stiu ce e ala.
Magdone o sa ma bati dar mie imi place zapada maaare. La fel de mult cum imi plac si valurile marii si nisipul fierbinte. Cu primavara si toamna nu ma prea impac eu, decat pe alocuri, in momentele lor cele mai frumoase.
Va si fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vlad si Stef dorm de vreo ora iar eu nu-mi gasesc locul...parca mai trebuie sa fac ceva. O sa ma uit la tv si apoi culcarica singura in sufragerie.

Andrada, pai sa se faca frumos si ne vedem, sigur! Voi unde iesiti? Tinem pumnii sa va insanatositi rapid!

LAurita, e primul banc la care-mi vine sa plang nu sa rad...offf, o sa incep si eu sa spun ca babilii " maica unde-or fi timpurile de odinioara"......cred ca democratia asta poate purta o masca a ipocriziei incredibila . Nu vreau sa devin prea pesimista.

Miss, iubita mea......va invit oficial de acum la petrecera lui Vlad!!! Atata tot ca e vb de o casa mai modesta a bunicilor mei, dar nu conteaza casa, important e sa ne distram si in plus stam in curte la aer, acolo si dansam....hai, vii? Serios! Pana in mai, ai tot timpul sa iei o decizie.

Ancaurn, ce mult ne asemenam......si eu ador iarna si vara. Imi place zapada enorm! Imi place in acelasi timp sa stau la soare si sa ma arunc in valuri. Ah, ce pofta de vacanta mi-ai facut.
MA uit imediat ce zodie esti.
Am vazut, esti pe 16 septembrie, deci nu esti leu, dar suntem destul de aproape ca data a nasterii, probabil de-asta.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am trimis pe transfer fisierele. sper sa ajunga.

Deci in primul rand nu stiu ce sa zic de pasapoarte. Nu am studiat problema dar am impresia ca la un moment dat nu ai incotro.

Miss, cum te descurci cu plasturii aia? Ca am vazut si la noi reclama la ele si nu stiu daca sunt comozi sau nu.(nu numarati dezacordurile ca pt mine lb romana e lb straina da )

Chinabulina,esti o scumpa. Nu iti face fata draga nici o grija. Asa ma gandeam si eu ca copilul meu se intorcea pe toate partile - ergo a cazut- dar in fund statea numai pus si nu mult ca se impingea pe spate, in 4 labe nu vroia decat se batzaia dar deplasarea tot pe burta o facea si tot asa. Am incercat sa il stimulez sa stea in fund mai mult. Acuma stii ca face, brusc intr-o zi, intr-o singura zi a inceput sa se puna singur in fund, sa mearga in 4 labe sa se ridice in picioare si sa vrea sa mearga.A fost ziua cu care a inceput balamucul. Deci va veni si la voi ziua. Daca chiar iti faci griji incearca sa o stimulezi. Stai mai mult langa ea cand o pui in pozitie si incearca sa o tii ocupata.

Pe mine ma amuza cand voi spuneti ca puteti lasa copii in patul conjugal. Pai al meu s-a deplasat instant la margine si direct in cap se opreste. Si doar l-am lasat dormind, pana mi-am luat telefonul de pe bar la 3 m distanta deja am auzit bufnitura.
Eu il tin in pat numai daca sunt cu el, si daca sunt complet treaza.Altfel prefer in patut, ca daca am inchis ochii...tzup stiti povestea.

Eu chiar nu vreau sa ma plang de al meu sot, eu sunt convinsa ca doar nu stie ce si cum sa faca. Acum daca va sta o saptamana acasa incerc sa il mai atrag in jocul nostru. Nici eu nu vorbesc mult cu el, adica vorbesc asa cu masura, ii zic una alta dar nu toata ziua. Nici eu nu stiu cine e baba aia pe care o tot mentioneaza, sper pentru binele lui ca nu mie imi zice baba, ca doar sunt tanara ce pisici, poate ca nu m-am mai vopsit de ceva timp si am multe fire albe, dar chiar baba?
Eu vreau sa ma duc la coafor, unde nu am mai fost de dinainte sa nasc, ca sa ma tund si sa ma vopsesc.Oare dupa aia va zice wow?
Hmmm nu stiu, m-as multumi cu mama. Chiar asa el are zile cand turuie intr-una si zile in care nu scoate un cuvant, nici baba, bubu si alte variante. Zice insa tata mai des, spre mandria lui tati.
Cleo sa stii ca la noi tati sforaie sanatos.Dar cred ca bb e obisnuit din burta ca nu pare sa il deranjeze. Eu nu prea pot adormi la loc dar pe el nu il intereseaza asa ca e bine. Eu cred sincer ca avem o combinatie de dinti/puseu ca nici sa manance nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Alysh nu mai cauta, ca-ti spun eu. Sunt fecioara (despre zodie vorbesc).
Ca_eric, Inais nu merge transfer.ro. De doua ore tot incerc sa trimit si invariabil se blocheaza la 49,44%, indiferent de marimea fisierului. Mai incerc si maine, ca acum imi pica ochii-n gura de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara

Intru si eu rapid, cineva intrebase de linkul despre decalotare pe care l-a dat alcineva ma scuzati dar sunt cam obosici...

http://www.circumcizia.org/decalotarea.html

Iaca linkul :)

Am vazut zapezi maaaari de Canada , bucle de David, fetitza tunsa de Micaela , vaz ca vorbiti de vacanteeeee, de joburi, de nopti nedormite , de patul conjugal , de cipuri si de retete etc

Sa uram sanatate bebilor bolnaviori Al meu flacau e un mucios, dar fara febra, diaree sau altele. La cresa azi nu a mai venit nimeni, toti copiii sunt bolnavi.

Sa va spun... Robert a inceput sa danseze Manelist il fac - pt ca pe manele e cel mai vesel (ne mai uitam pe la Antena 1/2/3 unde nu se poate fara o manea, doua). Si mai nou, ii place sa dansez cu el prin casa, e bucuros, tzipa, se agita ... cum ma opresc - se vaicareste - asta e cuvantul - e super haios ! Asa ca ce diete, ce tae-bou - DANS fratzilor, dupa 30 de minute de tzopait prin casa cu 8 kile in brate ia sa vedem cate kile de sunci s-au dus hihi

Si mai fac ceva pt slabit :p Ma alerg cu piticul prin casa ... in 4 labe Ne fugariml de zor, Robert e in extaz cand ma vede mergand ca el - ma gandesc ca ii place sa ma vada coborata la nivelul lui, se simte mai apropiat de mine Oricum, ma apuca transpiratiile dupa un sfert de oara de alergari. Pai cum sa se ingrase puiticul daca se gita toata ziua iin halul asta ??? Imi e din ce in ce mai greu sa il adorm: ar vrea sa adarma in 4 labe ... in fund... in picioare ... oricu, dar nu in pat sau in brate Culmea e ca dupa 15 minute de incercari - paf - cade lat - efectic - si incepe sa sforaie ...

Vorbeati de discutii cu bebe: eu am inceput sa ii vorbesc destul de mult - asta de cand cu cresa. M-am obisnuit sa stau seara cu el la sueta si sa ii explica ca a doua zi merge la Naima, sa isi vada prietenii, sa se joace, ca vin sa il iau repede, ca nu il voi lasa niciodata sngur etc :) Imi place sa cred ca asta l-a ajutat sa e adapteze (a propos, educatoarea e vrajita rau de Robert, mereu imi spune ca nu a vazut cupil asa cuminte si sociabil - sa o cred ?? :p) Si in fiecare seara ii spun TE IUBESC - vreau sa stie asta ... pt ca eu am fost un copil iubit tare, dar nu mi s-a spus niciodata chestia asta... si as fi vrut sa o aud. El deocamdata imi raspunde cu cate o palma peste fatza, o muscatura, un ragait :D etc ... Si uneori ii spun ca ii multumesc pentru faptul ca e copilul meu ... un bebe asa de frumos si de cuminte, care a stat in burtica mea si m-a facut mama :)

Cam astea ii spun eu deocamdata, dar mi-e teama ca mai tarziu nu voi sti ce sa ii spun :) Sper sa imi gasesc inspiratia.

Hai ca am scris un roman ... Maine vn socrii in vizita timp de o saptamana - as putea sa imi iau concediu cu bobo :D nu o sa mai avem access la copil Va pupic, noapte buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunisoare ,Vlad, Robert Daniel, Julia, Sara Maria,Eric !!!

YLARI-asa e,v-ar fi mult mai bine daca stateati separat ..dar ce sa faci..Multa sanatate mamei tale,sper sa puteti trece peste probleme !

MISS-hai sa zicem ca ceausescu a avut ceva: norocul de a ajunge sus.ca in rest,a cam facut el altceva in norocul lui...e chestie de conjunctura
imi pare rau de cat va chinuiti,nu stiu ce are ,in afara ca il doare ceva sau ca nu ii convine ceva si moare de somn sau ii e foame,nu stiu ce sa mai zic..da-i ceva de dinti,da-i bibe dupa alea 2 ore poate ii e foamemgaseste-i pozitia in caz ca plange doar de somn.eu ii dau apa si ii pun suzeta cand se trezeste.Sofiei ii faceam bibe ca nu mai adormea .
numai pe mana ta doarme??
eu cand am dormit o juma de ora langa Andres,nu a durat mai mult ca s-a trezit...nu stiu de ce,dar langa mine se foieste,iar in patutul lui doarme bine.
al meu plange in brate daca ii e somn si nu il pun in pat.

MICAELA-ce frumoasa e !!!

SIMONIX-gata,il faci dansator !!

tuns: eu l-am tuns pe Andres la 5 luni jumate,cu masina ,nr 1.nu ca sa se faca des,ci ca sa il egalez,ca incepuse sa cada,avea cheliute si am zis ca e baiat si nu se cunoaste,..si ii intra si bretonul in ochi.Pe Sofia o tuneam cu foarfeca,peea nu am vrut sa o tund scurt rau,ii egalam lunar parul,ca ii cadea,pe unde se freaca ei raman chelii.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Mai fetelor am citit si eu discutiile depsre pasapoarte - eu nu am inteles initial ce legatura are Dracul cu pasapoartele, ref la discutiile colegelor lui Ylari la serviciu.
Apoi am vazut ca vorbeati de un cip.
Eu stiam ca PASAPOARTE BIOMETRICE (si fetele mele au) sunt cele unde poza este facuta dupa anumite dimensiuni, si unde trebuie respecatate niste reguli (capul sa nu fie acoperit, sa nu te uiti intr-o parte, sa nu razi etc)
Uitati aici info gasit:

"Romanii ar putea avea pasapoarte cu date biometrice incorporate incepand din acest an, a declarat astazi directorul general al Directiei Generale de pasapoarte Lazar Carjan.

El a precizat ca Ministerul Administratiei si Internelor intentioneaza sa realizeze acest obiectiv in cursul anului 2006, motiv pentru care se va organiza o licitatie in urma careia va fi desemnata firma care asigura detaliile tehnice pentru confectionarea documentelor.

Prin date biometrice se intelege, intr-o prima faza, introducerea in fila informatizata a pasaportului a unui cip electronic invizibil care va contine aceeasi fotografie care exista pe fila respectiva, insa in format electronic.

Este vorba despre o fotografie color cu dimensiunile 35mm/45mm continand imaginea faciala a persoanei privita din fata, cu capul descoperit si ochii deschisi. De asemenea, fotografia trebuie realizata intr-o singura culoare.

Lazar Carjan a explicat ca in cursul acestui an Uniunea Europeana va aproba confectionarea de pasapoarte electronice care vor avea o masura suplimentara de identificare.

Aceasta consta in incorporarea in cipul electronic aflat in pagina informatizata a documentului, alaturi de imaginea faciala, si a impresiunilor digitale ale degetelor de la fiecare mana.

Romania va adopta aceasta procedura in termen de 36 de luni de la aprobarea ei la nivelul Uniunii Europene."

DEci, eu zic ca mai dureaza ceva - pana la amprenta digitala etc. - nu vad unde scrie ca s-ar implanta un cip in corp - sau nu despre asta vorbeati??

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Eu -am mai scris ieri caci am plecat imediat dupa ultima postare.
Scriu un pic pe bucatzele ca sa nu uit pe cineva (nu gasesc un note pad in laptopul sotzului - are Vista si ma uit ca o curca in lemne)
PRAG, ca_eric, chinabulina, Doloress, va multumesc tuturor ptr incurajarile legate de sanatatea mamicutzii, ieri cand i-am lasat acasa era ok. Sper ca sa isi revina pana duminica seara. Doloress, asta cu gresitul mancarii, deja nu o mai spun... A facut o mancare de masline grozava, dar a pus lamaia prea devreme si i se parea prea acrishoara si ne-a facut ditamai capul, dar mancarea era grozava grozava... Of, eu o inteleg perfect ptr ca o cunosc, chinabulina, zau daca nu ma gandisem si eu la depresia post natala dar ma gandeam sa nu radeti de mine. E normal sa ii fie teama, si mie mi-ar fi sa am grija de un bebe care nu e al meu, dar ea exact asta trebuie sa inteleaga, ca nimeni nu e perfect si sa ceara mai putin de la ea insasi. Azi merge la psiholog, sa vedem ce face, sper sa o ajute. Mi-a paut rau sa o vad asa, ca era si trista din cauza neputiintei pe care o simtea...
Socrate, si pe mine de cate ori ma lasa sotzul cu fata in brate si eu le fac pe toate, si vede ca ma chinui sa ma aplec sa fac nu stiu ce, si gem ca ma intind dupa biberonul cu ceai, sau fug de colo colo, din camera unde ii dau fetei sa pape in bucatarie unde am ceva pe foc, si doar daca fac eu ca trenu' ma intreaba "vrei sa te ajut?" Nuuuuuuuuuuuu, fac la misto, ma descurc, stai linistit si te joaca fotbal pe calculator... Of, of, asa sunt ei n-ai ce sa le faci. Pup sa treaca.
Cleo, vad ca si tu gandesti la fel cu privire la televiziuni. Exact, eu nu mai suport televizorul. Am ajuns sa vad doar fotbal la televizor, ca altceva nu mai suport. O porcarie. Si e adevarat, arata astia numai ce le convine, chit ca e real sau nu. Lucrez pot sa spun la o firma "de renume mondial" - nu zic sa nu fac reclama

Va pup, hai sa mai citesc!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput